Feeling lonesome

Jag älskar Townes Van Zandt, så underbar! Vill sitt på min egna lilla veranda i en lugn skog och bara njuta av att finnas till. Ett annat bra tips är Nick Cace & The Bad Seeds, han har en del riktigt fina och låt oss säga, intressanta låtar.

Låtar att vara sentimental till:
Katy Perry – The One That Got Away
Vybz Kartel – Yuh Love
The Script – The Man Who Can't Be Moved
The Verve – The Drugs Don't Work
Townes Van Zandt – Don't Take It Too Bad - Original
Townes Van Zandt – St. John The Gambler
Townes Van Zandt – Kathleen
Emmylou Harris – Michelangelo - Remastered Album Version
Björn Olsson – Tjörn
Dido – Here With Me
Dido – White Flag
Dido – Hunter
Nick Cave & The Bad Seeds – Into My Arms


Från mig till mig

Som jag misstänkte, min hy är en öken. Super skönt m en ansiktsbehandling, minus dock att tjejen (som i övrig var duktig och trevlig) var förkyld och snuvig vilket inte kändes jätte fräscht... Hyn kändes iaf återfuktad när jag gick där ifrån, även om den är lite flammig ikv men det har nog lagt sig till imorgonbitti. Däremot så vra jag lite nöjd m mig själv som trskar runt osminkad på stan direkt efter en ansiktsbehandling som kan vara lite upprörade för hyn. Ska bli så himla gött att inte tvätta av något smink ikv! Ett till löfte till mig själv, försöka använda smink mindre. Det känns som att det måste vara skonsammare för hyn samt den lite skrämmande tanken att man aldrig kommer ha lika ung och fin hy som nu... En liten tankeställare till smink tycker jag.


Det är en moisturizer mist, en återfuktande dag/nattkräm och en ansiktsmask för torr hy


Egentid

Jag har bestämt mig nu för att ta bättre hand om mig själv och unna mig mer saker. Jag ska sova mer och göra roliga saker som jag annars skjuter på, det är en början. Som idag så ska jag på en ansiktiskbehandling vilket känns super skönt. Speciellt på en sådan tråkig dag som en tisdag. Är lite orlig dock för vad de ska säga om min hy, sist jag var där så fick jag höra att jag super torr hy som troligtvis lär åldras i förtid, hur kul är sånt att höra? Men sen dess har jag börja använda ansiktskrämer mycket oftare så jag hoppas att det inte är försent för mitt stackars ansikte. Jäkla försäljare som ska skrämma ihjäl en bara så man ska köpa deras produkter haha.


Yes please!

Sen inspirerande bild till att ta hand om sin hy...


Glömde säga

...att jag har klippt mig! När de blekta topparna åkte så fick jag som en helt annan nyans, nice. Kul m variation!


24.01.2012

ÅH så less jag börjar bli på min mobil, den laggar! Den kan inte synka m datorn m usb-sladden längre, stänger av sig själv, roterar åt alla håll och kanter mm, grrr. När ska jag ta mig hela vägen till Strömpilen då för att lämna igen den?! Suck suck, får låna bil av pappa I guess.

Det känns som att mina dagar numera mestadels går åt till ensidigt jobb men något som var utstickande m idag var att jag grillade marshmallows vid kakelugnen, super mys! Sitter dessutom inlindad i min mysfilt och en ansiktsmask just nu, this I need. Sen blir det sängen, måste sluta och slarva med sömnen.
Xoxo


Helg snart

... och vad innebär det för mig? Jo 12h jobb för mig på fredagen (bra uppladdning) men sen så blir det middag m ev utgång för att fira Rashid som fyller 25 m resten av The Sushi Crew. Tror det här kommer att bli mycket intressant. Men det jag nog ser fram mest emot i helgen är att bara få mysa!

Usch vad sent det blev helt plötsligt men jag har iaf varit produktiv ikv. Jag har nämligen slängt iop en nyttig lunch till monster passet imorgon och så har jag bakat macarones! Den här gången blev jag tom relativt nöjd, de är i smakerna choklad, citron, mint och hallon.


Inte att förglömmas

Roy Orbinson


The Flying Burrito Brothers


Nancy Sinatra


Townes van Zandt


Från mig till mig

Jag har köpt smink, woho! Dessutom så köpte jag typ en peeling/ansiktsmask, tror jag ska unna mig en sånn imorgon. Prövade mina nya ögonskuggor ikv, det känns roligt att köra en sotning i något annat än svart och brunt. Ska börja våga att köra lite mera färg när jag ska ha ögonskugga, kul att lämna sin safe zone ibland. Nu ska jag sova, woho. Godnatt, xoxo


Damn

Jag är inget fan av Glee, dock har jag bara sett typ ett avsnitt ska erkännas men när de gjorde en sådan kommersiell cover på Journeys Don't stop beliving så tappade jag det lilla intresse jag hade förprogramet. Men av en slump så hamnade jag på ett klipp då Glee-gänget framför sin mix av rumor has it/someone like you och jag blev nästan lite tagen av hur duktiga de är. Det är så imponerande m människor som både kan sjungasom en fågel och desutom memorera ett dansnr och göra det snygg desutom. Blir nästan lite bitter över att jag saknar de talangerna...

 


Sparkle

Så här såg mina naglar ut på nyår, tyvärr är inte bilderna på naglarna så bra då jag tog bilderna nån dag i efterhand men de är ändå hyffsat rättvisande. Det blev min paniklösning på fina fest naglar då jag hade klippt dem så kort och hade ont om tid. På 5 min var jag klar och jag behövde bara ett underlack, glitter och en top coat -Klart! Undrar om jag ska köra på silver nästa helg?... Iaf det blev väldigt bra och jag var nöjd!


2012!!!

Nytt år, spännande. Personligen så är jag rätt nöjd med 2011 men hoppas att kunna toppa det m 2012 (såklart, annars hade man ju haft en pessimistisk inställning). Här är lite bilder från min nyår tsm med mina katter och hundar. Xoxo


RSS 2.0