Ikväll så gick första flyttlasset!

Yes, det är sant. Jag har flyttat! Visst, det är en andrahand i bara tre månader och
jag kommer bo här tsm m min vän Emilia men känner endå att det här är ett steg mot ökad självständighet ;) Ikv blir försts natten i nya läggan och just nu är solo då min sambo är i Norge på äventyr men som tur är så kommer hon hem nu på söndag :D Nu måste jag få lite sömn, big day tomorrow.

Xoxo







Haha, ni som känner mig


Fyihelvettesåkalltdetär!!

-10 grader och jag är klädd för kanske +10-15... Och jag tyckte det var kallt i sthlm, huuu jag vill hem till min varma säng!




Några av gó klimparna jag fick m mig hem

De är svin snygga på, älskar färgerna och materialen på Stylein-plaggen är underbara! Bra köp helt enkelt.
 
 
 

Hemma igen

Har varit i huvudstad i helgen för både business and pleasure men mest pleasure. Fick nämligen äntigen träffa kära Afrodite som har flyttat tillbaka Sthlm för kärleken, så fint! Ni ska se hennes förlovningsring, så sjukt fin! Det har varit en väldigt viktig helg då jag även lyckades säkra ett nytt, spännade jobb som jag er fram emot. Sen så fick jag kändisspana också, how exciting ;)
 
Men just nu så är jag mest galet trött och lite förkyld, hade grovt underskattat kylan där nere... Usch så jag har frysit i mina tunna jackor! Men men, vill man vara fin...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
XOXO
 
 

Till alla er som inte kan hantera en eldkastare under vatten

Är så sjukt utarbetad just nu, tror dessutom att jag håller på att råka ut för en förkylning vilket inte är okej! Det är verkligen inte läge för det! Är dock väldigt glad att jag har fått jobba för även om det var lite småtungt så har det varit väldigt roligt :) Fast kan ju säga att kroppen är lite öm...
 
En fördel m att vara så trött är att man blir sjukt lätt road. Jag och min fina Hanna har haft så sjukt roligt över så sjukt lite:. Fok måste ju ha trott att vi är smått galna haha :) Nu ska jag läsa lite si-fi och sen sova. Godnatt mina katter, vi ses under skuggan av stjänorna! 
 
Haha,  det här innlägget borde hete lol. 

These boots are made for walkin'


OMG

En sånn amazing kombo! 
 

Sista låten, sen ska jag sova!

Galet mysig låt, play it.
 
The Tragically Hip – Coffee Girl
 

20121010

 
Idag så var det exakt ett år sedan jag tog mitt körkort, hurra för mig! Är så glad att den tiden är bakom mig. Var så himla rädd för att köra bil men min pappa pushade mig på ett kankse inte så pedagogiskt vis men snarare väldigt effektivt så det gick ju vägen endå! Måste faktiskt säga att livet är så mkt smidigare m körkort så jag får väl tacka pappi som satt där i bilen med mig.
 
Dagens nöje denna stora minnesdag var att jag stötte ihop m några trevliga vänner som jag senare for och såg på basket m. Oj vad grabbarna kunde lira, white man can jump! Kul att vidga ens vyer från mestadels fotboll och pingis ;) Men nu ska jag tacka för mig och börja bege mig i sängs, ska upp tidigt imorrn för en lägenhetsvisning bla. Håller tummarna för att den är allt jag hoppas på! (Dvs fyra väggar m golv och tak, är inte så picky atm)
XX
 
Haha asså underbara Hanna, omöjligt att inte le när hon är med!
 

Today is Tasty Thuesday

 Idag så investera jag i nya hudvårdsprodukter (plus en fin och praktiskt plånbok) i sann tasy tuesday-anda. Det var ingen billig historia kan jag ju meddela, får hoppas att den här gången så blir inte mina produkter uppätna! Det var banne mig sorgligt, det är inte ofta jag gråter men då var det nära. Frågan är ju bara vad som är sorligast, att mina produkter blev uppätna eller att jag nästan började gråta över det haha. Det roliga var att det fanns en billig  sminkborttagning m i väskan som den söta hunden länsa men den dög tydligen inte i honom, nej ska det va ska det va I guess!
 
Nej nu ska jag ta och inviga min nya mjölkskummare och se film på min tv som äntligen kommit upp på väggen! Hade tänkt träna lite men känner mig lite harklig så vågar inte riskera någon förkylning. Excusesexcuses tänker ni men ni kan inte min kropp. Bara jag vet hur jag mår!!! Så, då fick man ut lite passiv illska också =) Hahah, näe bara skojar<3 Tasy Tuesday på er!
 
(Ja,försöker mynta uttrycket Tast Thuesday så get in line people. Ingen vits att sträva emot)
 
 
XOXO

Ska man?

 
 

Peace allways winns

 
 
 
 
 
 

Se den!

Arthur, åh vilken underbar, rolig, mysig film! Bara älskar den, perf på en skön söndag. Vet inte om det är för att jag är emotionell just nu lr bara för att den har element som jag älskar men den här filmen får mig att skratta och nästan gråta. Åh, jag vill också hitta en sånn där tourguide, tänk en sånn genuint fin männsika! Det behöve fler sånna i den här snea världen. Nej nu ska jag sluta whyna men filmen är bra iaf, så se den =)
 
 

Helg!

Oh jesus vad trött jag är idag, hade en sånn himmla intense fredag så detvar ju galet. Men jag hann med mycet :D Bland det bättre m fredagen var att jag var på ansiktsbehandlingm millan och så var vi och fikade m frida och petra sen. Super mysigt!  Var dock ute igår så vet inte om  det märks längre p hyn att man gjort en ansiktsmask... ;) Min lördag ska bl jäkligt chill iaf, det känns som en väldigt lagom nivå just nu.
 
 

Tankar

 
 
Tumblr_m7ljwkb46t1r3ln1bo1_500_large
 
548145_477072002321521_1883824441_n_large
 
310266_453965641322537_419318880_n_large
 

Finally!

Har väntat i typ en och en halv månad påmin beställning från Nelly, är ju lagomt irriterad. Noll i respons från dem får man också, blir då ingen ros till dem! ;) Any how, är nöjd m kläderna iaf. Blev två par byxor, ett par 70-talsinspirerade klackar och tre klänningar, en har ja inte bestämt mig om än dock... Det är två röda iaf men ides inte knäppa några fler kort så har bara bild på en av klänningarna. Skorna får bli en hemlis de med, orkade inte pröva dem ikv (A). Gillar min kombo m beiga jeans, svart tisha och lila läppar, lagomt festligt. Är som sugen på att invigar den looken imorrn men vette tusan om det är läge för dramatiska läppar när man jobbar. Jäkla bummer.
 
 
 
Godnatt mina katter!

Saker som jag inte kan vara utan i min vardag

 
 
Okej bilden på vinarna är faktiskt bara på skoj, de är till för speciella tillfälle på helgen (m undantag för vardag) ;) Men  mina kära elprylar är jag alldeles för fästa vid för att vilja vara utan<3 Farligt kul m nya prylar!

RSS 2.0