Watch the throne


Favoritfilmen just nu

Just loved it, Tarantino kan det han gör.

Vad kul det ska bli m sol!


Blir bara inte less

Fuck it, jag är inte rädd för att vara som alla andra. Go Jepsen!


Word


Jag saknar min telefon!!!

Shit vad jag saknar min lur, är fast m tegelstenen från helvettet till mobil atm. Har kört m den nu i två dagar och det är plågsamt. Att smsa är en projekt och batteriet håller ungefär för ett 5-mins långt samtal... Antar att jag får söka tröst i orden; "den som väntar på något gott". Fast det hjälper inte speciellt mkt just nu...

En annan tanke är ju att efter imorgon så är jag sedan ledig hela helgen, sweet! Jag ska dricka whiskey och grilla, wiie. Om inte vädergudarna är emot mig då dvs, fingers crossed!


Last year in Barcelona


20120515

Vilken liten bubbla jag lever i just nu och ändå så känns det som att jag inte får något gjort, snacka om att jag är oeffektiv m min tid! Lr egentligen så är jag väl inte så farlig på den fronten även om det känns så ibland. Fick ju faktiskt min telefon inlämnad igår, även om det känns väldigt tomt idag utan. Shit vad jag är beroende av min smartphone. Föresten, guess what I'm doing den 29 maj?? Då är jag i Sthlm för att se Jay-z och Kanye, yey! Ser verkligen fram emot det, det är precis vad jag behöver. 
 
Time to catch those z's, nattinatt!


Kul

Det här ska jag pröva, vilket lyft för frukosten!


RSS 2.0