2011, jag är redoThe Playlist of the Evening:
KLACKARNA I TAKET


Mammigt beteende

Hm, ska jag vara orolig? Har kommit på mig själv med att jag har fått mer och mer mammigadrag på senare tid. Dessutom så har jag blivit mycket mer gulligullig av mot barn och djur, I blame p-piller och jul. Tur jag ska ut på annandagen så jag får festa av mig lite, den här trenden kan inte fortsätta! Nu ska jag skynda mig och knåda ut lussebullsdegen! (jag har dispans på mammighet under jul)


Varningstecken
Då man...
 
1) Börjat spendera mer tid i köket, lagar mat och bakar. *Jag bor ju hemma liksom, borde inte frivilligt ta på mig det ansvaret...


2) Klär sig hellre varmt än snyggt, tiden m skepparjacka i 20 minus är över kan jag säga

   

2) Har ett behovatt städ3) Somnar i soffan när jag tittar på tv, kan det bli värre
 

 

 

 


Musik

Har du inte lyssnat på dem så gör det, Creedence vilket skönt gäng! Med låtar som have you ever seen the rain, bad moon rising eller down the coorner så kan man ju inte annat än att älska dem. Sen så bjjudar jag på skön 80-tals musik när den är som bäst och en gammal klassiker som mycket väl slulle kunna fungera som en jullåt också tycker jag. Enjoy!


Julklappar, check!

Är så nöjd, igår så köpte jag alla mina julklappar och slog in dem också! Skönt att ha det gjort kan jag säga. Sen är jag rikitgt nöjd med vad jag köpt också, det här är saker som jag skulle bli glad över. Bla så ska mamma och pappa få en date i julklapp utöver lite annat.

Ett litet tips på fina paket är att slå in dem i tidningspapper eller vanligt brunt papper med ett fint rött snöre, klassiskt och snyggt!

Nu ska jag köra ett sista ryck så fort jag röjt undan det sista i rummet och försöka skriva ihop säsongens sista skoluppgift, en uppsats på ca 5 sidor som ska vara klar imorrn. Kul att jag börja idag. . .
Jag är en apa, är du en apa?

Sitter och tittar på dokumentärer om evolutionen och religion, så intressant! Jag förstår varför en del fortfarande inte vill tro på evolutionen men personligen så skulle jag inte förneka det. Bevisen för evolutionen är tydliga, vad har religion att komma med, tro? Det håller inte. Somliga har som argument att man kan inte motbevisa att gud inte finns men då kan man också tänka att man kan inte heller motbevisa att enhörningar eller asagudar inte finns men tror vi på dem, svar nej.

Ett citat som tåls att tänkas på...
"Without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."

Steven Weinberg
, quoted in The New York Times, April 20, 1999Lucia

Vad fort tiden går, idag är det Lucia. Tråkigt nog blev det inget Lucia tåg för mig men däremot så har jag bakat egna lussebullar helt själv för första gången och tittat på gamla bilder på mig som lucia. Hahah åh gud så söt alla var!

Förutom julbak så har jag gjort i ordning priserna för julavslutningen som vi ska ha nu på torsdag med pingisgrupperna. Ojjj så mkt godis jag har köpt och ändå så blev påsarna små. Tur att vi har fika och ännu mer godis att bjuda på! Tur vi bara har sånna här avslutningar 2 gånger om året, annars skulle våra elever rulla fram eheh.Jag som Lucia vintern 95


Ce Jeu

*Rättelse*
Som fröken Malin så vänligt påpekade så är det ju inte 2 advent idag utom den 3 advent! (har faktiskt tänt 3:dje ljuset så visste det egentligen)

Tänkte bara visa min fina kjol som jag hade på mig i lördags på julkonserten. Den har legat i garderoben ett tag nu för det har som inte blivit tillfälle att dra på dig den så igår fick bli premiären! Helt perfekt m långkjol nu när det är vinter, värmer skönt. Till kjolen så hade jag min pälsjacka och rödmålade läppar. Klart!

En julig helg

Detta är därför man ska uppdatera oftare, blir så långt inlägg om man vill ha med bilder från hela helgen. Jaja, på fredagen var blev det klassmys. Vi var tyvärr inte överdrivet många från klassen där men vi kan säga att det var intimt istälelt för lite folk, haha.  På lördagen var det julmarknad och vi sålde slut på allt efter halva tiden! NICE, tack alla trevliga människor på Forslunda! Mössan är från Åhlens till er som undra, vi fick många snälla komplimanger så tacktack. På kvällen var det bara att spänna upp bältet då det var julbuffé och julkonsert på Strömbäck med familjen. Kvällen var över förväntan faktisk, börjar väl bli gammal (tråkig?) nog för att uppskatta sånt.

Vad har jag gjort idag så här på andra advent då, jo jag har skrivit klart min önskelista! Hoppas mamma och pappa är generösa iår och faktiskt läser vad som står på listan så jag slipper att få tandborstar och ordlexikon mer...

Julmarknad

Strömbäck

Här står jag och kokar knäck

Ännu en gång så återfinner man mig i köket för projektarbetes skull. Detta bör sälja, annars kräver jag Par B på att få tillbaka 8 timmar av mitt liv! Lr det blir fan mer, any how. Kom och köp julgodis av oss på lördag, snällaprettyplease? Här är ett resultat av gårdagens kokning, rätt nöjd faktiskt. Kanske inte lika vass som malins lakrisknäck, men sen så är jag ju en sucker för lakris också!

Jag la upp några av låtarna jag lyssnar på just nu mitt under fixet, undra om jag ska stå här hela natten och göra julgodis? Hope not.Lyssnar på just nu:


 


Bor ni ihop...som lesbiska??

Haha, ja snart har man hört det mesta. Efter varje träning med pingis truppen så har vi alltid en samling innan vi avslutar träningen. Då har man också tillfälle att få berätta något kul osv, tex om man ska utomlands. Ikv helt från ingen stans så var det en som undrade om jag och Emma bodde ihop. Innan vi hann svara så hör vi Calle i en låg , lite chockad stämma, -som lesbiska?? Hahah, jaha liksom vart kom den ifrån? Men svaret är nej, jag och Emma bor inte ihop och vi är inte lesbiska. Sorry girls, eller är det jag som missar något?

Sedan kan jag berätta att jag har haft en riktigt bra hår dag idag! Det har varit bouncy och lent, och jag har inte ens gjort något. Hurra, varför är inte alla dagar så?


Bouncy hår, with mjukis
 
Bouncy hår, with flanell. Mitt hår passa till allt! hahaTycks, gör lite Kissie stuk. Visst är det het???


2 advent

Idag har jag inte hunnit med mycket. Vacknade, käkade frukostbuffé (fanns allt man kunde önska sig till frukost, tack mami o pappi!) och sedan var det bara att skynda sig iväg till Josasan för lite adventsmýs med gamla vänner. Vi fika gott och titta på bilder från back in the days. Shit vad tiden går fort kan jag konstatera! Kanske lägger upp några bilder någon gång om jag är på ett generöst humör, haha.

Nu får man väl ändå säga det, God jul!


Som bäst på fest

Faaan vad jag inte vill vara nykter och hemma just nu, fast det är för min egen skull. Skulle behöva få lite sömn och vettigare saker gjort än minnesluckor och en tom plånbok haha. Dessutom är det skönt att inte vakna bakis... Fast ändå så blir jag så himmla festsugen när jag kollar igenom helgernas bilder. Ihhh jobbigt menmen. Fick ju faktiskt vara på Johnossi i torsdags vilket var grymt, tråkigt var det dock den eviga väntan som blev pga tekniska fel. Typ sådär 3-4 timmar! Kan ju säga att det inte är första gången det blir så här heller när Johnossi ska spela på folketshus... Skäms på er Folkethus för dåligt arrangemang!

Igår så skulle jag och Fille(kärt barn har mång namn) fira att hon tagit körkortet och det tåls att säga en gång till, Grattis hun! Dock så satte ju kvällen sina spår, förutom en given bakfylla så lyckades jag tappa bort min mobil. Sådan äcklig panik jag fick, sånt här händer *ta i trä* ALDRIG mig! Är typ motsatsen till slarvig, kollar alltid kort, mobil osv gärna mer än en gång i halvtimmen. Dock fick historian ett lyckligt slut då den var i bilen som vi åkte med till krogen, phew. När man inte har mobilen så inserman verkligen hur beroende man är av den! Är så lycklig att den är tillbaka! <3
 
Thursday

Friday


Det kallas, fotogenisk!

Last weekend
Emma, kvällens trubadur, saknas dock på bilden men hon är med i våra hjärtan


RSS 2.0