Kort Barca up dates

Ikv ska vise vår andra Barca match, tyvärr blir det inte på Camp Nou denna gång men en sports bar duger de med. Nu måste jag börja göra mig i ordning, besos y brazos
4
Bilden är ifrån Umegrabbarnas blogg Alorsenbarca

Barcelona!

Om 6h sitter jag på en buss påväg till flygplatsen, kommer bli så roligt! Men nu ska jag få nån timmes söm iaf, ses på 11 dagar. Åh vad jag längtar efter sol!!


Hade en jätte fin "sista" dag innan resan m grillning på Nydala  i solskenet, en sånn dag 

Lite smutsig, svensk musik

Först lite äldre, inte den barnvänligaste låten men videon är ju skön.

Den här är varken speciellt "smutsig" men visst vet man att det är en keeper när man hittar någon som sover på våta fläcken, haha 
 


Trodde du Maggio var den enda som smög in små budskap m sexuell anspelning i sina låtar, icket! Favoriten är dock Ansiktet m deras låt X. Klockren, vet att jag haft på bloggen förut men inte den här videon som jag bara älskar. Försök räknan alla musiker ;)


Körkort

Sådärja, då var körkortet i hamn. Gud så skönt! Jag var inte lite nervös på uppkörningen vill jag lova, skakade vid ratten (dels av nervositet tillsammans med kaffekick). Kan inte riktigt fatta att jag har  körkort, kändes alltid som att det var så långt borta. Det enda som är lite trist är att jag har ont i halsen, åh vad opassande! Så länge det har gått över tills Barca så ska jag väl vara glad antar jag, nu ska jag nog sussa lite tror jag. Godnatt mina fina katter.


Stars

Var på stan här om dagen och hittabla detta finfina nagellack från h&m för bara 9,5kr! Very nice price och super gullig flaska också. Men när jag satt och såg på Games of Thrones så kände jag för att lägga till lite färg ändå på det gråa. För lite variation så blev det stjärnor ist för djurmönster och jag blev rätt nöjd faktiskt, visst ser det sött ut! :) 

 


Pingisläger

Denna lördag spenderade jag som pingisledare på ett läger tillsammans m 4 andra tränare och 23st pingisglada kids. Det har varit tidiga mornar men mycket roligt också. Bla att man "som tjej inte gillar datorspel för de är ist sååå intresserade av att blogga om skor istället, som om det skulle vara roligare". Haha shit så jag blev burned av den 12-åringen.  Sen synen av 23 hungriga barn som krigar över pizzabuffen var rätt underhållande också. Men de var alla så snälla och gulliga, hoppas det har gått bra för dem på AC-toppen idag. De är grymt duktiga för sin ålder kan jag säga!

 
Mmh, tantgodis


Är det inte den 16 oktber snart??

Älskar den här serien, vem gillar inte en bra pandemi-story liksom? Se de första pilotavsnitten av The Walking dead så kommer du att längta lika mkt efter den 16 oktober som jag!


Barcelona next

Den 17 oktober drar jag och Malin iväg till Barcelona för att säga hej till fina Jackefin (Jacob+Josephine) och jag är så himmla taggad! Beställde biljetterna nu ikv och det ska bli så skönt att lämna kalla Sverige ett tag.


 
Jag och Josse en fin höst dag för två år sedan


Favoriter från Åhlens


Vägg/läslampa sökes

Har ingen plats för ett nattduksbord men skulle verkligen behöva lite läsbelysning när man ligger i sängen på kvällarna. Favoriten är den från  Ellos som går väldigt bra ihop m min skrivbordslampa men blir lite tveksam till kvaliten. Känns som att belysning inte är deras huvudämne på Ellos eller kvalitet för den delen men jag kanske bara är skeptiskt. Fin är lampan iaf! Favoritarmaturen är dock den för 1490kr från Mio, så himmla praktiskt och snygg. Plus att den faller också in på kategorin franskt vilken är ju ljuvligt om man frågar mig!


Ellos 399:-
GYLLEN Platta, svart/vit, bokstäver Höjd: 56 cm
Ikea 199/399:-




Ellos 249:-
ÅRSTID Vägglampa, förnicklad, vit Djup: 38 cm Skärmdiameter: 16 cm Sladdlängd: 2.5 m
Ikea 129:-

Mio 690:-

Mio 1490:-, utan skärm


Det har varit helg

I fredags fyllde söta Malin år så det firades med god mat hos henne och sedan utgång m ett stort gäng på Corona. Det typiska är att när man drar ut så många så är det ju som sällan man håller ihop, speciellt om man heter Amanda (de som känner mig vet vad jag pratar om ;-) ). Efter att ha glidit runt på Corona ett tag så for jag, Afrodite och Matilda vidare till Origo. Det stället leverera, kan ha något att göra med den sjukt billiga alkoholen som studentbarer har. Tex en X-cider Urban/Tropic som brukar gå på ca 65:- på krogen kostade 29:- där, det hatar man ju inte.

På lördagen var jag hundvakt till en charmig boxer som heter Bosse, stackarn var förkyld och gick runt och nös och snora vilket ser rätt sött ut på en hund. Förutom att Bosse var förkyld så hade jag själv lite ont i halsen men efter att ha gurglat lite stark rom så kändes det mycket bättre, ett jätte bra tips till alla er som har ont i halsen/svalget! Wiskey är ju som det klassiska men så länge det är stark sprit så funkar det bra.

Idag däremot har jag haft en jätte mysig dag på Mariehme m god mat, promenad längst vackra Nydalasjön och så grillade vi mega marshmallows i solnedgången. Vilket fint av slut på helgen. Den här veckan kommer dock inte bli så rolig, uppbokad hela veckan igenom i princip m viktiga saker. Jobbigt. Nu ska jag sova, godnatt mina katter!



Kalasbarnet på hennes termoskopp. Var bara tvungen att visa tesilen som hon fick, funderar på att köpa en själv bara för den är så söt!

Matilda var poppis

Lördag


RSS 2.0