I wanna go out to night


Måste bara säga

Vilken snygg bild!


Cupcakes

Glömde visa muffinsarna som jag gjorde! Tycker de blev rätt söta ändå och mamma blev glad så mission compleated kan man säga :) Däremot så kronglade kameran och messa up färgen på sista bilderna men man ser ju vad det föreställer iaf och det är ju viktigast!


Helgen kom, helgen gick

Detta har varit en varierande helg, träffade släkten för första gången på ca 5 år typ på moster Sylvias 60-års fest. Det var vaktiskt roligare där än förväntat, man får som dåligt samvete för att man inte träffar släkten oftare så är glad att jag for dit! Det var god mat och dryck, till efterrätten så fick man en shot päronlikör till och jiizes vad stark den var. Då blev man nästan lite tipsy haha.

På lördagen så var vi ett skönt gäng som käkade middag hemma hos Nedja, såklart gick jag emot strömmen coh hade sushi ist för kött. Det var dock en tabbe för jag var dum nog att köpa sushin på Ica i Vännes och det var inte den bästa jag ätit om vi säger så! ;) Efter det så såg vi United förlora mot Barca, virrade lite på stadens gator innan jag drog på en död hemmafest på Haga (hade varken mobil eller klocka, det är lyckat). Därefter gjorde jag och Nils Umeå osäkert i vår jakt efter kaffe, pratade om djupa saker så som synen på livet till ett rejält snusrus och 3.5or, det var exklusivt! Dock måste jag säga att snus verkligen inte min grej, blir alldeles nikotinfull och det känns som prillan äter upp mitt tandkött. Läskiga grejer det där.

NU så är det morsdag och jag är FET MÄTT, tagga middag, tårta, chips o karra till morsdags filmen sen då!! Personligen så är jag dock rätt  nöjd med min morsdagspresent. Köpte en fin glasskål från Mios i mors favoritfärg, fyllde den m hennes favorit karra och så fick hon det lilla gött paketet tsm m en film m Johnny Depp (även hennes favorit). Mamma blev jätte glad men för att sätat x-tra guldkant på dagen så bakade jag cupcales till henne i en mängd kulörer också !



LÖRDAG



(tar sig för håret och säger, H*ORA)



Några väskor jag inte skulle säga nej till



 ::


Så skön


Lite färg i vardagen

Detta fick jag ut av min halvtimme på stan idag då jag inte köpte latté, dvs två stekheta läppstift och en snygg topp. Dessutom har jag hunnit sola lite solarium idag, duktigt m tanke på min klastrofobi. För tillfället är jag precis lagomt mätt efter en vardagsvariant på trerätters, nämligen pumpasoppa till förrätt, pasta m köttförsås till huvudrätt och banan till efterrätt. Mkt gott, ev unnar jag mig en extar efterrätt om plugget går tungt senare ikv. Man lever ju bara en gång! Dock lär ju den "efterrätten" inte bli en banan, mama want some sugar to her coffe ;)

Adjö nu, xoxo



(brillorna är gamla)


En kaffe & kaka

Sitter och pluggar svenskaspråkets historia till en kopp kaffe och törr kaka, alias gubbkakor -en riktig vinnar kombination! De är jätte enkla att göra och går fort dessutom, det var de kakorna jag bakade och bjöd Elsa på när jag hade henne på fika. Jag fick fina lovord av henne, dock kanske hon bara var snäll men jag tar åt mig ändå :D Så här blev resultatet...




Har ni sett våra hönor?



Limon är bokad



Wtf

jäkla poop att man glömmer bort att lektionen är inställd när man är som tröttast på morgonen, fett ovärt. Tror ni man blir lite sugen när man tittar på utlandsresor. Jag vill ta en sista minuten till grekland och komma bort ett tag, hade varit underbart!
 


Var är koncentrationen?

Åh, vill inte. Vill göra allt annat än det jag just nu sitter med. Tillslut blev jag tvungen att ge efter och lyssna lite på Natasha Bedingfields Strip Me som jag nynnat på hela kvällen. Älskar videon också, skit snygg. Nu är kaffekoppen slut och jag ska ta en refill, tagga att se ut som skit imorrn. Puss


Sååååå trött

Denna förbannade pencilin lr antibiotika, vad det nu är så gör det mig så trött!! Har tuppat av typ 3-4ggr idag dessutom så mår man illa av dem också. Usch, tur det är sista dagen imorrn m dem. Tyvärr så har jag en MKT viktigt FN-debatt imorgon som jag borde ha gjort klart vid det här laget. Har jag gjort det då? -Icket! Men har iaf maxat kaffekoppen och ska mata info om Nigeria och Mend, funny shit.



Bild från i helgen tagen av Birgersson, fett kul kväll.  Tänk om man kunde vrida tillbaka klockan lite, hade man gjort vissa saker annorlunda?


Ny frippe

Efter att ha tvättat ut Kissie tupperingen så blev det rätt fint faktiskt, fick kommentaren att jag har sjukt lent och mjukt hår. Vad roligt, tackar för den. Föredrara faktiskt hellre mer naturligt utan så mkt produkter så håret bli alldeles hårt och stelt. Fast det där beror ju såklart på, man är ju sällan så fin i håret som när en snäll kompis fixar frisyren åt en. Just det, igår var första kvällen utan kryckor och vad kul det var! Tackar för trevlig sällskap och god sushi. Dock är det väldigt tveksamt om jag kommer kunna gå idag, år så sjuuukt öm i foten, har blåsor
 och skavsår -men det var värt de!

Nu ska jag städa lite och sen cykla lite kanske, den som lever får se.


Om bilderna så kan jag tillägga att det är tagna vid hemkomsten efter utgång, där av inte så fräscha ;)


Hallå

Jag är inte trött :(

Åldersskillnad?

Tror ni på sånt?

...det är bara solsken hos mig!

Vilka trevliga grannar jag har, tittade precis ut genom fönstret och en förbipasserande mamma och hennes barn stannade för att ställa upp vår soptunna som blåst ner. Tack snälla kvinna, nästa gång är det jag som reser din soptunna!

Förövrig kan jag berätta att jag är sjukligt öm i foten, har ju som inte gått på den under 3 månader och gulliga elsa och linnea skrattade rått när de såg mitt trappra försök till att gå! Och jag som ska bjuda elsa på fika snart, åh vad jag ska bränna kakan som hämd haha.

Sen så en hälsning till Petra; du valde fel dag att inte åka m mig, upphämtning m limmo utanför Rex. Sköna blickar man fick, *-what a DIVA*haha. But I can take it, gillar kommentaren som min granherre Sune ger mig. -Jaha ser du har bytt upp dig, ser bra ut. Man tackar ;) Chauffören som körde var också jätte trevlig och jag fick berömm för jag var en sånn trevlig och väluppfostrad person så ja, tack mamma o pappa. Detsamma kan man säga om honom, kommer att sakna alla mina taxigubbar nu när handikappstaxi-tiden är över.

Nu ska jag baka en kaka eller något gott att bjuda kärring Elsa på, ciao!



LYCKA

Efter 3 månader på kryckor så är jag nu fri, FRI! Känns underbart, lämnade sjuhuset med ett stort leende på läpparna som sen höll i sig hela dagen. Generellt så har det varit en bra dag idag, efter sjukhuset så for jag o shoppa lite. Efteråt så blev det super god middag m pasta med file och svampsås och sedan så for jag och Petra och kollade på fotboll på Mariehem. Sånna duktiga tjejer, blir så imponerad av Petras lillasyster Lina. Hon och jag spelade ihop som små men kan ju inte riktigt påstå att vi är på samma nivå idag ;)

Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag! Pusspuss



Och så köpt:


Big day today

Är sjukligt nervös, var tvungen att trycka i mig omeletten o salladen trots det var jätte gott. Idag så har jag först prov på morgonen och sen bär det av till ortopeden för en (förhoppningsvis) sista röntgning och konslut m läkaren, känns jätte läskigt! Jag vågar inte riktigt få upp förväntningarna för sist så höll det på att bryta mig när jag fick lämna sjukhuset igen m yttligare 6v. på kryckor och vill helst få uppleva balen och studenten utan mina stödpinnar. Skulle jag däremot ha tur och bli av m kryckorna, skenan och båten till sko så ska det första jag gör är att köpa en lott.


Funderar på att köpa ny mobil...

Frågan är ju om det är dags att uppdatera sig från kanpptelefonen till en touch, även om det tar emot lite. Samsung Galaxy SII ska tydligen vara bra, förhoppningsvis så blir det lite mobilspan i veckan. Nu blir det iaf analytiskt filosofi, nice.


Klarrrrt

Jag är klar, det är inskickat och nu har jag förtjänt 2,5h god sömn. ÅH, DENNA LJUVA FRIHET.  Sov skönt alla, det ska jag!

Nu blir det korv

La precis på luren efter att ha ringt och klagat lite på tidningen topp Hälsa. Eller klaga och klaga, blev ju inte så mkt ris. Killen som satt i kunddtjänsten var så himmla trevlig och hjälpsam. Jag fick de bägge x-tra nummerna gratis (de hade gjort det till en tillsvidare premunation trots så inte var fallet!) och så  kommer mina premier hem till mig så fort de kommit in på lager igen. Det här m telefon får en alltid att undra vem man egentligen sitter m på andra sidan lurern, påminner mig om mina telefonförsäljardagar.

Nu ska jag äta korv och kom då genast att tänka på Sofia, korv älskarn 1# ;) Men vem kan klandra henne, man säger inte nej till bullen. Dessutom har vi massa korvbröd kvar sen Borga så det är väl lika bra att de blir uppätna nån gång. Vet inte om det är korven, lite sömn eller om jag bara generellt är glad men nu känner jag mig motiverad.

Föresten, tog fram min gamla jeansskjorta idag och vad jag saknat den slitna, gamla trasan. Älskar den, därför det tar emot lite att den är inne på sluttampen nu, inte mkt som håller ihop sömmarna ;) Tror pappa köpte den på 80-talet och jag tog gladligen över den. Ni vet när man hittat något som är perfekt så är det inte många andra som kan mäta sig, därför det känns lite oroande vad jag ska göra när väl dagen är inne för den älskade skjortan?!


Plikten kallar, ciao!




ikväll

Plug, lite vin och mjukis. Nu fan blire svett,blod och tårar, det ska in ikv! Punk slut.



Det är fint!


Sliten,stel och slö

Asså AJ, har typ lårkaka på ryggen efter en opålitlig stol. Helt sjuk, måste ha ramlat rejält. Ajajaj. Ser ut som att jag har en elak pojkvän typ haha! Det trevligt igår iaf och inget vin spilldes, kors i taket! Borde inte men ser ett avsnitt av glamorama och fan vad sugen jag blev på vin nu :( Undarar om det blir ett litet glas och sen projektarbetsskrivning ikv, taggtagg.


mmh, sen lunch

Blev sugen på någonting när jag satt och plugga men är väldigt less på godis och chips just nu så ist gjorde jag sallad som en sen lunch. Så himmla gott, precis vad jag ville ha! Blev en simpel variant på Cesarsallad m sallad, gurka, tomat, rödlök, fetaost, kalkon och Cesar dressing (måsta vara den godaste salladsdressingenever). Går jätte fort och är jätte gott! Till det drack jag mjölk så min fots trasiga ben ska läka och bli starkt ;)

Nu ska jag läsa lite mer om klimatbarometrar, ciao!


Godmorgon alla fina

Jag sitter m lite rostademackor och karra och ska försöka avsluta detta helvette som är mitt projektarbete. För att komma i rätt stämning så har jag på mig mina comfy-byxor och lyssnar till Nrj live, eftersom spotify har blivit så dryga och dragit in obegränsade timmar så jag har knappt 60 min kvar på kontot. Tur solen lyser iaf, fast då blir man ju bara sugen på att dra ut ist.
Ack denna grymma värld.


Malin hälsar


Will the hunt never end?



SNÄLL bli rätt denna gång!


Äter just nu

Marabo Mango, Gouda ost och bröd krutonger, gött mos

En era påväg mot sitt slut

Gud så ledsen jag känner mig, har haft avslutning med forstsättningsgruppen i pingis och jag saknar dem redan. Helt underbara individer, alla 16! Även om jag kanske inte kommer att träna dem till hösten så lär jag hälsa på dem, kommer känna mig mig ledsen om de gillar deras nya tränare mer ;] Har ju träffat dem 2ggr i veckan i två år så det är ju klart att man blivit fäst vid dem. Det är ju mina kidz och dom är så jävla duktiga hela högen att ni kommer se dem på tv under os om några år. All kärlek och lycka till dem!

Tack för choklad också, är min motivering just nu till skola. Btw, mangochokladen var inte dum.


Ledsen pingisfröken

Tegs Btks 99-00:or nära hjärtat!


Trött, less och lite hungrig

Kanske är det därför jag sitter i väntan och skrattar för mig själv till Lonely Island. Är man på rätt humör är det riktigt kul! Ifs så är jag känd för att inte riktigt ha samma humor som andra menmen, det kan jag leva med. Jag gillar att de har m kändisar också, ex Jessica Alba och Blake Livley. Sen när de fäller en kommentar som; "-and now back to the good part" dör jag och den sista är ju bara sjuk. Nu ska jag köpa mjukglass tror jag. Ciao!


 


Jag vill inte vara me längre...

Guuuud så tråkigt, mitt projektarbete dödar mig.Det är inte roligt nån stans och så måste jag sittar här och trilskas med det och hitta en säker källa över vad som är Sveriges vanligaste bilmodell, det finns ju typ inte! Trafik analys har inte varit till mycket hjälp där kan jag säga, åh fuck this shit. I helgen så ska jag fira m pompa och ståt när helvettet är inskickat. Blir att lägga i en högre växel i veckan isf om det nu ska hända...

Då kan man ju tycka att det inte är så smart att jag drog på bio ikv då jag borde gräva ner mig i projektarbete, vilken slacker jag är. Men det var riktigt mysigt faktiskt, jag, Josse och Mallan såg Water for Elephants och likt förväntningar fick man snyfta lite. Måste ju dock säga att Pattinson gör så mycket bättre i den här filmen än Twilight filmera, 30-talet var en snygg tidsålder helt enkelt.

Nu ska jag nog ge upp för ikv och sova lite så jag inte är så otrevlig imorgon.

Söta drömmar, xoxo








Haha, något för en livsnjutare som mig

Kollade runt på lite bloggar för ovanlighetensskull och hittade en vinhållare för cykel. Haha så perfekt liksom att kombinera två vinnande koncept så som cykel och vin!
har väntat på denna dag ;)

Nu ska jag åka hem till gården igen men först blir det lite Blue Oyster Cult och Cash. Värd sin vikt i guld.

I'm out, pusspuss


Tänk om man haft lite golvyta över...




Eller får man nöja sig med en liten clubfåtölj och fotpall? Men en schäslong är det ju inte...




Pluggplugg och lite mer plugg

Åhh vill inte sitta här, känner hur tanken av projektarbetet tar emot. Men det måste göras! Blir att göra en ny kopp kaffe och fylla på godisskålen. Har iaf fått iväg några cv:n, sen kvalitén på dem kan ifrågasättas menmen. Det är ju alltid bättre än inget! Åh vad det stör mig att min tungs fortfarande är svedd sen kaffet jag drack i förmiddags, automatkaffe är alltid skollhett och jag lär mig aldrig... Jag personifierar uttrycket musbränd haha. Det jag kan glädjas över är att jag hitta en bortglömd skjorta i garderoben som jag hade ett glatt återseende med idag på studiebesöket hos Mios. Apprå på det, är sååå sugen på interiör och att köpa möbler just nu! Man blev så himmla inspirerad, synd att jag glömde plånboken hemma idag kan jag säga.




En av favoriterna

Andy Warhol, får jag en sådan att pryda min vägg blir jag lycklig på riktigt!


För er som inte redan hört

Gaga levererar, hennes nya singel gör en inte besviken.


Shit vad jag är less på klänningjakten nu!

Åhhh, internet shopping dödar mig. Är typ inne på min sjätte retur nu och fler lär det bli... Glad iaf att Petra sporrade mig att beställa hem mina nya, potentiella student/balklänningar. Loggade in typ timmen efter jag gjort min beställning för att visa pappan min vad jag köpt och då var stlk slut! Tur man har vänner som hjälper en fatta rätt beslut ibland! Det käns bara lite trist på de klänningar jag beställde innan som jag verkligen gillade men det blev fel stlk på den röda (som nu är slutsåld) och den vit var alldeles för gul i färgen. Skulle se ut som en solros bland att klarvita studentflickor. Sedanså hade jag ju hellre beställt någon annan stans än Nelly som resten av Sverige lär göra men känner att lusten har börjat tryta rätt rejält för att "hitta den rätt klänningen". Jag är inte helt frälst heller i den nya studentklänningen men hoppas den är ännu finare irl så att säga, dessamma m balklänningen. Menmen, huvudsaken är att de sitter bra och att jag slipper kryckor på balen ;)

Bal


Student


Den här funderade jag annars på till studenten, gjorde jag rätt val?


Purism innom musiken




En salig balnding av svenska låtar som jag tycker är värd att lyssnas på

Svenska toner


Valborg

Åh små slitet, denna helg har inte varit nådig. Tror jag aldrig haft en sådan jobbig morgon som i lördags haha. Men i imorse var jag relativt pigg! Tog tom en promenad och satte mig på en sten och tittatde ut över havet på morgonkvisten, så vackert! Nu ska jag plugga och pimpla cola, cuz I'm worth it.


I need sleep, and a shower


RSS 2.0