Jag har shoppat!

 Idag har shoppat like a crazy person och da pratar jag inte om kladr utan om teknik! Wiiie, ar sa himla stoked! Sitter och skriver pa nya paden nu.Har dock inte lyckas fa de svenska vokalerna m pa tangentbordet, trots att jag har installt pa svenska tangentbord. Hmmm, mystiskt. Farligt m ny teknik, jag blir sa himla taggad att det blir svart att lagga ifran sig sakerna vilket har resulterat i att klockan ar efter tolv och jag ar fortfarande inte i sang... Ser fram emot morgonen dock for da ska jag fa upppleva min wake-up light for forsta gangen. Yay! Ah men jag har fan mkt kvar att lara m taben, frustrerande. Dock sa ar ju manualer for sucker ;) Sa far se hur lange jag kommer att kora pa den principen haha.
 

Woops

Gick ju sådär m min hälsovecka... Men till mitt försvar så är det svårt att vara nyttig när det enda i kostväg som finns är hamburgare, pizza lr kakor (så går det när 30-åriga Expertsäljare ska styra upp maten). Får väl försöka ta tag i det där i oktober eller nått. Det är så svårt att planera något just nu, aah. What to, what to do. Ska köra mig själv i botten först bara innan jag ska styra upp mig. You only live once!
 
 
Jag och min baby girl Affro out on the town en kväll i höst
 
 
 

Hey!

 
 

Tankar

 
Tumblr_m7dtp6mzsh1qcydcfo1_500_large
787289_10372590-caseiphone3_l_large
Tumblr_lbe9y6oscl1qdk2oko1_500_large

Lovely


Com'on over

YACHT – Psychic City - Classixx Remix 
 
 
 
 
 
 

Träna

Idag har jag varit på gymmet, hela 45 min! What a truper I am. Aja, 45min är faktiskt mer än inget så är nöjd m min lilla insats. I övrigt en väldigt konstig dag, mycket förvirrad situation just nu. Livet är ju allt bra spännande...
 
 
 

Tankar


 
Tumblr_mailqggcdx1qe6ov6o1_500_large1280_big-fish_large
 

Stort ha-begär

 
 

Gissa om jag är taggad?!?!

Tur man har vänner som styr upp, it's gonna be amazing!
 

Hit vill jag

Okej, det ska vara en av världens farligaste städer (Kingston) men m lite vett så tror jag att Jamaica kan vara hur nice som helst! Skulle kunna vara den här hösten/vinterns drömmål!
 
 

"- Jag är som en Yrvante"

 
Var ute i fredags, trasig i lördags och lat på söndagen. Tänkte därför köra en hälsostart v.38! Får se hur det går m den saken men ska verkligen försöka motivera mig, har verkligen levt som en trailor trash på senaste tiden...haha!
 
"Tha Sexy face"
 
 

20120913

Idag har varit min lediga dag (då jag jobber hela helgen) och jag måste ändå säga att jag har varit rätt driftig. Var uppe i god tid för en härlig frukost och lång dusch + lite fix. Därefter så drog jag på bostadsvisning och restrerande tid av dagen så traskade jag runt på stan och ordnade m lite fix. Nu ikv så har jag hunnit baka dessutom, en sånn kvinna jag är! De blev riktigt goda, det är en form av hasselnötskakor som är superlätta att göra och det går dessutom fort!
 
Vilken rolig vecka det här är!
 

De ser inte så fina ut men kan garantera att de är goda. Mmmm, gubbkakor!


Hahah omg, detta är roligt!


Fett nöjd tjej

Var och sagt och klättrade idag på Iksu, oj så roligt men jobbigt det var! Blev verkligen helt slut i muskler som jag inte ens visste om att jag hade. Men jag klättrade till taket på två olika banor, andra gången var jag tom hyffsat snabb :D Det var trots allt första gången som jag klättrade så känner att jag ska vara nöjd. Sen så kunde jag inte ha varit i bättre händer. Emma säkrade mig och hon kanske är den tryggaste mäniska jag känner så jag fick en mkt lyckad first experience av klättring :)
 
 
Gillar´t

 
Panda Da Panda – Taggatråd
Panda Da Panda – Ska du me & flya 
Panda Da Panda – Dansa Bonne dansa
 

Gissa vad jag ska göra imorrn??

Vilken tasy tisdag jag kommer att ha! Imorgon så ska jag klättra väggar m Emma, är as taggad :D Har aldrig gjort det förut (på riktig m lina and that shit), kommer bli så himla kul!
 
Let's do it!

Får mig att le

Vet inte om man måste vara uppvuxen i skogen för att uppskatta sådan musik men det är något med den här låten från Stiftelsen. Jag börjar oundvikligen att le och göra passande men ocharmiga dansmoves. Det var Jane( Jan-e) på jobbet som spelade den på jobbet en dag och sedan dess har den legat fastetsad i bakhuvet. Har inte lyssnat på den på länge nu men började igen nu för någon dag sedan. Den är så jäkla härlig, det är min morgonrutin just nu :]
 
Stiftelsen – Vart jag än går
 
Góa gubbar!

Hello

Igår var det lördag, woopwoop. Har börjat m en fetsmart grej som jag ska sprida vidare till alla er vinälskade töser som mig. Ist för att köpa en hel flaska vin, 750ml, som man ändå inte dricker upp och måste slänga sen (för man är troligen på förfest hos någon annan lr så glömer man flaskan frame) så köper jag nu ist halvflaskor på 375-250ml! Så mycket bättre, lagom mäng dryck och så slipper man dra m sig en stor och odiskret flarra likt en a-lagare. Winwin!

Iaf! Den här ½vin anvjöt jag m mina fina, Petar och Josefin. Vi var i Josefins nya och såååå fina lägenhet. Är så avundsjuk på alla mina vänner och deras fina lägenheter. Går inte en dag då jag inte spanar efter en egen (och tillhörande möbler ofc ;-) ) Any how, riktigt bra hade vi det. Ska inte sticka under stolen m att det var en galet tjejig förfest, på rätt sätt. Vi är de där tjejerna som snubbar drömmer om att tjejer ska förfest, typ lite som Snygg, sexig & singel-tjejerna. HAh en sånn referens ;D Då släpper vi det...

Kvällen leverera likt oss. En favorit var öl m sugrör, varför inte liksom! ;) Ni som inte vara där vi var igår missa något, tur att det kommer fler kvällar så man kan se fram emot en favorit i repris!
 

Borde jag byta bloggnamn?

 
 
http://hahlin.blogg.se/
 
 
 

Torsdagens tracksAlbin Gromer – Var min vän - Mash Up International Var Min Hen Remix
Lana Del Rey – Video Games - Bassflow Remake
Ansiktet – För stor
 
 
 
 
 
 
 
 

Härliga torsdag

Vilken tjockis torsdag det har varit för mig! Har några vänner som kör fitnessmånad nu i september och undra om jag skulle haka på. Dock så känner jag mig själv och den livsnjutare jag är så det blir ingen fitnessmånad för mig. Gillar inte att känna krav på mig men framförallt så gillar jag socker och transfetter. Ska byta livstil när min kropp inte längre kan hantera min diet ;)
 
Det som gjorde min torsdag värd var att få spendera tid m Elsa och Hanna, riktigt fina flickor. Vi traskade runt på bildmuseet och avslutade det hela m kaffe. Så roligt det här m hur hemma blind man är, det finns ju faktiskt en massa roliga saker att göra förutom bio och bowling! Inte för att man ska hata bio och bowling men visst borde man gå på museer oftare än enbart på semestern? Hoppas ni har härlig torsdag ni med, nu ska jag börja förbereda mig inför morgondagen.
 
På återseende!
 

20120905

Fick en bra start på dagen då Samsung bjöd på hotellfukost. De skulle nämligen informera oss om deras nyaste lanseringa, nämligenen tab. Wow säger jag, gissa om man blev sugen! Fast jag hade ju tänkt köpa en nya dator innom  en snar framtid samt investera i en nice resa/en smärre lägenhet så vetta rackarn om budgeten räcker. Men drömma kan man ju alltid få göra!
 
Efter en lång jobbdag och en fet middag så unna jag mig en härlig ansiktsmask och nu funderar jag på att snart bege mig i säng, hade tänkt försöka fånga dagen imorgon. Så att säga ;)
 
Men först, lite norsk reggie!
Admiral P – Spinnvill
Admiral P – Følelse
 
 
 
 

Said the joker to the thief

 
558450_404660089583367_1993284092_n_large
 
523488_10151033441726497_1145762910_n_large
 
Tumblr_m9uvnkgexj1rq60nbo1_1280_large
 
  
Pinned Image
          Tumblr_lh71d8l8gt1qhp8ruo1_500_large
 
 Tumblr_m11i28vn2j1rpt2juo1_500_large

On repeat

 
Sitter i bilen på väg in till jobbet, en regning och grå morgon. Gissa om man blir tacksam över Kapten Röds muntra toner. Made my day.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb nr2


RSS 2.0