29.12.2011

Var lite till på stan idag, hann ändå rätt mycket m tanke på den relativit lilla tid jag hade att spela på. Köpte bla ev potentiell nöd-nyårsklänning. Är så himmla irriterad att mitt paket från Nelly har blivit försenat, kanske väldigt dålig timeing! Känns så sjuk att det är nyår på lördag, tiden går så fooort! Snart är man väl gråhårig... Nu ska jag sova, xoxo


Woho, sängdags!

Äntligen så verkar det som att jag kommer att komma i säng i rimmlig tid! Har tvättat av mig sminket och tom hunnit lägga en ansiktsmask *mmh, vardagslyx*. Tråkigt nog så tycker jag att jag aldrig hittar någon som är tillräckligt fuktgivande för mitt torra ansikte. Funderar på att gå till en riktig hudterapeut så man får sig en riktig ansiktsbehandling. Men nu så ser jag fram emot att gosa ner mig i sängen tsm m en bok. Eller bok och bok, funderar på att blädra lite i Emmas Skönhet som jag fick i julklapp. Hur som helst, sängen-nu. Åh, när ska jag vänja mig m att gå upp vid 04:30?


I've been to town

Och det här fick jag med mig hem!


23.12.2011

Inte många timmar kvar nu, jösses så fort tiden går! Vet dock inte om julkänslan riktigt har infunnit sig men tänkte att jag skulle ta jul låtarna på repeat nu och ev koka lite knäck innnan jag säger hej till Petra (hej, tidspotimist!). Det känns ruskigt skönt iaf att jag blev klar m alla julklappar igår. Även om det är bättre än att jaga presenter idag på stan så höll jag ju inte riktigt julklappsplanen, andra advent - jo sure. Iaf, nu ska jag byta lakan och sen njuta av att vara ledig i helgen! Har man tur så blir det lite bingo också ikv, hoho.



Inte lika sönderspelade jullåtar
, min favorit är Serenades med Come home


Det lackar mot jul

Huvva vad jag mår kasst och idag är ändå betydligt bättre än gårdagen. Egentligen så skulle jag nog behöva stanna hemma en dag till från jobbet men måste fixa julklapparna, snart finns det verkligen ingen mer tid att sepla på *JUL HETS*. Gud så dålig timeing att bli dålig så här sista dagarna innan jul menmen, det är bara att suck it upp.

Tittade på några bilder från ihelgen som gav pepp inför julen, vad mysigt det kommer att bli!


Longing for the weekend

Åh är man lite sliten nu eller, borde inte ens sitta vid datorn men behövde kolla bussarna. Imorgon blire jobb från tidiga morgonen till kvällen, därefter är jag hundvakt och inte fören vid 00.00 får jag sällskap. Men den som väntar på något gott som man brukar säga...

Pratade nyss med min rara blondin Hilda som undra om jag ville hänga m på Deportees imorgon kväll men är ju hundvakt då, plikten först. Lite trist är det ju dock, det hade varit riktigt kul att få se dem live tsm m Hilda. Men hon finns ju kvar och det finns fler kvällar. En tröst är att jag blev överraskad idag m att gå på bio på lördag och gissa vad vi ska se?? -Sherlock Holmes!! Det var hur länge sedan som helst som jag var på bio, det känns jätte roligt. Så himla gulliga somlig kan va. Sen på söndag så blir det julmarknad, det ser jag också jätte mycket fram emot. Det här kommer att bli en alldeles perfekt helg.

Okej, nu blir det seriöst sängen. Åh kommer ju inte se någigt trasig ut imorrn, får akta mig för spegeln. Xoxo


I Danmark


Tack kära faster!

Har glömt att visa den fina drömfångaren som min faster har gjort speciellt till mig. Den är så himla fin och jag är så himla glad! Inte nog med att den är super fin utan hon har gjort den själv, det är mycket mer värdefullt än om man köper något och ger bort. Massa pussar och kramar tll min fina faster Sigrid!


20111214

Ojojo vilka fulluppbokade dagar jag har numera. Från att typ inte ha något jobb till en massa extrajobb. Är servitris på två ställen, städar på ett och sen har jag ju såklart pingisen. Dock ska det bli lite skön m juluppehll från en servitrisjobbet och pingisen. Man behöver lite fritid faktiskt för att inte känna sig slutkörd. Just nu känns det tom jobbigt att svara på sms. Lr nu ska jag inte överdriva, håller inte direkt på att gå in i väggen men nog är det hetsigt just nu alltid. Men är endå lite nöjd m mig själv att jag orkade gå ut både fredag och lördag, båda dagarna dirket efter jobbet. På fredagen så fick jag umgås med den råsköna damen Felicia som jag inte har träffat på år och dar känns det som. Vi hade en väldigt kul kväll då vi först tog en drink på Rex och sen hängde lite på Allstar. Dock känns det ju som att jag alltid blir lite för kalas när jag går ut med den fröken, bad influence perhaps? Hahah näe men förutom snöstormen som härjade den natten så hade jag riktigt kul! På lördagen så blev det en väldigt kort (45min) vistelse på Tc. Jag var nog lite små bitter men ångrar inte att jag for ut. Det var roligt att träffa många människor som man inte sätt sen man slutade skolan typ.

Igår var det Lucia för ni som glömt. Själv så blev det inget luciatåg för mig men lussebullar fanns det däremot gått om. Åh tänk att snart är det jul och ett nytt år! Vart tog all tid vägen?


Jag var och en sväng på stan

När jag gick på stan i tisdags för att spana julklappar så fick jag såklart med mig en egen påse hem också. Själva bilden på klänningen är lite tråkig men ides inte försöka ta en skaplig bild. Det är som grått siden iaf till matrialet.


Jag<3mjukis

Hurra! Ikv fick jag min tränarmjukis and I love it! Kan inte få för mkt av mjukisar, nog för att denna är lite stor menmen. Man får se det som något att växa i, hehe ;)


Go Yasaka 


Vad hände med att sova?

Fastnade vid datorn och alltså åhhhhhhhhh vad jag vill se Sherlock Holmes 2!!! Gud vad jag är svag för den här typen av filmer, speciellt m Robert Downey Jr i huvudrollen. Sen är det ju väldigt roligt att se vår egen Noomi Rapace gör internationell karriär samtidigt som Jude Law gör den annars mindre smickrade rollen som Watson med stil. Pump, action med simpel humor, bästa pick-me-up som finns.




Ett urval


Så har andra advent kommit och gått

Gud så fort tiden går, det har redan hunnit vara både första och andra advent utan att jag hunnit reflektera så värst mycket över det. I helgen så har jag jobbat, hängt på krogen och myst inne när snön föll för första gången den här vintern. It was pretty great. Idag har jag varit på stan och shoppat lite, visar ev vad det var imorgon om lusten infinner sig. Något jag har att se fram emot imorgon är däremot ett julbord tsm med styrelsen i Ubtk, tänk att få simma m de stora fiskarna *exciting* ;) Nu ska jag kila mig isäng, hur kommer det sig att klockan alltid blir så mycket? Imorgon blir det nog tv förbud för unga föken. Xoxo


Bilderna är ifrån min vän Hilda, fler finns på hennes blogg http://hildacarlsson.blogg.se/


A men just det

Glömde jag säga att jag har fått jobb? Skönt säger jag, december brukar ju inte vara en månad då man lägger undan pengar ;) Any how, det känns bra. Har första passet imorgon, exciting. Åh vad kul det ska bli med helg, nu ska jag baka för att förbereda mig till glöggmyset/pre-partyt. Xoxo


Lite mera Barca bilder


RSS 2.0