Favoriter just nu

Det här är bra musik att packa och tagga till, bra till fjällen dvs. Älskar Gagas video, lång men den är ku latt titta på. Som en liten film =)












Packning!

Yes, nu är det påsklov! Woho, så det behövs. Speciellt efter ett mattenationella som jag inte är så nöjd med, eller det lär räcka till ett G men det vill jag ju inte ha... Grr så arg jag blir, var inte alls bredd på avd som skullek omma på provet, tur att jag gjorde många chokladbollar att tröst äta ;)

Men nu tänker jag släppa den tråkiga och fokuser på all packning som måste göras inför Borga. Det är mycket som ska med plus att det ska packas in i husbilen också. Sen så ska jag baka tryfflar och förbereda en efterrätt också. Lot's to do och så klart så börjar jag ju packa dagen innan. Men atm har jag tagit en liten break, måste ju hinna beställa kläder från H&m medan jag har 10% kundrabatt så jag sparar typ 30 kr...

Det här vill jag ha i sommar!

Igår när vi skulle handla mat inför fjällen så passade jag på att unnade jag mig en nya mascara (eller jag kanske borde säga nygammal eftersom jag redan haft en sånn men den blev ju snodd tyvärr) och en hårinpackning från Elvital. Det är en sånn där leave-in over night. Jag har aldrig haft en sånn tidigare och prövade den igår kväll men kan inte säga att det blev någon speciell skillnad. Men den lukta gott iaf!





Packningen väntar, dags att fortsätta.
Ha ett jävligt roligt påsklov! xoxo // Kissthefist


Lördagens fynd

Just det, jag glömde lägga upp bilder på det jag köpte igår! Usch, känner att jag igentligen har bränt för mkt pengar under Mars månad men så kan det bli när det finns så mycket fint överallt!





Hmm, tror det var allt. Jag känner att en del köp blev lite spontanköp, tex metallicklänningen och fjäderhårbandet som jag redan har ett liknande och sen är jag lite osäker på tex halsduken men den kändes vårig så den lär jag behålla. Jag brukar aldrig orka lämna tillbaka saker liks ;)


28.03.2010

Ahh nu är det mindre en helg kvar tills jag fyller 18, jag är nästan lite nervös. Men det känns faktiskt lite tråkigt att jag kommer fira min 18-årsdag i Borga. Det kommer inte finnas något att göra och jag som ville gå på krogen som mig själv på min 18-årsdag men jag får väl nöja mig med en skotertur ist..



Ja igår var det lördag och det blev ju inte som det var tänkt. Först var jag taggad på fest, sedan bestämmde jag mig för chillkväll, ume open, chill igen, taggad på krogen, inget legg --> tilbaka till chillkväll som blev chillfest med några böleäng/tegare. Tillslut blev jag övertalad så vi drog på 18-årsfest, synd bara att när vi kom så var dom sugna på efterfest. All over all så var det ändå bra, det roliga med fester i Sörfors äratt man träffar många man annars inte ser så ofta och fram för allt att man har gå avstånd hem ;) Dock så valde jag att sova hos Petra med resten av dom strandsatta stadsborna som inte hade någon skjuts hem ;]





Nu ska jag fortsätta måla naglarna och se på Top model, ny säsong -woho!

xoxo//Kissthefist




Biokväll!

Huuh, så mätt man är! Har ätit alldelens för mkt godis ikv...
Men det var för att vi såg Shutter Island ikv på bio och ska man se bio så måste man ha godis. Tyvärr bangade ca hälften av tjejerna i klassen (dvs 3st) så det blev bara jag, Josse och Malin som for. Det jag kan säga om filmen var att den inte var någon höjdare, den så kallade twisten är sjuukt överskattad! Bara min bror som insåg filmens sanna potential och varnade mig för den. Alla andra verkade tycka den var bra? Den var iaf absolut inte som jag trodde, jag hade gått runt och taggat inför en grym skräckfilm och ist så är det en psykologisk thriller. Tummen ner för det.


Det var typ den här äckeldamen som fick mig att vilja se filmen! Hon var med i 5 sekunder... BESVIKEN!

Middagen å andra sidan var riktigt god och mysig! Det blev Sushi Bar, 9 bitar för 75 kr var inte dåligt och riktigt gott var det också! Lite synd bara på den tråkiga lokalen och mindre sushibitar än Sagami. Tur att jag hade trevligt sällskap och att jag fick äta mina två favoriter iaf, california roll och räka. Mhhh!




Tänkte att jag skulle avsluta med lite söta bilder!


Min godispåse<3



*Jizz in tha face - HAHA*

Nu ska jag kila, XX-Kissthefist


Randigt

Glömde lägga upp en bild på mina dåvarande naglar (som numera är päronglass-grön). Själv tyckte jag inte att det blev snygg men visar upp dem ändå.



Så kan det se ut!


Chillat, shoppat och jobbat

Så skönt!

Idag hade vi GA-dag (tror det heter så) m skolan då vi skulle fått lyssna på en föreläsning om datorberoende men jag valde att ta en dag hemma ist. Tycker jag har mitt datoranvändande så pass under kontroll att jag kunde unna mig det.

Ist så har jag idag drivit runt hemma hela morgonen/förmiddagen och sedan åkte jag och min bror Andreas (som för tillfället är hemma i Umeå) på stan! Visst hittade vi endel också. Jag blev så himmla glad också för min han köpte en halsduk och ett par solglasögon som var skitsnygga på han! Med dom kommer han kamma, haha! Nä så ska man inte prata om sin bror. Tyvärr ville han inte ställa upp på  en bild men lyckades få en med de ny glasögona.



Själv hitta jag mig också ett par solglasögon som jag kan dö för, är helt såld på dom. Bloggat om liknade modell tidigare men det var inann dom fanns i Umeå. Tur att gina är duktig på kopior ;) Jag var tvungen att köpa två par för jag visst inte vilka jag helst ville ha! Tror dock att det blir de svarta som får stanna om jag lyckas sälja de andra til mamma så jag kan låna dem(A). Förutom det så köpte jag en skinnjacka, strumpor (kan man inte ha för mycket av) och ett nagellack som påminner mig om päronglass :) Vårigt och fint!




Nu måste jag plugga lite och göra mig redo för sängen!
xoxo// Kissthefist


24.03.2010

Idag är det lillördag, hurra!

Nu sitter jag på skolan och väntar in dagens två sista lektioner, sen blir det spelarmöte med Röbäck! Men det känns lite konstigt för mig att fara eftersom jag bara varit med på en träning, jag är inte ens säker på om jag kommer att fortsätta. Fast det känns skönt att ha riktig träning igen och sen så ska nya tränarna va snygga också *hehe* ;)

På kvällen ska jag ut och äta med familjen för att fira nyfyllda pappa! Hoppas på sushi. Jag och mamma var ute och käka sushi på Sagami(?) nu lördags, 11 bitar -riktigt gott! Vi avslutade midddagen med en latte på Waynes. Riktigt gott! Fast nu när jag känner efter så är jag inte så sugen på det atm grejen med tex kinabuffé är att man blir så snuskigt mätt så man vill spy efter åt. Äsh, jag låter pappa stå för väljande så slipper jag oroa mig.




Nu ska jag tagga fredagen, då blir det bio med tjejerna från klassen. Shutetr Island, haha kommer inte kunna sova sen på kvällen. Gud vad jag längtar tills jag får reda på filmens twist som alla pratar om!




Ja, en grej jag glömde ta upp är ju att soundtracket till Glamorama nu finns ute på Spotify! Roligt, för mig iaf så har låten fatsnat i mitt huvud efter alla intron från programet.

Freja – Up And Away (Glamourama) - Radio Edit

Nu ska jag räkna matte!
 xoxo// Kissthefist


Grattis!

Till min gulliga far som fyller år idag!<3 En riktig inspration, jag tror det är sant att man väljer partner efter föräldrar för jag hoppas iaf att jag hittar något så förvirrad och rolig man som min pappa =)
Själv hade jag bakat parliner och sen fick han massa kakor osv, favoriterna!


Grattis pappa!

Sen ska jag även passa på att gratta min gamla vän Petra på hennes 18-årsdag! Dock något i efterskott (fyllde år den 19 mars) eftersom jag var helt uppslukad av UF-mässa just då så försöker jag gott gra det med ett blogg-inlägg ist. Jag insåg sen att jag har ju kanppt några bilder på min bärbara dator så det fick bli en från facebook ist ;) Om någon nu inte skulle se det så är vi power puff pinglor så alla vet.


Grattis gumman, det fistar vi för! :*

//Kissthefist


21.03.2010

Mh söndag, ibland älskar jag verkligen söndagar. Just nu är et en sånn söndag, sitter i pyamas och äter mango till vårig musik.  Mhhhh!

Själva Våga vara mässan var riktigt kul och stressigt ;) Synd bara att vi inte tog oss till Sthlm men vi fick priser i 4 kategorier iaf så det får man väl vara glad över. Med tanke på den lilla fritid jag och josefin har så tycker jag att det var bra gjort av vårt lilal företag.  




Fredags kvällen blev det chillfest i Sörfors, *åh vad skönt det är att kunan gå hem efter en fest!*. Dock var jag så sliten och trött så är tveksam på att jag var så rolig ;)






På lördagen så kände jag att efter en hel veckas stress kring Våga vara mässan osv att det skulle vara på sin plats med en lugn kväll tillsammans med Petra, eller sparkturen vad rätt wild and crazy men i övrigt lung kväll =)



Sen så var jag inte på så himmla fest humör med mitt snygga öga heller som är alldelens rödsprängt... :( Nu så ser det dock betydligt bättre ut. 

 
Inte för det syns så himmla bra på den här bilden men ville visa att jag minsan kan posa med ett rött öga också ;)

Nu ska jag plugga och baka tryfflar lr något till min kära far som fyller år imorgon :)
xx/kissthefist


Backslick

Hot or not?




Jag röstar hot!


Hemma i Sörfors igen

Åhh så roligt jag hade i Åre, bara härliga människor och massa skoj! Vi var ett gäng på 6 personer som bode i en riktigt snygg stuga på Holiday club från tisdagen till lördagen. Desvärre hade vi inte så tur med vädret, det var både blåsigt, snöigt och tö men vi åkte ändå tre dagar och var nästan alltid ute i backen vid ca 10.00. Det var duktigt gjort!





Jag hade tänkt lägga ut lite mer bilder men nu hinner jag inte det för jag måste SOVA, är så sjuukt trött att jag håller på att avlida. 2 timmar är absolut förlite för mig som helst behöver iaf 8 timmar ssömn för att fungera normalt. Då kanske jag skriver lite mer utförligt om de härliga dagarna i Åre ;)

Godnatt// Kissthefist


Förlåt, var bara tvungen

Jag skämms lite och känner mig som en medbrottsling att jag bidrar till hysterin man jag kan inte hjälpa det.Låten slutar aldrig spelas på radio! Så det är lika bra ge efter, det är okej att lyssna på sånn här musik under "melodifestival-tider". Den kommer ändå vara över innan sommaren.

Den låten ska jag iaf festa loss hårt till under ÅRE, kommer bli sweeet. Woho, Erik!



Tagga nurråå!!
//Kissthefist


06.03.2010

Idag så hade ingen mindre än min egen mamma födelsedag! Men av respekt för min mamma kommer jag inte avslöja exakta siffran på vad hon fyllde :)




Så idag har inte helt oväntat dagen gått åt till att fira mamma och var vi bla ute och åt ikv, hela familjen på La Garage. Kvällen till äre kände jag att jag skulle våga prova mer färg runt ögonen och det blev faktiskt riktgt snyggt om jag får säga det själv! En enkel lila ögonskugga men det gjorde sig bra och tycker att den gjorde pricket över i:et för min annars rätt grå:a outfit.





Första gången där för mig men det var ett trevligt ställe. Förutom att jag fick väldigt ont i magen ett tag, troligtvis pga det alkoholfria vinet(?) men i övrigt bra. 



Smaskig förrätt. Ser du vad det är?


Mmm musslor! Plus att man fick jätte goda, home made, pommes på sidan. Klar favorit.



Till huvudrätt hade jag tänkt att jag skulle pröva det vegetariska alternativet honungsstekta svartrötter men men måste säga att det här var bland det äckligaste jag ätit! Jag tål verkligen inte söt mat, plus att jag var så dum att jag valde den största portionen. Usch, det misstaget kommer jag inte göra igen. Satt verkligen där och försökte trycka i mig det för servetricen var så trevlig... 

Nu ska jag nog tvätta bort sminket och se en bra film tror jag som en skön avslutning på en trevlig kväll om jag inte fortsätter spana in Stilrobins blogg. Jag skiter i vad andra säger, han är riktigt snygg! Synd bara att han blondera sig, han var snyggare som brunhårig, och att han är bi då. Skulle inte orka känna konkurans från två håll! :( Sen får han inte ha mer skönhetsprodukter än mig heller!

http://stilrobin.blogg.se/


XOXO// Kissthefist
 


Hejdå Cypern

Åh vad det känns trist att Aiya Napa inte blir av i maj, tack vare 2 nationella prov i engelska! Känns verkligen surt då man bara borde kunna få göra dem veckan efter som alla andra sjuka men det är tydligen inte säkert och det känns inte så kul att sänka sitt betyg för en utlandsresa. Jag blir dock sur över alla lärare snarare försöker motarbeta oss än att försöka hjälpa oss hitta en lösning men fuck them, vi kanske hittar en sista minuten längre fram ist :)

Jag kan ju meddela till er som funderar att gå och se Alice i Underlandet absolut ska göra det. Jag var ju själv och såg den i 3D igår tillsammans med Jossan, Emma, Victoria och Linnea. Nog för att filmen är lite smått annorlunda men det är ju det som är så härligt med Tim Burton! MAn blir verkligen glad att se Jonny Depp gör sin roll så bra och det gäller resten av skådespelarna också. Haha  känns som att jag lovordar Jonny men han är faktiskt en av filmens bästa;)

Satt och kolla på liter bilder nyss på min dator och hitat två från en fotogrej jag ställde upp i för ett tag sen, var jätte kul! Det här är några va bilderna, har fler också men det känns lite skumt att ha bilder på mig själv på mitt rum. Lite väl egenkärt,  men det är ju tråkigt att bara ha dem liggande också. Får se om jag hittar någon plats för dem när jag gjort om på mitt rum.




Kan ju slänga in en bild på lampan jag tänkte skaffa till mitt rum också, jag tycker den är riktigt fin och den kommer göra sig bra med rätt möblering i mitt lilla rum. Den är bra att ha med sig till framtida boenden. Inte ens 500 kr går den på hos IKEA, älskade IKEA.

 
xoxo // Kisstehfist


Hilda 18 år!!

Idag fyller en blond snygging 18 år så då måste jag ju säga grattis till Hilda, som fyller år idag och till alla fördelar 18 innebär!





Massa pussar och kärlek till födelsedagstjejen!
GRATTIS


Förväntansfull!

Yes, imorrgon blir det då premiären av Alice i Underlandet, av ingen mindre än Tim Burton. Jag tror verkligen på den här filmen, 3D-effekterna verkar grymma! Sen så är valet av skådespelare inte dåligt heller, det är ganska kul att Burton har som sina favorit skådespelare som han väljer att anlita om och om igen. Tex  Jonny Depp
som ex även är med i Edward scissorhands, Corps bride och Sweeney Todd.






Sen så beställde jag även hem två par skor från Nelly ikv, alltid lika roligt med skor! Får bara hoppas att de passar nu också, så jag har något snyggt att dansa i under Färjan mm ;)

Amanda High Heel SEK 399, Stockholm Design Group - NELLY.COM San Francisco SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM 
Just det! Köpte en underbar liten handväska idag och ett par sulinlägg. Det var typ partfeet så man slipper känslan av att det brinner i fötterna av sina klackar vilket jag verkligen behöver för mina främre fotsulor som känns nästan helt domna efter en hel dag i klackar.

Nu ska jag skynda min att somna, hade igentligen tänkt varit i säng vid 22.00 men det gick ju sådär... Fastnade framför Bourn Identity med Matt Damon. Han måste vara jordens sexigaste person i den filmen! Kanske därför Bourn-filmerna hör till mina favoriter *tihi*



//Kissthefist


01.03.10

Nog för jag är lite sen på att lägga ut bilder på mina naglar då jag precis har tagit bort det men känner att jag måste göra det ändå. Fick väldigt mycket komplimanger för dem, när jag skulle betala eller liknande var många snälla och komplimera dem. Haha dock är ju bilderna lite fula med mina skrynkelhänder men det blev bara så och hade inga bättre bilder tyvärr ;)


Det tog ca en timme att göra men då hade jag både över och underlack ockå :)


Nu ska jag titta på My name is Earl och borsta tändern, Godnatt:*

RSS 2.0