Snart är det i säng

Just nu försöker jag varva ner så att jag ska ta mig i säng någon gång för när Knight rider är på tv så vet man att det är dags att lägga sig. Men först tänkte jag lägga upp lite bilder från i midsommar innan jag glömmer bort att göra det, kanske blir några uppdateringar med bilder om jag har tur och ork ;)


Dem mkt goda och lite omogna pajen jag och Petra svepte ihop sissådär 2-4 på morgonen.





Tack Linn och Petra för bilder!

Glad sommar och godnatt nu - önskar Kissthefist


Sommar och sol

Numera har jag bara Spanien kvar i VM av mina tre favoriter sedan England åkte ur, är glad att jag inte spelar om pengar när det gäller fotboll haha. Lyckan när Spanien tog tre poäng på midsommarkvällen  var iaf stor, även om skaran framför tv:n inte var det... Men när matchen var slut var jag snabbt tillbaka till midsommarfirandet som var i Vindeln kan jag tillägga. Tråkigt nog så har jag knappt några bilder alls från kvällen eftersom kameran glömdes hemma och jag kan inte lägga upp bilderna från mobilen för min mobilsladd  är borta :(



Denna måndag har jag iaf haft en skön dag med många somriga sysslor som kubbspel, solning och bada fötterna i Sörfors riviera. Dagen avslutades med kreativ bodyart och lite fruktsallad och kladdkaka framför tv:n.






xoxo// Kissthefist


25.06.2010

Glad sommar får jag väl säga och glad midsommar, lär inte bli någon uppdatering imorgon. På midsommarafton är det last man standing ;)

Igår blev det grillning på Bölesholmarna, det var vi och myggen ute haha. Tur att vår eld var stor och fin så den höll de elaka blodsugarna borta! Här är lite bilder från kvällen som var...



Nu blire pajbakning resten av kvällen, jag och Petar ska nämligen överraska med en utsökt tacopaj imorgon! The best paj there is.



(kläder och smycken på bilden fyndades idag ska tilläggas)

Tja då! 


Fotbollskväll!

Spanien vs. Honduras ikv, 20.30 på ettan. Känns grymt taggat! Hoppas Spanien plockar 3 poäng, det går så dåligt för mina favorit lag så hade varit kul med en vinst.



Håll tummarna för Spanin nu ikv! xx // Kissthefist


All workwork

Idag har jag tvättat gigantiska fönster nästan hela dagen vilket var galet drygt eftersom det är dubbelfönster, alltså fyra glas på ett fönster som ska rengöras. Jag var tom så inbiten i mitt putsande att jag missa en trevlig kväll med tjejorna och jordgubbar. Men jag är skyldig familjen den tjänsten, bara att bita ihop. Biltvätten däremot sparar jag tills en solig dag, dessutom har jag 2/3 av fönstrena kvar att tvätta... Synd bara att det inte är någon värme ute :( 
 
Här är iaf några bra låtar som piggar upp mig under regninga dagar och dessutom är sköna att städa till!

 


Älskar halsband!

I sommar ska jag ha massor av fina smycken att pryda min hals, här är några fina som jag vill ha från Indiska, Asos och H&M. 





Jag på biokväll med tjejerna i mitt favorit halsband för tillfället!


NEEJ

Detta är tragiskt, att Schweiz vinner med 1-0 mot Spanien! Spanien är min topp tre av favvolagen och är inte de i final så är den knappt värd att se. Inte nog med att jag missade matchen när jag cyklade hem idag utan ännu ett nedslag var när jag fick höra att Torres har klippt sig kort! Han som var så snygg i håret :(

Favoriterna i VM 2010 förljer...

1. Guldfavoriten Spanien



2. Klart att det ska gå bra för England!



3. och Frankrike är givet
(Hade i vanliga fall satt Frankrike som två:a men Henrys hands i kvalmatchen drar ner dem iår)
 


16.06.2010

Åh så jag känner mig trött idag, trots att jag tog en sovmorgon till klockan ett imorse. Den tänkta rundan på stan blev kortare än planerat då jag stannade hemma och solade en sväng innan. För att solen skulle ta lite mer så använde jag mig av tanning oil. Då blir man brunare fortare och luktar solsemester! Det gäller att passa på när solen väl är framme, tydligen ska det vara mulet dagarna framöver. På stan handlade jag lite hår produkter vilket alltid är lika roligt! Jag har inte provat Aussi förut men har hört att de ska vara bra så jag hoppas på det bästa.  


Vill ha!!

Jag håller som sagt på och renovera och möblera om i mitt rum som behöver fyllas med nya fina saker! Bla hitta jag ett jätte fint smyckesträd och ett prydnadstimglas från Åhlens. Synd bara att Åhlens i Umeå inte har samma bra utbud som deras hemsida och i Sthlm. Kudden däremot är ifrån H&M och finns också på deras hemsidan.






Extra latté, ja tack!



Erbjudandet räcker till den 30/9 så passa på och drick kaffe nu!


Sex and the City

Igår lämnade jag äntligen huset för lite bio, trots att jag inte var helt hundra. Fast det var lika bra, jag hade inte klarat en dag till liggandes med en filt i soffan. Vi var ett litet gäng som for och såg Sex and the City 2.Filmen var bra men jag vet om det var en fempoängare direkt. Däremot så tror jag att jag inte var den ända som kände sig sjukt sugen på att åka till NY och köpa skor efter man sett filmen.

En glad överrasking i början av kvällen var att det var Linnea som stod för skjutsningen eftersom hon tog körkortet samma dag! Hon var en jätte duktig chufför kan jag stolt meddela.



Grattis till körkortet Linnea!


Sommarens skräckfilm

Nu har jag hittat filmen. En i klassen berättade om den och hur sjukt äcklig filmen var och såklart som den skräckfilmstjej jag är så ville jag då se den! Handlingen är ju väldigt sjuk ska tillägas, en galen kirurg vars högsta dröm är att skapa en mänsklig "larv" av tre människor som är sammanfogade oralt och analt. Tydligen så skulle biopubliken bokstavligen spytt när de sett den här filmen så man får ju lite förväntningar på den. Nu gäller det bara att ta mod till sig och se den själv, tur jag är en rätt härdad skräckfilmstittare ;)


13.06.2010

Nu har jag legat förkyld hela helgen och den verkar inte ge sig heller, fy fan. Inte är det någon sol eller värme heller, bittertbittert. Något som är positivt är att snart kan golvet börjas läggas i mitt rum! Det kommer bli riktigt bra, längtar tills jag kan börja flytta in möblerna :) Nu ska jag fortsätta att kurera mig framför tv med halstablett i massor, hare bra!


Sommarlov!

Yes idag är första dagen på sommarlovet, den ba. Jag fick knappt någon söm då jag vakna kl 06.00 av en elak,  nykläckt förkylning. Att sedan cykla förkyld och bakfull 1,5 mil hem med en gigantsk väska var inte heller så jävla kul. Nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv, tur det är fotboll på tv iaf (Hejja frankrike, hurra för Henry).

Jag hade tänkt dra några rader om gårdagens skolavslutning men jag var ju inte där eftersom jag missade bussen och blev tvungen att cykla in till stan med en halsduk runt huvet för att inte förstöra håret... Klassfesten på kvällen var rolig förutom att jag slog sönder min klocka och kallades för Ica-jerry, haha.







Fixa brännan

Idag lämnade jag in min sista skoluppgift, riktigt skönt kändes det. Nu kan jag njuta av de två sista dagarna i skolan, inte för man riktigt kan räkna dem som skola. Imorgon ska vi spela bränboll och fika och på torsdagen så ska vi typ bara samlas för att säga hejdå. Tur att vi i klassen själva styr upp firande senare på dagen istället. ;)

Tyvärr så har jag ingen klänning att ha på mig! Jag hittar inget intressant alls på stan, funderar på att ta en klänning hemifrån som jag köpte på Smögen förra sommaren. Med ett par fina klackar så blir det nog bra.

Sedan var jag och Petar och solade ståsolarium. Det är mycket bättre än liggsolariumen då man kan få vita fläckar. Dock så kändes det jävligt jobbigt för mig som har klaustrofobi och avskyr små, speciellt varma utrymmen. Petar fick bokstavligen knuffa in mig för att jag skulle våga, haha. Egentligen så föredrar jag att inte sola solarium för jag tycker inte att det är bra för hyn men jag  var så blek att jag kände mig så illa tvungen.



xoxo//Kissthefist


"Fake"

Jag har gjort det, jag har blivit en av dem jag smutskastar. I fredags så köpte jag mina första "fejkbrillor". Jag är en usel människa, jag vet men de var verkligen snygga och då är det värt lite skitsnack bakom ryggen. Men jag älskar mina nörd, gubbrillor så de stannar hos mig!





Who's your daddy

Petra säger:
i'm sooo impressed
.... r maybe not
*or
Je m'appelle Amanda säger:
fan vad du suger på att stava alltså

Petra säger:
du e sämre ju!

Je m'appelle Amanda säger:
nääeh
din mamma

Petra säger:
din papa
*pappa

Je m'appelle Amanda säger:
HAAAAA

 


Sista rycket nu

Japp nu känns det av på riktigt, nio dagar kvar tills sommarlovet och skolan vill lyckas hinna klämma in så mkt som möjligt det sista dagarna. Tex idag så hade jag fyra prov, det var hårt men så kan det bli med lottade kursprov och insamlingprov som krockar. När jag kom hem så skicka jag in min krönika också som var rätt rolig faktiskt att skriva och gick fort, att komma på en idé vad man skulle skriva om var det svåra. Tog mig x-antal lektioner och sex olika, påbörjade krönikor innan jag bestämde mig för ett ämnde som passar mig bra- nämligen ålderskris.


Så här ser jag ut som en krönikör


RSS 2.0