Jag vill inte hem...

Ikv är sista kvällen innan jag åker hem imorgon och det känns inte kul alls. Tiden har verkligen gått fort. Ifs så åker inte fören på aftonen så hinner på stan osv men hade gärna stannt längre men tyvärr så kallar jobbet :/
Pengarna har ju rullat iaf, fast inte så farligt ändå. Eller får återkomma om det imorrn ist efter shoppingen kanske haha. Nä, nu ska jag vara sparsam. Återvänder ju om två veckor för Håkan Hellström, det kommer bli kalas!

Idag så har jag, My och Nedja varit och besökt Vasa Museet och det har varit jätte kul! Älskar museeum, finns ju som inga bra i Umeå riktigt. Vi hängde m på barnrundturen då vi missa "vuxenturen" men det gjorde inget, tjejen var väldigt engagerad och lättlyssnad på haha :D  

Lite bilder från gårdagen,
tyvärr blev det inga turistoutfits men det gick ändå ;)



Och vi avslutade kvällen med te för min röst som numera är obefintlig men det betyder bara att man har haft oligt haha!

Today







Södertälje

Hejhej!

Nu har vi precis kommit tillbaka efter en tur i till storstan där vi har lunchat, sett bio och fikat. Allt har varit jätte trevligt och filmen jätte bra, vi såg I rymden finns inga känslor. Lite efter, ja men hann ju inte med att se den när alla andra gjorde det så vi passa på nu ist.

Nu så ska vi försöka komma på något roligt att klä ut oss till ikv för utgången. Vi funderar på Tysk och Japans turist, får se hur det slutar ;)

Vi ses folket!








Vi syns på tisdag!

Imorgon, direkt efter jobbet så rullar jag iväg mot Sthlm. Det kommer bli as skoj, sjuk taggad! Förutom på den 10 timmars bussresan som väntar mig men har packat datorn och fett m mat så ska nog klara mig ;) Dessutom har jag lovat att plugga teori på vägen, hurtiga jag. Får se hur mkt det blir av den saken, risken finns att jag somnar rätt hårt... Återvänder på tisdag igen till "norrlands huvudstad" efter vad som troligtvis har varit en jävligt skön weekend. Nu skriker dock mina rödsprängda ögon efter sömn så det är dags för mig to hit the bed. På återseende!



Skön bild från valborg, gillar Fanny som hänger i bakrunden.


Måste ses!

Hur bra verkar inte den här filmen alltså och skådespelarna går inte att klaga på! 3 november går den på biograferna, kankse borde boka biljett redan nu?


Tillägnat mina fina pingiselever

Ja, idag (eller igår blir det väl nu) så hade jag och Rasmus namnsdag. Det var dock bara mina pingisbarn (och Malin då ska nämns) som var gulliga nog att komma ihåg det. Tur jag har dem. Sen så kände mina små glädjesjälar igen mig från helgens tidningen också, det var roligt. Älskar kommentaren som fälldes idag på träningen då det blev lite dram i slutet när två av kidsen började bråka och jag o Emma försökte reda ut det. -Ja kom tillbaka nu, för man måste lyssna på föräldrar och då måste man komma tillbaka! Helt rätt, visa oss vuxna och föräldrar respekt. Fast jag hade hellre nog hamnat i vuxenkategorin om jag fått bestämma själv... Haha!

Nu ska jag sova, jobb 07.20 imorgon och teori på kvällen så lär nog inte va hemma fören efter nio. It's a hard knock life.


Det här vill jag vara på Halloween

Nu i helgen är det ju halloween och man ska klä ut sig och man kan ju inte vara Power Puff Pinglorna för det är redan gjort. Dock så är jag inte hemma så vet inte hur det blir för min del men ska jag klä ut mig så blir det något av dessa godingar. Är lite taggad nu, tänk mig i skägg. Fan så fett :D


Blues brothers


Lady Gaga


The A-team (Dibbs på Hannibal!)


Avatar


 Skägget från The Hangover


V.43 ser ju inte så dum ut


Södertälje då

Pratade precis med My och vi klubbade för min arrival nu i helgen. Fan vad roligt, länge sedan vi sågs och ska bli skönt att få lämna Umeå för ett tag. Undrar bara hur jag ska ta mig dit ner, buss, tåg eller flyg? Atm känns tåg iaf längst ner på listan.

Uppdateringar från Umeå Fashion Weekend kommer med bilder osv, har bara inte funnit tid för det ännu. Nu ska jag röjja i garderoben. Konstigt att man lyckats sammla på sig så mkt kläder ändå, då får ju inte plats! Såklart så ska det alltid vara musik till alla typer av röjjande. Jag har alltid maxad volym när det är städning, so much more fun that way.

Kyssar


Don't doubt me baby

Fan vad skönt, fick precis veta att vi har landat en sponsring av Sockervadds flickorna till modevisningen! FETT MED NICE säger jag. Imorgon fortsätter modell och klädraggandet, exciting. Det är dock svårare än vad man kan tro att få folk att vilja se sexig ut i en cykelhjälm haha!

Nu lite sweet musik och sen sängen, måste ju se bra ut till profilbilden till skolhemsidan.

Hugs & Kisses




Slappt

Fast jag haft en vithelg  så orkade jag inte skriva något men tänkte att jag kunde bjuda på lite pics nu ist men det gick inte så bra för min kamera var tom och de ligger på Josses och middagsbilderna var fuckade så det får va! För nu iaf. Lite kort sammanfattat så var jag och Josse och såg en riktigt bra film i fredgas som hette Hämden. Se den, verkligen. Danskarna är faktiskt duktig på film, speciellt när Persbrant är med och briljerar! på lördagen var det mycket bilkörning och middag med familjen, höll dock på att bryta ihop av att inte vara ute något men det är nog bara bra för min del haha.

Nu ska jag sova så jag är någolunda pigg till Profilera imorgon, just det. Glömde säga att jag, Mallan och Sofia ska ordna en modevisning nu på lördag under Umeå fashion weekend. Det blir spännande, hoppas vi syns där!

Pussgodnatt!


Lite mer muffins

Äntligen i säng! Det har varit en lång dag idag och den lär ju bli lika lång imorgon... Har nämligen körlektion klockan sju på morgonen så det är ju bara att stiga up innan sex och då struntar jag i att fixa mig något också. Sen är det skola, jobb och plugg som väntar på mig när jag kommer hem. Usch.

Muffinsarna blev bra kan jag meddela, eller det smaka gott iaf. Sista satsen blev bäst dock, de var "toppigast"!

Innan jag lämnar er så ska jag slå ett slag för Daniel Adams-Ray. Vilke kis alltså, kanske rent utav den bättre halvan av Snook. Att hans låtar inte är sönderspelade är också ett plus. Undrar dock när typ Rix fm ska upptäcka han och rapea hans låtar, fast det vore kul för Adams skull. Han förtjänar lite uppmärksamhet.








Teori ikv då

Nu sitter jag här på biblan i väntan på att teorikursen ska börja. Fan jobbig dag att börja m jobb, sen skola och efter det teorilektion. Malin, orkar vi? Dessutom när jag är så dålig på att plugga (som jag egentligen borde göra nu) så får jag göra det ist när jag kommer hem. Aja, man lever bara en gång. Lika bra att få ut så mkt som möjligt av den tid man har!

Innan jag gick hit så hann jag förbi Lagerhause och köpte 3 muffinsplåtar, ska nämligen baka första leveransen ikv. Varninig, spoilers SP3cf men det är till klassen (Mauds överraskning) så de måste ju bli super tasty och se perfekta ut! PRESTATIONSÅNGEST, haha.






Kisses to all my bitches :*


Uppdatering, lårkaka på armen





Sköna söndag

Mhh, nu mår jag bra. Eller gjorde det nyss iaf till jag blir påminnd om incidenter från i fredags. Ska jag bara behöva skämmas från ifredags? Haha, eller så illa var det inte men synd bara när man inte kommer ihåg det själv...

Tillbaka till min sköna söndag. Fick sova ut länge och har sen bara glidit runt hela dagen och städat i rummet, bakat, käkat typ väldens godaste taco (efter Linneas) och badat bubbelbad. Gött!

Ikv ska jag sova som en prinsessa minsann, pussgodnattkram



Klackarna i taket och tomt i glasen

Hahah ojojoj säger jag bra, nu har jag gjort krogen nog för i helgen! Problemet är att folk är för generösa m drinkar alltså, inte för jag klagar hihi. Men satan vad tuktad jag blev, vakna helt öm i hela kroppen och med en lårkaka på armen som gör jätte ont. Tack för den Jenny! ;)

Förutom skrubbsår och blåmärken så bjöd kvällen på stipp, poledance, ostbricka och fyllepizza. Nice. Nu måste jag sluta slacka, när fan blev klockan halv sex?!?!

Peace



Blogg.se är lagg

Skulle egenligen postat det här igår men då gick det inte att ladda upp bilder, inte helt ovanligt att blogg.se laggar... Här är gårdagens uteblivna inlägg iaf!

Hemma skönt! Med mat i magen och så en powernap så är jag på topp för kvällen :D Tänkte uppdatera lite av veckans kap, skjortan ska jag nog ha ikv och jag är helt frälst i smyckena!

Ska slänga mig i sängen en stund nu,  XOXO




Muffinsbak, fast egentligen har jag inte tid

Mhh så gott, har käkat muffins och surplar lite te just nu. Det är nice. Fast egentligen har jag inte tid med det här, borde ha pluggat för en timem sedan och ligga och sova nu, varför lyssnar jag aldrig på mig själv? Jag skyller på att jag måste provbaka inför v.41 då jag ska sälja muffins för Parb! Spännande va? Dock så blev de inte så fina, tror jag får be Malin om hjälp. Hon är muffins experten, kolla hennes blogg bara. Vilken talang!
http://malinmanssons.blogg.se/ 

Kan berätta att idag så såg jag gladare ut igen, fick jag höra av min pingiselev. Fast det var bara för jag hade smink på mig... Haha, de kommer att göra mig nojjig om att gå utanför dörren osminkad!

Föresten, visst syns vi på Five imorgon? Bingo Rime gästar, klart man kommer ;) Själv så blir det föris innan på Haga med fina flickor och ostbricka, gott. Så jag längtar!

Kysss





Den hårda sanningen

Var bara tvungen att dela med mig av en tung uppväckelse som hände mig igår. Eftersom jag bara skulle till jobbet på pingisen igår så orkade jag inte sminka mig utan drog bara på mig mjukisdressen och drog. Tänkte att det är väl ingen vits att göra sig fin för nio åringar. men där hade jag fel. Direkt jag kom dit så fick jag en förvånad komenter att jag hade fräknar, vad svarar man på det liksom? En annan av mina kära elver räcka upp handen vid samlingen i början av träning och fråga chokat om jag inte hade något smink idag, vilket jag ju inte hade. Då sa hon, inte lika högt och nästan lite besviket, att jag såg gladare ut i smink! Haha, en liten vink där eller? Ja, det ska väl vara av fyllon och barn man får höra sanningen!


Jag innan läggdags och nej, jag sover inte i läppstift men det låg framme och ville pröva! Måste ju se om det kan va ett alt till i helgen ;)

Pusskramgodnatt


Lat

Idag lyckades jag börja tidigt på jobbet så jag fick kvällen hemma men fick jag något gjort? Njaa! Ist fick jag i mig seriöst 1/4 2L glass m chokladsås... Men jag hade ont i halsen idag! Desutom ville jag fira att jag har min första sovmorgon för iår imorgon! Lovely. Undrar om jag orkar börja på nån skola nu eller om jag ska gå igenom kvitton och sova ist? Åh, jag vill ha en livscoach eller ännu hellre, en sekreterare. Fan så slappt, då hade man aldrig behövt hålla reda på något själv.

Jag ladda in bilder från i lördag till datorn, man blir nästan lite småsugen igen på kinamat alltså. Tycker jag var en sånn fin syster som bjöd min bror på mat men eftersom det var mina pengar så fick jag välja resturang och såklart så blir det kinabuffé! Så  jävla gott att man kan dö, vilket man typ gör efter en stund där haha.

Sedan var jag tvungen att visa en bild m lite Kissie effekt, dvs bling men mitt bling var då äkta! Fast det ser mest bara skumt ut och bilden är inte så smickrande men wtf, ingen bryr sig ändå.






Kyss


Är det redan oktober

Gud så fort tiden går, snart är ju det här året slut. Usch vad små panik jag får, orkar inte ta tag i livet än.

I helgen var jag varit runt på Five, NH och Krogenkrogen med olika, härliga personer. Speciellt igår var en väldigt spontan kväll med dålig planering men den löste sig bra ändå. Stort tack ska störtsköna Linn ha som var tillräckligt gó för att plocka upp liftare och skjutsa hem dom, är så glad att det finns sånna människor som bara vill hjälpa till!

Nu ska jag lyssna på mysig musik och ordna m lönen innan jag hoppar i sängs, är fan trött asså. Lyssna på Holstuonarmusigbigbandclub (jag vet, världens typ längsta och konstigaste namn) men deras låt är hur skön som helst och kan ju berätta ett den toppar listorna hemma i Österiket!

Ciao all you lovers
  

Här kommer lite bilder från i fredags då vi fira Malins första runda på Five som nykläckt 18 åring!
















RSS 2.0