Goood Jul!

Jag har fortfarande inte riktigt fattat att det är jul. Genom hela december och slutet av november har jag sett fram emot julen men när den är här så känns det inte riktigt lika spciellt. Antar att jag blev lite övertaggad. Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig denna jul, svårt. Har som inget jul och samtidigt fint. Lär nog ha mina mya klackar iaf!

Tror jag ska lacka om mina gorgeous leopardnaglar, trots jag gillar dem så mkt men de har börjat lossna färg längst ut så det är nog dags. Det for nog bli juligt rött lr guld kanske. Har en del att välja mellan. 


 Detta är en del av min samling, dock så ser den mkt mindre ut på bilden



På återseende och God jul så länge!!!


Uppesittarkväll?

Hmm, jasså det här ska vara uppesittarkvällen. Den går ju sådär för oss. Vi har nämligen farmor och farfar på besök och redan innan tio så skulle de sova så vi får hålla oss på övervåningen istället. Tur man har datorn iaf!

När jag sitter här och fördriver tid så kika jag runt lite på internet och hitta både klockor och glasögon som jag vill ha. Man kan verkligen inte ha för mkt av sånt. Frågan är vilken färg man bör satsa på när det gäller klockorna?  

   Har redan 3 svarta klockor så borde verkligen inte skaffa en till men den var så snygg att   den också fick vara med.


Detta är en annan klocka jag har haft mina ögon på, en lite mer classic


Jag vet att det är vinter och igentligen inte riktigt rätta sesongen för att börja leta solglasögon men det är ju svårt att låta bli. Wayfarers är så snyggt på killar, det går inte förneka. Tänkte köpa ett par till en av mina bröder i julklapp, han behöver verkligen ett par snygga men tänkte sedan att det kanske är bättre att vänta tills det är lite närmare sommaren iaf. Själv skulle jag vilja ha det men tyvärr så passar det inte alls mitt ansikte, mitt ansikte ser gigantiskt ut då! Men tror ändå att till våren/sommaren att jag ska skaffa ett par liknande. Hitta ett par som jag hoppas skulle kunna gå ihop med mina ansiktsformer.

 That's Hot

Jag vet att man ska vara glad för att man har så bra syn att man slipper glasögon men när man ser Chloe Sevigny i hennes glasögon så vill man bara handla ett par och peta ut glaset. Ett par snygga bågar kan verkligen vara pricken över i:et för hela outfiten. Dock måste jag säga att det är en aning töntigt att ha fake utan glas, det behöver inte vara fult men kan se väldigt ansträng ut.

 Riktigt snygga gubbgaljor


Nu hoppar jag lite från ämnet igen men satt och tänkte på julen och julklapapr man får från nära och kära som är bedrägliga men man ler stort ändå och säger tack, tror de flesta  varit med om det. Iaf, jag har ett halsband som jag fick när jag var yngre och kände verkligen att det är kommer jag aldrig kunna matcha med något men så nu i jultider så drog jag på mig den med min älskade kavaj och mina nya klackar och det blev riktigt bra. Hehe.



Nej nu måste jag se lite The City tror jag, undrar om jag ska gå isäng tidigt och upp o baka tidigt imorgon!

Godnatt och god jul!!

23.12.2009

Här ligger jag i sängen, för överspelt för att somna om och för lat för att stiga upp. Bara 1 dag tills man ska slita pappret av julklapparna och tjocka i sig massa choklad och en massa andra härligheter!

Kan ju berätta att jag fick min beställning från Nelly igår, lovley. Snabb leverans, direkt hem- det gillar vi. Nöjd blev jag också, overzise-tröjan är kanske lite vääl oversize menden gillar ändå. Skorna däremot var bättre än förväntat, satt bra på foten. Dock väldiiigt höga, ska träna lite i dem först så jag inte ser ut som Bambi på hal is första gången man har på sig dem.

Ska lägga upp någon bättre bild på dem senare


Igår gjore jag inte mycket vettigt, blir alldelens för lat så här på lovet. Men på kvällen pallrade jag mig iväg till Elsa där det bjöds på glögg med mera. Som vanligt är det alltid lika trevligt när man är där! Sen så var det förtrollande vacker vägen dit, helt tyst och snöflingor som singlade ner från himmelen. Som i en julsaga. Sen så har vi riktigt mkt snö redan innan jul iår och det gör mig glad in i själen!


 Tyvärr hade det slutat snö på vägen hem men det var mycket finare i verkligheten än på bilden!



Måste bara visa ett par örhängen som jag ällskar, köpte dem för 10kr på h&m -Ingenting men ändå så fina! 




 Vet att ögonfransarna ser galna ut men ingen är perfekt! 

 Jag har faktiskt börjat våga använda läpstift i starka färger även på fest nu, den jag har på mig på bilden är Hint of red från Max factor. Ett väldigt juligtläppstift som jag hade i fredags tsm med mina läckra örhängen. Men sen så har jag ett provexempel lr vad man ska kalla det från the Bodyshop också som jag småförälskat mig i. Pink ginger heter den och är en rätt naturlig, röd-rosa nyans.




haha såg att jag glömde publicera inlägget idag, bättre sent än aldrig iaf ;)

Nu ska jag slita mig från datorn igen, på återseende


Tänk, The City!

Japp, glömde bort att uppdatera där vilket inte är allt för ovanligt när det gäller mig men det är så jobbigt att lägga in bilder på datorn osv innan man kan ha dem till inlägget 0=) Inte for jag och festa igår heller men kände mig inge taggad och då är det ingen vits, jag julstäda ist!

Kan berätta att idag (lr blir väl igår nu när jag ser på klockan) fick jag mina skor, hurra! Dock var de ingen perfect fit, för breda o lite stora men  det kan jag leva med. Har lite svårt att bestämam mig om det blir ankfot-varning av dem men kom fram till att de är heta och bekvaäma så jag behåller dem! 


 


 Ångrar att jag inte valde en stl 37 men nu får jag iaf inga problem m ett par extra tjocksockar i! haha

Ska ha skorna imorgon då det blir julklappsshopping, sista rycket innan jul. Hurre gud så fort det går, bara 3 dagar kvar nu. Vart tog året vägen, jag har inte ens hunnit skaffa mig en nyårsklänning än heller!

Jag passade också på att beställa hem en oversize-tröja och ett par skor från Nelly idag, de kommer i veckan om posten sköter sig. Är dock lite osäker på tröjan om den kommer vara för stor, den får inte gå nedan för knäna. Inte bra, man får så korta ben då. Aja, antingen blir det en flipp lr flopp. Återstår att se.

Nu när jag suttit o ordnat m bilder ikv så hitta jag bilder på mina naglar som jag målat på 50p kursen Färg och Stil. Mönstret ska vara leopard och faktiskt så blev jag rätt nöjd med resultatet.



 
Inte bästa skärpan men har inte lärt mig behärska zoomen än på kameran så det fick duga(det här va de bättre bilderna)

Från det ena till det andra. Den här låten måste alla ha med på sin julspellista iår, tycker Melody Club lyckades riktigt bra. Hoppas bara man inte lyckas lyssna sig less på den med.
Melody Club & Anna Järvinen

Nej nu måste jag sova, har myckeeeey att stå i imorgon. Ska bjuda några goá vänner över på middag imorgon och jag ska slå till med en trerätters så kan inte vara trött och hugga mig i fingret  mitt i allt fixandet, igen. Men jag är då väldigt taggad iaf. Tvingad mina kära att det ska vara New York-tema, typ som The City tyckte jag beskrev det rätt bra. Serien har redan gjort sin påverkan hos mig ;)

                



 
Det är svårt att inte drömma sig bort när man tittar på serien, någon gång ska jag dit! New YorkNew York

xoxo

191209

Morgonmorgon, har inte orkat stiga upp än ur min varma säng så då tyckte jag att det var dags att att hålla mitt löfte jag gav under skolan att börja ta igen alla de där serierna som alla andra ser förutom jag som inte har kanalerna där jag bor. Så nu under jullovet kommer det bli en hel del one tree hill, The hills, The city, Desperate housewives, Gossip girl osv. Just nu tittar jag The City, season 1 - Guud vad beroende framkallande sånt här är! Lär se klart hela sesong 1 idag, haha.
Hm, jag trodde det var One Three hill. Pinsamt.
Tänkte att jag lägger lite bilder sen igår senare, nu ska jag återgå till Whitneys spännande liv. Åhh vad jag vill resa till NY när man ser det här!

Hemma!

Då var man hemma på landet igen, vi hann inte bli så länge på Recknågonting(förtillfället glömt namnet på stället) men det var lika bra, kände att det var dags att avrunda för min del.
Nu siter jag i sängen med en påse popcorn och ska se 16 and pregnent, riktigt bra program och rekomenderas starkt! Sen ska jag nog sova om jag ska orka handla julklappar och orka nästa kväll
http://www.mtv.se/mtv/?EpisodePlayer=true&StoryTypeId=11269
Pusskramgodnatt

Frördag

Hej, snabbt stop innan jag och Josse drar vidare. Tvungen bara att lägag ut as skön video med grymaste dansen som ska köras flitigt ikv!

På återseende

Startar på ett nytt blad

Nu blev jag less på min b-iga blogg jag hade innan, insåg att en riktig blogg är både enklare och smidigare.

Idag är första dagen på lovet, lovely. Det firas med en slapp dag framför tv tsm med datorn, måste ladda upp inför kvällen ;) Då blir det fest, ett release party om jag inte misminner mig då Fristad ska släppa sitt första album! Stor grattis till dem. Innan ska jag dessutom på julfika till sammans med familjen hos en vän till dem så lär bli sen till förfesten men det är smällar man får ta såhär in för jul!

Nu får jag bara hoppas att min pappa kommer ihåg att hämta ut mina skor som jag velat sedan de kom ut men inte beställt fören en vecka sedan. Skulle vara kul att få ha på mig dem ikväll :)


Köpte dem i storlek 38, hoppas de passar!
















Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0