Plastikoperera?

Många ser plastikoperation svat eller vitt, antingen är du för det eller helt emot det. Själv tycker jag det är ok till en rimmlig nivå. Tex om du vill göra en bröstförstoring för man har små bröst tycker jag det är helt ok, du behöver  ju inte göra dem till dubbelH direkt utan kasnke bara gå från 65A till 65B exempelvis. Men det bästa är ju såklart att vara stolt och nöjd som man är! Naturlig skönhet kommer alltid vara både snyggare och vackrare än fejkad. Ex Jessica Alba är snyggare än Pamela, hands down om jag får säga som jag tycker.

Jag såg ett klipp på youtube då Hidie komentera sina "åtgärder" men jag tycker bara att det är sorgligt. Hon var verkligen mycket snyggare och speciell innan.
Lagom är bäst

Jag har ju kommit in i ett tänk nu då jag ska försöka dra  ner på cigg(sluta helt), kaffe, alkohol osv. Onyttiga saker helt enkelt, även om jag är rätt duktig på det nu så kan man ju alltid bli bättre men framför allt så ska jag få bättre matvanor. Dvs äta mer grönsaker och vegetariskt, bättre för miljön och mig! Vi ser väl hur länge det håller i sig

Hem huvva, jag kolla runt lite på google (vad skulle man igentligen gör utan sidan) och hitta vulgära bilder, minst sagt. Nog för bilden på Lindsay Lohan är photoshoppad men fortfarande, ser hemskt ut! Samtidigt hitta jag också bilder på rejält överviktiga människor som inte heller är bra. Nä lagom är bäst, ord att gå efter.

 

 Inte ritkigt hälsosam livsstil

Nej nu ska jag fortsätat titta på Into the blue¨och se om den filmen är mer än snygga skådespelare ;)
xoxo


24.01.10

*Jävla dator som hänger sig konstant*, så nu fick jag det ur mitt system. Den har sina ryck ibland och väljer att stänga ner vissa program...

Hur som helst, då harännu en helh gått förbi. Eller nästan iaf, det är ju faktiskt söndag idag. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är lite skönt nästan, ser fram emot gym och träningar. Speciellt efter ikväll då jag har ätit alldelens för mycket. Vi hade våra grannar över på middag och vi hade bla 2 efterrätter, bara en sånn sak. Jag måste bara passa på och tipsa om en himmla skön film jag såg ikväll som heter I love you man m bla
Jason Segel från How I met your mother. Det är browmans när den är som bäst!

 Nu spelar han lite annars än vad hans karaktär är i Himym men om man verkligen vill se Jason på ett sett man inte sett han tidigare så rekomenderar jag Forgetting Sarah Marshall. Den filmen erbjuder även lite nakenscener av honom om man skulle vara nyfiken.

I fredags var det party ute i Håkmark av alla ställen tillsammans med mina goá tjejer Hilda och Jossan. Det var sköna Marre som styrde och under kvällen träffade jag en del oväntade ansikten vilket bara var roligt! Tyvärr kunde vi inte stanna så länge men då hann vi ist ta en del heta bilder på oss... Det är få människor som posar lika bra som oss. Bedöm själv. Smått annorlunda pose men vi gör det bra, såklart

 
Fokuserade blickar och fylliga läppar, vilka babes!
 Haha, whats up m min röda hand

 

Det var min korta resume av helgen så tills nästa gång, Sleep tight
 xoxo

Lill lördag

Här sitter jag nu, ensam vid ett köksbord. När inte föräldrarna är hemma så är det upp till mig att dra ihop en middag. Ivanliga fall brukar jag vara rätt så duktig på det dessutom men kände mig lat idag så det blev Varma koppen kyckling men rostat börd mm och kladdkaka till efterrätt, riktig finmiddag. Jag tror inte att jag har druckigt varma koppen sedan jag gick i lågstadiet men det är faktiskt överraskande gott så har man ingen idé på vad man ska äta så är Varma koppen att rekomenderas! 

 Snabbt och enkelt, kalas!

Eftersom jag har varit sjuk i måndags och tisdags så har jag nu ännu mer skola att göra :( men så blir det när man går samhälsl prgogram i två:an ibland. För att muntra upp mig spana jag på lite fina smycken ur Nicole Richies kollektion, House of Harlow och man blir ju verkligen sugen! Speciellt efter hennes snygga bilder för märket, älskar verkligen hennes bohemiska stil.

 Så fina, detta är verkligen smycken i min smak

Ha det bra så länge, hejhej!

15.01.2010

Gud så mätt jag känner mig, jag har ätit jätte gott och nyttigt ikv. Det var småplock och en väldigt god sallad, inspirerad efter nyårsmenyn. Eftersom det inte var jag som stod för recepten så har jag bara försöka efterlika det lite ;) Valnötter är en riktig smak

 Någonting som rekomenderas!

När jag ändå är inne på ämnet nyår så har jag hittat igen lite bilder bilder som blev från nyår. Tyvärr hade alla lyckats glömma sin kamera så det blev mina ynka mobil bilder som fick duga.

 Hade en sånn beslutsångest över vad jag skulle köpa så jag köpte med mig 3 olika outfits hem men fastna tillslut för den här och jag blev nöjd med beslutet


 
Nu under veckan när jag titta på ett par avsnitt av Paradise Hotel (ganska kul hur man fastnar lätt i sånna hjärlösa program) hann också jag lacka om mina naglar. Denna gång blev det Zebrarandigt, skön variation ist för leopard som annars kan bli lite uttjatat i längden. Som sagt, tyvärr är kvaliten på bilden inte den bästa men kommer inte ihåg vart jag har lagt min digitalkamera.
 


 Har så ibörjan på året funderat om jag ska färga håret mörkbrunt igen under våren. Färgen Jessica Simpson har är riktigt fin och påminner om den jag hade färgat tidigare.  Det som gör mig lite tveksam är om mitt hår kommer bli missfärgat och if om jag hinner få det blont igen inför den planerade resan i april...

Nu ska jag slita mig från datorn en stund// Trevlig helg!


Vänder blad?

Här sitter jag med en skolbok(!), good for me. I veckan har jag bestämt mig för att inte titta något på tv under vardagen, inte ens PH i ett tappert försök att börja läsa lite mer vettiga böcker lr liknade ist.

Är väl på tiden jag börjar ta mig i kragen, när jag loggade in på min internet bank så möttes jag av detta besked... Dina bankaffärer med oss förändrasDin 18-årsdag närmar sig och du blir snart myndig. Det innebär att en del av dina bankaffärer förändras.

Internet- och telefonbank
Första gången du loggar in efter att du har fyllt 18 år visas en sida där du måste signera nya Allmänna villkor för Internet- och telefonbanken... osvosv


-Huh vilken ångest den texten gav mig. Den väcker tankar som körkort, jobb, lägenhet, försäkringar, räkningar, lån, utbildning mm. Vet inte om jag är sugen på allt 18 innebär men det är ju mycket posetivt med det också, även om jag pokuserar på det stressar mig just nu. Tex läängtar jag efter en egen lägenhet i stan som jag får inreda precis som jag vill!

Nej nu måste jag dra mig om jag ska orka imorgon, satt uppe aldelens för länge och såg PH med Josefin och Jacob igår så nu ska jag sova igen lite.

Nattnatt


07.01.2010

Godkväll!

Jag har varit väldigt frånvarabde på senaste tiden men har tagit jullov så då anser jag det vara ok. Idag har jag varit på middag och då såg jag det som ett ypperligt tillfälle at få använda min söta lilla londonväska. Inte ofta jag kan ha en liten axelväska, har oftast alldelens för mkt saker med mig -det mesta helt onödigt.

Eftersom jag inte har orkat ladda in några roliga bilder från mina senaste händelser så kan jag ist tipsa om en ruggit snygg klähängare från Åhlens, tyvärr fick jag den inte i julklapp :( Får väl köpa den till mig själv ist, 199 kr är den värd!
*Godnatt*

RSS 2.0