Euforisk!

Asså lyckan att kunna lämna mitt hus för en cykeltur i fridfull vårmiljö är ju verkligen terapi för själen! Blev så glad av att andas frisk luft och känna mig "fri" från kryckorna var underbar. Haha nu låter det kankse lite överdrivet men att kunna vara ute i naturen och springa/gå/cykla är något som jag verkligen har saknat! Tack min gulliga bror som kirrade cykeln åt mig.

Föresten, hittade en riktig Kissthefist låt idag och som fick hälften av alla att dra veven i korridoren(hur många som befann sig i korridoren kan vi utelämna). Nu stekerr vi, glajjor och billig rosé -tré bien ;) Kommer dras på Valborg, det vet du lika säkert som att påven ligger på rygg


Pingisoraklet ger svar på tal?

Haha, asså kan man låta bli att inte gilla barn. Idag på träningen så berättade en av eleverna att hans kompis gått runt och ropat PENIS till nya fröken och då blev hon inte så glad. Vid det här laget har andra eleven som han spärrar emot själv börjat smaka på ordet och uppreper penis högt. Dessutom så blir de nu nyfikna på vad penis är för något och där står jag ba och känner mig lite obekväm haha! Liksom, är det pingistränarns roll att förklara blommor och bin? I ain't getting paid for that! Samtidigt så hade jag lätt kunnat förklar vad "penis" betyder men känner att det inte hade hjälpt situationen och ist hade jag fått två, fett slamsiga 8-åringar ist. Den guldklimpen lämnar jag till deras mammor och pappor ist! Men de är ju söta, med dreas gulliga citat ;)


Hemma!

Ok hemma från fjällen men orkar inte dra igenom det nu, sammanfattat: Genotrevligt och mysigt värre som vanligt!

Det jag tänkte säga innan jag hoppar isäng är hur suugen jag är på att få gå på museum, titta på tavlor, promenera i parker, gå på café, dricka vin och lyssna på sinatra, dean martin, bo kaspers osv medan jag ev läser en fett djup bok eller bara pratar om livets alla små under. Classy. Nu ska jag sussa, bacio mina katter


(väldigt inne på ca 50-tal för tillfället)


Yalla!

Är det kaffe kicken eller malin som droppa nått i istet? Nobody knows. Men den stora frågan är hurvida jag ska palla corona ikv eller om man ska spara utgången till imorrn (går som sagt inge bra m vita veckan hehe). Corre hade varit kul men deras jävla trappor kan ju hänga sig så det känns lite skeptiskt faktiskt. Får se hur det blir...

Goda nyheter, fick min ring och klocka idag! Hurra! så fina, mkt nöjd. Klockan tickar lite högt men det kan jag leva med. Är så himmla less på returer och allt där till så att så länge sakerna sitter ihop får de duga! Föresten, var det bara Umeå som hade strålande sol idag? Hade inget emot att hänga på en parkbänk i dag på stan. Nej nu är jag sjukt hungrig också, dags för mat. Ciao!

Btw, detta måste vara nog en av de bästa låtarna. Mhh så jag diggar till denna, funkar på grillfest, chill, mys, fest - den funkar till allt! Ni vet väl vad man säger om bra låtar, klassiker dör aldrig. Gotta love it


Det var en gång...

Det var en gång för länge sedan i ettan, två skoltrött och oseriösa elever som hette Amanda och Simon som fördrev lite tid i skolan m att skriva historier. Sådana man skriver en bit och sedan får en annan forsätta på meningen och skriva lite till innan man byter vidare. Detta blev resultaten...

Ekorren Theodora letar kärlek

Det var en gång en ekorre vid namn Theodora. Hon var extremt smal för hon gillade inte nötter. Däremot så gillade hon män men tyvärr var hon singel men hon hade en plan på hur hon skulle finna den rätta
Hon tänkte "Jag måste möblera min koja i skogen", Annars kommer stora stygga Amanda och tar mig.

10 minuter senare gick hon och fann en förlovningsring! Hurra, nu slipper hon betala för den. Men vart skulle bröllopet hållas?! Theodora gick av och an tills hon kom på att hennes kusiner Piff och Puff var präster i las vegas. Så bar det av till Las vegas för att festa loss. Men också för jobbet som nyligen erbjudits. Jobbet var att gräva sig under en bank och bryta sig in underifrån och bli rik.

Om det här ska gå så måste vi verkligen vara säker på att du inte är bög. Hon såg på ankan som badade i dammen intill och svarade. Klart jag vill gifta mig med dig. Jag är ju lesbisk!

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar!


Sagan om den förkrymta stensamlaren

Det var en gång en förkrymt men naturbegåvad stensamlare som hade en vän. Den här vännen hette Tjorvar. Fast han var inte så trevlig. Han åt alla korvar så dom andra fick gå hungriga så resten av invånarna gick ihop för att förgöra Tjorvar.

De tog deras högafflar och våldtog deras myrslokar och några andra djur... - SVEN, SVEN! ropar klassen. -Du får inte sova på lektionen, vrålar läraren. Om du gör det igen så är du bannlyst från nangiala för alltid! Tjorvar såg på byborna med tårar i ögonen. -Om ni inte vill ha mig här så går jag väl då. Han tog sin katt Lilja i famnen och traskade iväg. Byborna hurrade.

Ändligen kan jag sitta och slöa hela dagarna och äta onyttigt och leva livet, tänkte tjorvar. Och det kommer jag göra. HAHA sa den förkrymta stensamlaren.

SLUT!

Skrattar fanktiskt när jag läser dem nu, haha shit så trötta vi måste ha varit när vi gjorde dom här. Tror dock också att Jacob var m på ett hörn, any how så var det ett lite pinsamt men roligt minne som jag bjuder på haha.


17.04.2011

Åh vad less jag blir på att bo i skogen och vara bunden till mina kryckor! Hade sett fram emot en filmkväll men utan skjuts så tar jag mig inte långt. Dessutom saknar jag klackar, dansa och springa! Jävla fängelse det här. Tur jag hade en fett rolig fredag iaf, fick pröva på att använda mig av ett riktgt dj:bord och mixa lite. Så jävla grymt, sjukt mkt knappar dock. Killen som var dj var riktigt bra också, att man så sällan ser honom ute på klubbar och spela är synd. Lördagen var egentligen tänkt att bli grillfest eller tc men var så jävla trött och sliten så fick bli en chillafton ist men det var lika uppskattat, alltid gott m chirre ;) Ändå så har jag varit som en zombie idag! Sovit typ halva dagen och bara vaknat för att käka. Det som suger är att jag givetvis glömde anmäla mig till universitetet i fredags, fan så dåligt! Ska straffa mig själv genomatt ge mig en vit vecka, dessutom så är det nog bara bra om foten ska läka nån gång och jag slutar hoppa tvärs genom stan på helgerna.

Nu ska jag läsa om tåg (hata pa-rapport), sweet dreams alla fina!

Föresten, har jag visa mina fina glajjor jag köpte förrförra helgen? Pappa gillar, när blire grillfest så jag kan sitta m dom och en fet stek. Vill ha sol!


ÄNTLIGEN

Byxor, så jag saknat dem! <3



Tagga helg ellerrrr

Gillar att  min Klackar i taket:lista är ett dygn  långt. Så länge ska fan en bra fest va ;) Nu ska jag fixa mig för bio, pusshej:*

KLACKARNA I TAKET


Nu är våren här!

Köpte första majblomman för iår!


När majblommebarnen är ute och går så vet man ätt det är vår! ;)


Klickat hem

Image 1 of ASOS Chronograph Style Watch With Textured StrapImage 1 of ASOS Sleek Metal Triple Finger RingImage 1 of ASOS Sleek Metal Triple Finger RingImage 1 of ASOS One Shoulder Chiffon Maxi Dress
Hoppas det andra gången gillt m klänningen och jag köpte bara en  ring kan jag ju tilläga. Sånn överkonsument har jag inte blivit än iaf ;)


Music baby

Britney Spears – Till The World Ends
Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)
Ke$ha Featuring Andre 3000 – The Sleazy Remix
Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough
Far*east Movement – Rocketeer
Carl Norén – The Anger

Och så kan jag tipsa om några sköna franska toner som jag älskar, det är något alldelens extra m fransk musik.

Franska favoriter

Enjoy!


Skön brud

Hot or not: Robyns japaninspirerade look
Hon är fan snygg i allt! Älskar när det sticker ut lite, go Robyn.


Födelsedagsmiddag

I fredags så hade jag min födelsedagsmiddag med några vänner. Det blev tre rätter, Australiensk pumpasoppa, Pasta till penne med filé och nötchampinion och efterrätten bestod av en vit chokladtårta med exotisk frukt och macrones. Sedan övergick middagen till förfest och kvällen avslutades på Five. Hela middagen var väldigt rolig och det får man tacke det trevliga sällskapet för, blev nästan lite sentimental under kvällen. Många har varit så snälla och hjälpsamma under mina veckor på kryckor och det tackar jag för!



Är det en trend jag anar?

Det är tydligen inte bara mina pingiselever som vill ha coola kryckor som mig verkar det som...


Work it Silvia!


Fuck life

Fick domen idag, 6 veckor till på kryckor. Ge mig ett nåd skott i nacken eller nått, sorgen går inte att beskriva. Hade sett så himmla mkt fram emot att ta av gipshelvettet och slippa kryckorna, få tillbaka vardagen men icket. Jävligt depp just nu, att jag kanske behöva gå på kryckor på balen känns ju inte heller speciellt lockande. Inte så glad atm.

En ljusglimten under dagen var iaf en trevlig fikastund som fick en att tänka på annat än fuckad fot som borde straffas m aputation, fast det hade ju inte direkt förbättrat läget haha. Nu ska jag gå ock skrika ut lite frustration i en kudde, godnatt!
 
Bjussar på lite bilder på min olycksdrabbade fot hos bendoktorn, haha är så komiskt när man får se vad som är kvar av min vad... 

*Varning för starka bilder*


Sorry paow, mama gone straight

Känner mig lite som en svikare efter att jag lovade Pauline att följe m ut imorrn(idag) men fick backa då jag i sista min bokar in en pluggkväll ist, fan vad torr jag (eller ansvarsfull och mogen) är men för att kompensera det föredömliga beteendet så ska jag och en av mina projektarbetskamrater trycka carra imorrn för att kompensera vår pluggkväll m lite vilt beteende. Dvs vi ska bli speedade på socker och fett ist , mmmh! 



Från förr förra helgen ute i vimmlet m Andrea och Paow


RSS 2.0