It's on



Kommer bli grymt kul att dra ihop mina katter och fira att jag "officiellt" inte är tonåring längre, hade varit jäkligt trist att dricka själv liksom...

PUSS


Ett urval ur veckan som varit


Inspiration



20120326

Hur illa är det när sömnen är en bristvara, illa säger jag. Men det är ju så mkt man vill göra! Nu är dock måttet rågat och jag ska sussa sött. Var så trött att jag tom soma i bilen på väg hem ifrån pingisen ikv. Stackars Emma, så kul bilsällskap är jag... Tråkigt för stunden är att jag känner mig lite förkyld, roligt är att imorgon ska jag först ha en mysig förmiddag och sen så ska jag träffa Malin för en middag på stan. Ska bli roligt att höra vad man har missat medan man stannat hemma som den prolletjej jag är och de har varit i solen och haft det bra. Tur att jag har fina människor till sällskap här hemma i kylan också.

Godnatt nu, xoxo


Saknar sol


Det går bra nu

Just nu är det mycket men det är bra också och det känns som at det bara kommer bli bättre också, tror 2012 blir bra.


Smått ambitiös vill jag tro

Kommer hem ca 20.00 och inser att jag inte har någon lunch till morgondagen, så vad gör jag? Av köttfärsresterna så lagade jag Chili con Carne och det blev faktiskt super gott! Även om det kanske inte ser superfrestande ut på bilderna... Är inne i en bön-period just nu och kan bara inte få nog, tog dubbelt av vad mängden var i receptet. Mmmmh

Det här var grundreceptet jag utgick ifrån men la till mkt kryddor, chilisås, bönor, paprika osv.

Chili con Carne

  • Svårighetsgrad: Avancerat
  • Tillagningstid: Under 30 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Stek köttfärsen i smöret och krydda med salt och svartpeppar.
    2. Skala och hacka rödlöken grovt och pressa vitlöken.
    3. Blanda löken med köttfärsen och häll på de krossade tomaterna. Krydda med chilipulver och ketchup, låt sjuda i 10 minuter.
    4. Sila och skölj bönorna. Lägg dem i chilin. Låt chilin koka upp så att bönorna blir varma.

     


    Helg

    Ännu en soft helg vilket min stackar tå behövde. Efter jobbet så for jag och hängde med min kusin och såg melodifestvalen. Vi var såklart förberedda m onyttiga saker och ett eget röstningschema och vi tippade rätt felfritt faktiskt, även om det kanske inte var sååå svårt ;) Kvällen blev dock ruskigt sen då både jag och Carro är rätt pratglada av oss så jag var inte hemma fören fyra på natten. För mig var det ju lungt, värre var det för stackars Carro som skulle jobba på söndagen...

    Any how, Ikv har jag sett Breaking dawn. Den var bra men shit vilket triangeldrama de kör m, men samtidigt så ska man ju erkänna att man blir lite bitter av att vara själv just då. Men det är som m Harry Potter, har man börjat se filmerna så måste man se alla.  




    Glömde säga

    Kirrat nytt jobb idag, är numera säljare på Expert. Känns super roligt! Dessutom är orange än av favoritfärgerna, score.


    Anti age

    Alltså hur sorgligt är det inte som att knapp 20-åring ska behöva köpa anti age produkter?! Ålderskris? Kan va. Iaf, om manb är född torr som sandpapper likt min hy  så är det jätte bra att jobba i preventivt syfte. Dessutom så lägger jag hellre pengar på bra hudvårdsprodukter och tar hand om basen, då kan jag komma undan m att köpa budget smink ist! Listig som räven är jag, försöker försäljare inbilla mig ;)

    Det blev iaf en antioxidant,  nattansiktsolja och jag fortsätter att köra hårt på comfort zone.





    Återfuktad och glad hy!


    Att lägga i varukorgen


    Me time

    Imorgon ska jag på ansiktsbehandling, wiho! Ska bli så himla skönt att bli lite ompysslad, kommer somna under behandlingen. Får ladda m kaffe innan eller nått, gud vilket kaffe sug jag har börjat få igen. Inte bra, varför gör allt gott tänderna gula =( Nu ska jag sussa, xoxo


    20120306

    Mhh så belåtet mätt jag är men samtidigt känns det som att jag sitter på nålar! Kan ha lite att göra m att jag är innne på tredje koppen kaffe och tog en power nap på 2-3timmar idag, att jag egentligen borde sova nu känns långt borta. JAG VILL SPRINGA RUNT JORDEN! Eller inte riktigt men är stinsig. Ska försöka gosa ner mig och läsa lite tror jag. Det är så synd att boken jag läst sist är slut, älskar apokalyptiska historier om överlevnad och moraliska dilemman! Ex hur långt är man villig att gå för ens överlevnad? Thrilling! Så söker ni en bra bok, läs The Road av Cormac McCarthy .






    Nu ska jag kila, trevlig kväll!


    Kolla vad gullig min bror kan va!



    Han köpte blommor till mamma för hon fyllde år och när han liks var på Blomsteraffären så köpte han en ros till mig också bara för att vara snäll! Så himla överraskande gullig brorsor kan va, så könt att de är vuxna nu och ist för att slå en får man blommor :D Det tackar man för!


    Grattis Mammi!

    Idag fyller min kära mamma år, en fräsch pingla på 55! Vi har firat mamma med blommor, tårta och presenter då såklart! Av mig fick hon en milf-blus, nu får pappa hålla hårt i henne när de är i Kina.


    Idag var jag en sväng på stan

    Idag var jag på stan en sväng m Petra och jag körde (stolt). Vi shoppa och jag passade på att lämna in min mobil för lite serving. Dock känns det ju fruktansvärt att vara utan mobil, känner mig naken isolerad. Längtar tills jag får tillbaka min ögonsten! Tur att personalen där är så pass trevlig att man endå lyckas lämna butiken med ett litte lättare hjärta, det är ju endå för mobilens och mitt bästa! ;) Tyvärr han vi inte fika något på vår lilla shoppingtur så har ett obesvarat kaffe sug ikv men ska sova snart så det är som inte lönt att hälla i sig koffein då. Ack detta arma liv! Any how, måste lämna datorn nu för lite mer konkreta saker, pusspuss

    Idag körde jag på linne och kavaj, vilket vinnande par
    O


    Och detta fick jag med mig hem bla


    Jaha barn, idag är det söndag!

    Denna lördagskväll tillbringar jag hemma i Sörfors tillsammans med mina föräldrar och bror (som egentligen är mer frånvarande än närvarande). Vi äter supergod mat och pratar om livets små mysterier, snart vankas det efterrätt också. Hahah asså min pappa är fan min största idol. När alla har satt sig vid bordet så inleder pappa middagen m orden, -Jaha barn, idag är det söndag! Njaa inte riktigt pappa but close enough ;) Pappa är så underbart underhållande genom att bara vara sig själv. Han vann en resa till Thailand en gång för hela famlijen i en slogan tävling. Pappa är inte så vass på att rimma så han tänkte att han skulle vara uppriktigt ist. Det han skrev var kort och koncist: Skotern har pajjat och frun fryser. Det gav oss 2 veckor i solen, luv u daddy =)

    Nu ska jag fortsätta att tjocka, fortsatt trevlig helg till alla!




    Samma mamma?

    Kan du se vem som är vem av stjärnorna? - 11 (Stella Pictures)
    Carl Philip och Orlando Bloom

    Kan du se vem som är vem av stjärnorna? - 10 (Stella Pictures)
    Leona Lewis och Agnes Carlsson

    Kan du se vem som är vem av stjärnorna? - 2 (Stella Pictures)
    Javier Bardem och Jeffrey Dean Morgan


    Katy Perry och Zooey Deschanel


    Strö lite socker på mig

    Vestidocar, colors, hippie, prints, vintageVintage Skull Stretched Canvas


    RSS 2.0