Lyssnar på just nu


Lilla advent/glöggmys

I onsdag så myste jag, Pauline, Malin och Josse till det ordentligt med lilla advent eller glöggmys, kärt barn har ju många namn ;) Det var jättte trevligt iaf att prata om allt och ingenting, fler liknande kvällar lär det bli :) En kul överraskning var ju JOsse som kommit hem tidigare från Barcelona, hurra, saknat min lilla rödtott! Dessutom hade hon med sig sin lilla valp Myggan och gud så söt den är! Vi alla bara smälte för den lilla krabaten, nu vill jag också ha en liten puppy!

Idag då, dvs fredagen? Well, den har varit fet men inte på det grymma sättet utan snarare mkt fett och socker. Kinabuffe till middag och för att sedan trösta lilla, stackars mig som inte kan gå ut ikv så köpte jag hem godis, läsk och popcorn också. Frågan är ju dock hur smart det var för nu har jag ont i magen ist... Wellwell, det distraherar iaf min ångest över att sitta hemma ikv ;) Varför är jag hemma ikv då? Jo för att jag åker kl 06.00 imorrn till Lycksele för att medverka på pingislägret som är där i helgen. Slitet att gå upp så tidigt men tror att det kommer bli riktigt kul faktiskt, gulligare elver än vad vi har får man ju leta efter. Any how, sängen väntar. Godnatt folket!



Hahaha


21.11.2011

Kännes galet att det är första advent i helgen, om det inte är iaf lite snö på backen då så drar jag ned rullgardinen! Däremot så ser jag fram emot att ta fram all mysig julbelysning, det lär inbringa lite julstämning iaf. Idag har jag, Emma och Nicklas planerat inför helgens Ac-toppen läger. Det känns ju lite tråkigt dock att lägret är samma helg som Phantome of the Oprea kvällen på Rex men plikten går först. Dessutom så brukar de här lägrena vara väldigt roliga, ni vet vad man säger -det är från fyllon och barn man får höra sanningen och det är man inte sen med att uppleva på dessa läger ;)

Nu ska jag röra mig mot sängen och läsa lite i min bok av/om Carolina Gynning. Hade helt glömt bort att jag hade den. Kanske inte värdens djupaste läsning men den är rätt intressant ibland faktiskt, hon verkar ha en väldigt spännande släkhistoria måste jag säga. Önskade att jag också hade det, min är så himla svennssonsvensson, nothing special. Kanske upp till mig då att göra något storartat eller miserabelt, haha. Den som lever får se!



Helgen som var

I fredagskväll så styrde jag klackarna mot Corona tsm med trevliga människor. Det fanns några orosmåln men kvällen blev verkligen lyckad. Lite slitet var det ju dock när man inte kom isäng fören sissådär sex på morgonen och skulle upp vid halv tio för att sätta sig i bilen och åka iväg till Åsele. Men väl framme så var det roligt. Vi träffades de närmsta på pappas sida för att fira min farmor och farfars har guldbröllop! Tänk att de har varit gifta i 60år, det är en lång tid tillsammans och det är verkligen värt att firas. Den dagen/kvällen bjöd på myyycket god mat, museumturer, sång och lekar. Jag tycker verkligen om min släkt, det är snälla människor och det är en av de bästa egenskaper man kan ha enligt mig.

Idag blev det lite merbesök hos övrig släkt på mammas sida och givetvis, fika och mat i överflöd. Jag kan absolut se mig själv om ca 40år, pracka på släkt och vänner mer mat och fika än vad de orkar äta. It's tradition haha. Lyckan var dock när jag lyckades lås upp min mobil igen efter att ett av mina fina kusinbarn bestämde sig för att leka m den och lyckades låsa de på köpen. Usch vad hemskt det är att vara utan telefon, mår dåligt enda in i själen typ vilket egentligen är lite sorgligt när man tänker efter ;P

Nu så ska jag skynda mig i säng, ska upp och luncha m Emma imorrn, sen tandläkarn (hjälp) och därefter blir planering inför Ac-toppen lägret. Xoxo

Fredag


Working the straw-look

Lördag

Min fina farmor och farfar, visst var de vackra!


Orginal sånghäftet från deras bröllop -51 in scannat, mycket rörande tycker jag


Fina farföräldrar!


Söndag
Snön föll, lycka!


Stan/stallet med Hilda

Idag har jag haft en väldigt softa dag som jag spenderade mestadels med Hilda. Vi var bla på stan en sväng, där hitta jag en jätte fin kimo på H&m som jag köpte. Synd bara att jag glömde min påse hemma hos Hilda. För försöka komma ihåg att hämta den imorrn. Efter stan så for vi iväg till Hippologum (tror jag det heter). Det är iaf ett stall vid Forslunda. Där tittade vi på när Hildas lilla syster Sofia skulle hoppa m häst, mkt imponerande. De är så himla duktigt, man ska nog ha modet för att syssla m den sporten. Det var väldigt trevlgt iaf och det var så många söta hästar. Önska att jag kunde rida! Får väl bli en pensionärs dröm tsm med att spela ett instrument ;)

Btw, är det ovanligt att mitt kort blev skimmat i Danmark. Och folk tycker jag är överförsiktigt m mitt kort, inte så konstigt säger jag. Blir ju snart paronid över mitt kort, varför vill världen råna mig =( Så nu blire ingen shopping fören måndag, kort skynda kom! 


Frukost, because it's good for you
Himlen var så otroligt vacker vid solnedgången ikv att vi blev tvungen att stanna och fota den

Systrarna Carlsson


Middag på Costas

Hur mysigt är det inte att äta på resturang, speciellt om man har fint sällskap! I torsdags var jag och Hanna på Costas för en lite catch up-middag. Jätte kul, tycker man har som trevligast över en bit mat. Jag åt Moussaka och Hanna tog nått på r tror jag att det var, det var iaf också typiskt grekiskt. Min mat var god men hennes var ju tyvärr godare, nu vet jag iaf vad jag ska beställa nästa gång! Bredvid resturanger så har de Costas Cafe så vi gick dit för att ta en kaffe och kaka på maten. Stackars Hanna blev dock lurad av mig att prova en latta (blev nästan lite upprörd för att hon inte drack kaffe, vadå grupptryck?). Jag föreslog att hon skulle smaksätta den så skulle den inte smaka så berskt men baristan tillsatte knappt någon essens så där satt Hanna och försökte pina i sig kaffet. I'm so sorry, jag tar på mig den!

-"-Kaka, på en thoorsta?! Jo man tackar"!
Hanna var nöjd över sina söta byxor

Är cool på resturang


Sammandrag av helgen

Oj, ja vad gjorde jag i helgen. Som vanligt har den gått fort. På fredagen åt jag en super god pankaks lunch hos Malin tsm m Hilda, hann jag m lite shopping och på kvällen dansade jag till Nause som spelade live på Corona. På lördagen så fikade jag m föräldrarna på dagen och de måste ha blivit på ett bra humör för jag fick tillgång till bilen sen på kvällen vilket jag inte var sen att utnyttja. Först hälsade jag på min lilla sjukling, sen hänge m Pauline och Andrea (kul att äntligen få träffa de tjejerna igen, go pauline säger jag som har skaffat sig en super gullig pojkvän) och avslutade kvällen tsm med min Bya-tös Petra. Riktigt skön kväll, vilken lagom lördag. Precis vad jag behövde! Söndagen hjälpte jag till m att röja i en lägenhet så det skulle kunna läggas nytt golv, pingis m kidsen (de är ju så himla lovely hela högen) och givetvis så grattad jag min far. Är väldigt glad över att jag fick komma till världen, även om inte pappa ska ha all ära för det. Så tack mamma och pappa, jag gillar att leva! :)



Sympati "smicear" m pappa, haha den mannen är ju inte alltid fotogenisk ;) Söta pappa!
Btw, jackan är ny! Inte så tydlig bild men den är pälsig och varm, just how I like it :} 


Köpe fina smycken också, gillar speciellt armbandet skarpt


Vad gör du vid 01.00-02.00 tiden?

Själv så bakar jag bröd! Hade ingen jäst tyvärr så fick trolla m bikarbonat o bakpulver men det gick och blev tom gott. Lr så var jag kanske bara väldigt hungrig på en nattmacka ;) Men nu hade jag ändå tänkt gå å lägga mig, ska upp på lunch imorgon, så kul det ska bli! Xoxo




När jag liks är inne på ämnet mat så kan jag ju visa min goá hamburgare som jag gjorde själv till min lunch här om dagen. Och med det så menar jag att jag gjorde själva hamburgarbiffen själv på köttfärs, kryddor mm. Pomesen är sånn där fryst så där kan jga inte ta cread, brödet var också köpt men jag valde pålägget själv till burgaren! Kom igen, lite ambitiöst ändå att göra burgarbiffen själv? ;)


Söta, små svenska björnar

Känner som lite såhär, videon är ju bara kung! Är det konstigt att det är till oss jenkarna kommer när de behöver nya idéer och inspiration till deras musikvideos? Så stolt att vara svensk, hejjahejja!


Lust att klicka hem

Image 1 of ASOS PU Front VestImage 1 of ASOS Premium Leather Tucklock Satchel

Image 1 of ASOS Eclectic Pack of Two Vintage Style WatchesImage 1 of ASOS vest with creased front


Hemma från Copenhagen

Åh vad jag är kär i i Danmark och Köpenhamn, vilken underbar stad! Jag skulle verkligen kunna se mig själv bo där någon gång i framtiden, min danske skulle jag väl behöba förbättra då men det gör jag mer än gärna. Jag och My bodde hos en dans tjej som heter Anne, jätte gullig. Hon bodde vädigt fint dessutom, i ett super charmigt stenhus ca tio min från Köpenhamn centrum. Under vår vistelse så åt vi sjukt god mat, drack myyycket kaffe, shoppade, svängde förbi Christiania, barhängde mm. En riktigt bra weekend dvs! Tyvärr blev det inge Kooks för oss då biljetterna och extrabiljetterna tog slut men jag är så himmla glad att vi åkte ändå, älskar att resa! Funderar redan på att boka nästa resa, typ Paris, England eller Riga. Hade varit galet roligt.

Både under vistelsen och efter så fastnade jag och My i engelskan och kunde som inte hjälpa att bara prata på engelska. Då Anne inte förstod svenska och vi inte förstod danska så valde vi att prata engelska hela tiden ist. När man väl börjar prata engelska och kommer in i det så blir det ju som svårt att sluta. Även när det bara var jag o My så pratade vi engelska med varandra men det är så roligt m andra språk att det blir ju som svårt att låta bli.


Dagens flygvärdinnor har blivit latare?
Mmmmh, nothing like an expresso in the morning
Seriös, hur övertaggad på julöl kan man vara? Vi var iaf där för releasen kl 20.59 på fredagen. Man tar seden dit man kommer! ;)


Om ni ska på en första date i Köpenhamn så rekomenderar jag verkligen Cafét The Livingroom. Mys belysning, vill man sitta nära finns det soffor, vill man sitta ännu närmre så finns det en säng/schäslong och vill man ha lite mer avstånd så finns såklart bekväma fåtöljer också.

To be continued, the photoes will keep comming :)


Första stopp, Södertälje!

Blev som bara hem o vända efter Barca-trippen. Idag åker jag 07:40 mot Sthlm för att sedan träffa My i Södertälje. Tsm reser vi på torsdag till Danmarks huvudstad, är väldigt sugen på att se vad Köpenhamn har att erbjuda! Nu ska jag bara packa det sista, sen sängen!



Some pics from Barcelona

Lite blandat, hinner inte ordna mer. Klockan är mkt och jag ska upp om 5 timmar -kung...



RSS 2.0