Lyssnar på just nu

Billy Joel – She's Always A Woman
Fred Åkerström – Jag ger dig min morgon
The Verve – Lucky Man
Guy Clark – Desperadoes Waiting For A Train
Glen Campbell – By The Time I Get To Phoenix
David Gray – Please Forgive Me
Nick Cave & The Bad Seeds – Into My Arms - 1998 Digital Remaster
 
 
 

Bildbomb nr:1 från semesterveckan

 
 
 
 

Soffdiamanter!K


Stoked

Var på bio igår och såg 3:dje Batman filmen för andra gången nu. Som vanlig så visades reklam och olika trailers innan men det var en som både fick mig och brorsan att längta till oktober. Ted heter den, regisserad av Seth Mcfarlane som även är skaparen av Family Guy. Sen så hatar jag ju inte att Mark Wahlberg är medvekande, Mila Kunnigs är såklart också välkommen. 
 
 

 


 
 

On a high

Vart är man någonstan i livet just nu? Man kankse borde känna lite mer ångest just nu men har haft en sånn rolig dag idag och jag har så himla underbara vänner som jag vill bara vill pussa, krama och tacka för att de finns! Det är så mkt man kan nojja sig över här i livet men hur underbart är det inte att bara får vara i livet?! Mindfullness is a powerfull thing. Jag är iaf väldigt glad och tacksam. Tänk ett liv utan utmaningar? Det är som ett tv-spel utan starpatser, vilket är kickarna och hela poängen m att ens lira till att börja med. HAha, shit vad blommor och solsken det blev but it's true though. Näe hörrni, game on säger jag.
 
Till mina fina :*
Admiral P – Kallenavn
 
 

Hatar ju inte pasta

 Första är en nice variant av Grekisksallad, gud vad jag älskar fetaost! Andra är Laxpasta, det ser ut som kräk men det är väldigt gott faktiskt! Bra m omega-3 också, mamma skulle se mig nu =) Jag kommer att klara mig fint som student.
 

Get Free

Hello lovers! Lillfredag idag, whoopwhoop. Funderar på om man borde bege sig ut i natt? Dock så blir det hur som haver en nykter afton för mig. Big day tomorrow. Men innan något sådant blir aktuellt så är det städ som gäller, en sådann kvinna jag är!
 
Tänkte passa på att dela med mig av lite nica toner, lite gammalt och lite nytt i en härlig symbios. Även om sommaren börjar rundas av nu så ska det som är kvar bli grymt! Nu kör vi
 
Major Lazer – Get Free
Fritjof & Pikanen – Shivoy
Demarco – Nuff Gal - Raw
Veronica Maggio – Jag kommer - Mash Up International Remix
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet 
Maroon 5 – One More Night
 
And the complete list:
Sensommar
 
XOXO
 

What'supWhat'supWhat'sup

Wow så mätt och belåten jag är. Gjorde en fet portion pastasallad när jag kom hem idag efter jobbet och avslutade med en påse bortglömd naturgodis, ibland har man ju tur ;) Hoppas ni har haft en skön helg, själv så har jag jobbat hela helgen. Däremot så hann jag med en klassisk hemmafest. Det var roligt, kändes verkligen som "back in the days" som man brukar säga. Saker jag ser fram emot nu är min semester! Hoppas på Gbg och Sthlm men hade nog föredragit lite sol i ett varmare land. Får se vad man lyckas landa helt enkelt. Nu ska jag ge mig in i infernot som kallas min garderob. Ajust det, kan vara värt att nämna att kvällens tema var hattar. Lev och må! Xoxo
 
 
 Är något piggare idag ;)

Asså vad hände med sommaren?!

SÅ HÄR ska en bra sommar vara :)
 

Spalanking mm från den gångna veckan


Vimmel


20120802


Vart tar tidenvägen egentligen?! Känns som att dagarna ara har rusat förbi, huvva. Ska försöka leva lite mer i nuet. Imorgon så är jag ledig iaf, sweet!  Då ska jag fixa m en massa trista hushållsysslor på dagen men på kvällen så ska jag och Hilda ge oss på ett yttligare försöka att lira lite tennis. Känns asbra att göra en nyttig aktivitet en fredagkväll ist för att dricka alkohol, spec när man ska jobba dagen efter!
 
Utsiktsbilderna är från förra helgen då jag och några stycken for till Tuvan och spanade in utsikten, tänk vad mycket man kan göra när man inte är bakis en söndag!
Xoxo

Vill ha

KLOCKOR - TRIWA / BRASCO TWIST - NELLY.COMKLOCKOR - DIESEL / DIESEL WATCH - NELLY.COM
KLOCKOR - TRIWA / ALABASTER NEVIL - NELLY.COM
 
 
KLOCKOR - DESAVI / DESAVI LEATHER - NELLY.COM
 
 
KLOCKOR - DESAVI / DESAVI LEATHER - NELLY.COM

RSS 2.0