Hello

Galet vad tiden går fort, snart är ju denna vecka slut den med. På gott och ont! Tror jag ska internet shoppa lite och sen komma i säng, xoxo


20120228

Idag var jag på stan en kortare sväng för att bla spana in bok rean lite. Tyvärr hade jag inte så mycket tid så hann inte kolla så mkt så sprar handlandet tills jag hinner spana över utbudet lite bättre. Dock kom jag inte tom hänt från stan, fick m mig 3 par skinnhandskar och en mössa men framförallt så hann jag m en mysig fika m Petra!

Haha det är så underbart vad duktiga vi är på att vara odiskreta. Känns som hela Umeå får lära sig om våra privatliv, vare sig de vill de eller ej.


(Hon är egentligen lycklig över att vara i mitt sällskap även om det inte framgår så bra på bilden)

Kaffet var galet gott måste jag säga, drack tre koppar...


Inte en sådan bra bild (sött m mina tår i hörnet) men ides inte lägga ner så mkt tid tyvärr


Mhhh I like it

Glömde visa vad min kost nästan endast bestått av förra helgen, men jag klagar inte =)


Veckan som var

Onsdag. Scharinska



Lördag. Moode



Söndag. Häng med mina gamla barndomsvänner från skogen


20120223

Vilken smått omtumlande vecka det har varit men det känns som att det börjar lösa sig det mesta. Är så sjukt trött kan jag lova, vet inte om det var det klokaste jag kunde ha gjort att gå ut igår och sedan ska upp tidigt dagen efter för jobb. Det var slitet men kul men nu har jag förtjänat att vara lite tråkig och prioriter lite andra saker en fest. Det finns ju tyvärr måsten här i livet också. Imorgon så är jag beredd på mycket jobb men sedan förhoppningsvis middag m föräldrarna då vi ska ut och äta. Jag är sjukt taggad på Kina-buffe (hatar ju inte Kina-buffe) och dessutom kan man välja sushi ockås! Åhhhh vad jag vill ha sushi, har creavat det hela veckan. Nu ska jag sova snart, är så trött. Godnatt!


För er som undrar hur en äkta norrlänsk vinter ser ut



Och det är såhär vi skottar...


XXO

Har glömt att visa mina nya naglar som jag pysslade med medans jag såg på Top Model Sverige i söndags. Så här blev det iaf, kul att variera sig lite även om det blev lite osymetriskt. Hade tyvärr inte orkat ta bort kanterna efter nagellacket så bilderna är väl inte de finaste men ni förstår idén iaf.


Avklätt

Hahah, asså man förstår ju varför svensk musik är ikoniskt ute ivärlden. Har lyssnat på Panda Da Panda länge men aldrig kollat musikvidorna (de kommer ju alltid lite i efterhand) men av en slump så gjorde jag det idag och det var de ju värt kan jag konstatera. Lite första intrycker var ju "jaha vad har vi nu här" men sen känner man att "-tja, varför inte?". Såg en komentar till videon om att tanken är att den snarare avsexualiserade den mänskligakroppen än att vara pornografisk och det instämmer jag i. Den kanske inte är den mest familjevänliga videon men men det tror jag knappast var målet heller. Iaf, här har ni den! Yngre och känsligare tittare bör varnas, videon innehåller full frontal så att säga.


Don't stop Fostering The People

Hur kung är inte Foster The People?? Jag har tagit upp dem tidagre och då för deras enastående Pumped up Kicks. Lika underbar som deras musik är så håller musikvideorna samma klass. Ett exempel på sen snygg video är Call It What You Want. Det är en scen i början på den som jag tycker är så klockren. Om jag också levde ett liv i överflöd så skulle jag lätt fixa bubbelplast bara för att få poppa det!


Seriöst ha begär!!

Hur undrbara är inte dess headphones??Detaljerna gör ju allt, bra ljud har de också! Är så galet avundsjuk på Felicia som redan äger ett par. Har egentligen redan 2 headphones men inga fina svata så som Marschall Major, ca 1000:- går de på. Dessutom så passar dessa till allt, hur tacksamt är inte det? Åhhh, vi ha

Marshall Major headphones updated


Seriöst ha begär!!

Hur undrbara är inte dess headphones??Detaljerna gör ju allt, bra ljud har de också! Är så galet avundsjuk på Felicia som redan äger ett par. Har egentligen redan 2 headphones men inga fina svata så som Marschall Major, ca 1000:- går de på. Dessutom så passar dessa till allt, hur tacksamt är inte det? Åhhh, vi ha

Marshall Major headphones updated


Cuz I'm worth it


Onsdagsmiddagen

Ikv har jag lagat färsk Röding i ugn och det blev jätte gott! ÄLSKAR verkligen fisk, speciellt lax och röding typ. Kan äta hur mycket som helst utan att bli mätt, mmmh. Det är verkligen inte besvärligt alls att göra heller, ex lax-filéer i ugn tar  ca 15 min. Pressa lite potatis, släng ihop en avokadosallad m valnötter och du har en supersnabb men förstaklassig middag! Ikv blev det dock röding som sagt, inga konstightere där heller. Grädde, kryddning, färsk persilja & dill, skölj och salta den rensade fisken och sen är det bara att slå på ugen på 200°C och köra.


Färdigkryddad på väg in i ugnen!


Seriöst

Är det bara jag som tycker att den här jackan är nice? Vilket fashion-kakmonster man skulle vara! Så nära på att klicka hem den just nu...



Mer saker som är lockande:


I helgen var det ferre


Fredag


Från i fredags, Sofia, Sandra och jag (Millan håller kameran). Sandras min blev så jävla bra, haha jag dör varje gång!

Lördag


Faller för grupptryck och kör en klassisk snus, tyvärr bär ju inte alla upp den look lika väl...
Jag bad Felicias pojkvän Fredrik att "Spexa" på en bild, han sa sig höra "Flexa". Jojo du

Softar i baren, Felicia är georgeous som vanligt, jag själv ser jag mest suspekt ut tycker jag haha


Det är alla hjärtans dag idag...

Tyvärr är min valentine i ett annat land så för att trösta mig själv så köpte jag hårprodukter ist! Jag behöver verkligen något återfuktande för mitt hår. Det här kalla vädret har sugit all fukt ur mitt hår så jag i princip blivit av med mitt självfall :( Har haft en hårinpackning/balsam från Disp förut och var super nöjd m den så hoppas på samma bra resultat denna gång. Sedan passade jag på att köpa ett serum som skulle vara susen för slitna/kluvna toppar, tänker att sånt är alltid bra att ha när man går till frisören så sällan som jag ;)


Frukost?

Kan tycka att det kan vara svårt att komma på goda och varierande frukostar, det är så lätt att man hamnar i ett mönster och föräter sig på en variant. För att undvika detta och ge lite morgoninspiration så ska jag dela med mig av listan över mina favoritfrukostar!

Vardagsfrukost
•Fil m linfrön, solrosfrön, valnötter och en skivad banan
•Havregrynsgröt m russin, solfrosfrön, linfrön och färskt äpple skuren i bitar
•Knäckebröd med ost och smör och grapefukt
•Smoothie
•Ägg och bacon
•Äggröra och korv
•Mjukt bröd (helst hembakat) m ost, skinka och grönsaker

Helgfrukost, lite mera tid
•Pankakor/våfflor m nötter, banan, honung och grädde. Ev grädde, socker eller färska bär
•Omelett med tomat, champinjoner, ost, skinka
•Scons

Dricka till
Mjölk
Juice
Kaffe
Te
Ingefärste
ev. Smoothie

Kompliment
Kokt ägg, frukt, knäckebrödsmacka



Girl crush, big time

Grace Kelly måste seriöst vara en av de vackraste kvinnor som gått denna jord, eller har jag fel?



20120206

Shit vad timmarna rusar förbi, redan nu är min vecka slamed shut m saker. Inte mkt utrymme över för spontanitet, fast det är nice. Hatar när jag inte håller mig sysselsatt. 

Har varit depp nu på sista tiden så blev så himla glad över ett samtal idag, ibland så behöver man bara höra någons röst.  

Nu ser jag fram emot våren men för att blicka lite närmare i tiden så ser jag fram emot morgondagen då jag träffa Josefin som jag inte har sett på år och dar känns det som. Det ska bli super kul, har givetvis bakat så kanske slänger upp en bild på kreationen framöver. Men seriöst, nu ska jag sova. Snart.

Godnatt, xoxo


Imorgon så ska jag träffa den här tösen


20:59


Tumblr_lyvruanlyv1qieq9mo1_500_large


Lördagen

I lördags så var jag först "pingisvärdinna" för junis-ungdomar ett par timmar. Längre fram så komemr kanske jag och Emma börja att jobba med att barn som står utan klubb eller inte har råd endå ska ha möjlighet att kunna medverka i olika sporter och slippa känna utanförskap. Tror att det här kan bli en jätte bra ide och att det kommer kunna behövas, idrott är inte bara rolig och bra för hälsan utan det ger en gemenskap också.

På kvällen så styrde jag och Felicia upp en förstklassig middag som verkligen gick hem. Förrätten bestod av hembakat valnötsbröd och en sallad, huvudrätten var karré, gratinerad potatispuré samt gratinerad tomat och sparris och lite mer sallad. Efterrätten skulle ha varit mandeltårtan men bägge var alldeles för mätta så vi nöjde oss m hembakade kolor ist. Jag passade däremot på att smaka tårtan idag och den var riktigt ljuvlig måste jag säga! Man (iaf jag) är alldeles för insnöad på chokladefterrätter, kul m något annat.



Hängde med Felicia, härligare tjej får man leta efter!
Sinnes god tårta och så enkel! Nästa gång du bakar, skippa kladdkakan och kör mandeltårta, 4 tha winnnN
Jag har en nytt armband, you like yes


It's funny cuz it's true

Haha, tyckte att det här var lite dead on


Fan

Visst det skulle bli såhär, nu vill jag ju ut ändå!! Kan inte vara själv på en fredag alltså, menmen så är det väl när man är en prolletjej ;) Tur att jag vet att kommande dagar kommer bli lite mer festliga. Jag ser fram emot imorrn bla, då ska jag och min homegirl laga trerätters (tänkte dock tjuvstarata och göra klart efterrätten) och dricka vin. Funderar på att köpa en ox, just in case även om jag vet att alla vinnördar bara vill slå min på fingrarna för det. Men jag motiverar mig precis som alla andrasvenne-alkolister, jag köper box så att jag bara kan ta ett glas utan att en hel flaska bli dålig ;) öhöh.




Festliga toner för helgen
Tim Mason – Anima - Original Mix
Tove Styrke – Call My Name - Dimitri Vangelis & Wyman Remix Radio Edit
Gums – Dans Nos Vies (In My Life) Feat. Elephant Man - French Version
John Dahlbäck – One Last Ride - Radio EditDeniz Koyu
Capt Kirk – Every Teardrop is a Waterfall - House Remix
Dirty South & Thomas Gold – Eyes Wide Open (feat. Kate Elsworth)
Michael Calfan – Resurrection - Axwell's Recut Club Version
Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure - Alesso Edit
Deniz Koyu – Tung! - Radio Edit
Rihanna – Where Have You Been
Veronica Maggio – Jag kommer - Mash Up International Remix


Jag softar

Ikv så njöt jag av några av de smörkolor som jag hade bakat igår, de är verkligen supergod om man får säga så om sitt eget verk. Dessutom är dom super lätta att göra! Te:t jag drack är färsk ingerfära skivad och sedan bara hett vatten. Såå enkelt, gott, bra för magen och missfärgar dessutom inte tänderna som andra te:er  och kaffe gör. Nya favorit drycken!

Recept Smörkola
100gram smör
3dl ströcocker
1dl ljussirap
2dl grädde
1tsk vanilj

Chokladsmörkola - tillsätt 2msk kakao

Gör så här: Smält smöret i en tjockbottnad kastrul och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Koka i ca 30 min, gör kul-provet och om du är nöjd m konsistensen så häll upp i en form mklädd i bakplåtspapper och låt stela innan du skär upp kola i bitar. Avsluta m att rulla in dem i bakplåtspapper så de inte klibbar ihop sedan. Till chokladkolorna så tycker jag att det blir bäst att rulla dem i kakao, ser finare ut och ger en god smak. Good luck!



Tillslut så

kom uppföljaren, nice


RSS 2.0