Skola, inventering och smink

Igår hann jag tyvärr inte blogga något men har rätt späckade dagar så är svårt att klämma in det. Tex så började jag jobba vid sju, skola vid tolv, körlektion vid tre, plugg vid fyra och inventering från kl sex till tio på kvällen och middag vid halv elva. Not nice men cash is king, så äre'ba.

Innan jag satte mig på Waynes och jobbade m projektarbetet idag så hann jag köpa upp mitt presentkort på Make Up Store som annars skulle gått ut i morgon. Snacka om på håret. Det blev tre concealer-pennor i olika nyanser och en vässare till. Tänte först ta den där klassiska trippelconcealern på dosa men kände mig modig och ville pröva något anant. Dock fattar jag inte hur man kan ta 75 spänn för en penvässare?! Som tur var så var den fin iaf :)

Nu ska jag försöka göra klart mina svar till Offentlighets principen som ska in imorrn så jag kan  njuta av helgens festligheter m gott samvete!

Sov så gott och stort grattis till Mallan som fyller 18 idag, grattttiis!


Inventering på Konsum, såå mkt choklad


XL-latté för att hålla skolandan uppe, smaksatt m hasselnöt för en extra kick


Var bara tvungen att lägga upp en bild på MakeUp Stores fina påse, helträtt mönster nu till hösten!


Skola

Nu dara jag till skolan, tog en lång och skön sovmorgon idag så nu har jag energi över till lite plugg. Ska bara slå på lite sköna tunes sen är jag off (härligt m svengelska)

Ciao!


See Mässan 2010

Ja, igår var det rosé och cigar -sweet säger jag. Dock så stinker min väska cigar nu! Helt otroligt vad de luktar alltså. Det var lite tungt att vakna imorse, speciellt när jag skulle vara 12.00 på torget för att servera kaffe och te för skolan på See mässan. Lite sen blev jag men hann med allt ändå och både kaffet och tet tog slut kan jag meddela. Riktigt poppis var vi haha.

Nu ska jag skynda och göra mig iordning för kvällens festligheter, det ryktas om poledance. Vi ser väl om det kommer upp några bilder ;)

Ha det så kul ikv så syns vi i vimmlet, Ciao!





Tack Mallan för bilder!


Tjock beteende

Jah, idag var jag förbi en sväng till på Klara måltid och köpte lite mer choklad. Inte bra alltså, haha. Nog för att den inte ser så apptiplig ut, eller som en i klassen sa -"mögligt" men det är faktiskt bara sockret i chokladen som har sockrat sig. Dvs sockret har som "krupit ur" chokladkakan när den smälte. Den skär sig lite skulle man kunna säga.  Alltså inge fel på den och jag får billigare godis så jag är nöjd!

Sen var jag bara tvungen att lägga upp en bild på en grabb som personligen är lite för söt för min smak men killen har kropp, det ska erkännas!



(Det mesta av chokladen på bilden är faktiskt Petras ska tilläggas!)


Helt rätt!


Vart tog kvällen vägen?!

Det här gick ju inge bra, somna som en stock bland mina kuddar när jag skulle försöka läsa klart mina sidor i engelskaboken. Jag som hade tänkt ut och springa en liten sväng ikv, eftersom jag unna mig en god middag idag plus en maraboukaka så kände att en liten runda hade vägt upp det menmen. Det snesteget får jag ta igen en annan gång!

När jag liks är inne på ämnet choklad så ska jag tipsa alla gottegrisar därute att det nya snabbmatstället Klara måltider mitt i umeå säljer all sin choklad just nu för 50%! Tydligen hade den smält lite men jag betalar gärna hälften för en lite plattare maraboukaka. Fick en sånn där 200g för 11 spänn, very nice.

Nu tror jag att jag ska lyssna på min kropp och komma i sängs, Godnatt folket!


Uppdatering av shopping

Bilderna blev inte så bra men det är sent och jag har inte ens börjat plugga än så de får duga! Ser fram emot att få dra på mig skorna imorgon. Har planerat ihop en liten outfit i huvudet. Tightsen tror jag att jag sparar tills på torsdag, den som lever får se...

See ya in the morning, XOXO






Spending those dollars

Dessa håltimmar jag har i skolan kommer verkligen ruinera mig! Men visst är det en skön känsla när man lämnar en butik med nya fynd i kassen. Idag så blev det ett par nya stövlar m klack, något jag har letat jätte länge och har jag äntligen slagit till på ett par. Slänger kanske upp en bild på dem ikv. Sedan så hittade jag idag ett par långrandiga leggings! Så jag har letat i sommar efter ett par men förgäves. Nu kollade jag inte ens efter storlek utan köpte dem direkt. Får hoppas att de passar nu bara...

Nu ska jag läsa på mig lite om Jurudik så jag är något förberedd till provet på fredagen. Appropå fredag, är det bara jag som är sjuuukt taggad inför helgen?! Då ska det dansas på bord och drinkar svepas! Jag bjuder på några härliga låtar som är helt rätt på fest.

Peace


19.09.2010

Nu är det inte länge kvar tills vi får veta vem som kommer styra Sverige de fyra närmaste åren, spännade. Givetvis var jag och röstade idag och hoppas att alla som kan rösta har gjort det! Tyvärr orkar jag inte sitta vid tv:n ikv för att se vem som vinner valet, jag tar det som en överraskning imorgon ist.

Istället för att festa igår så stannade jag, Jossan och Hilda inne och såg film och prata tjejsnack. Det var väldigt mysigt, sen så har Jossan kanske världen mest bekväm soffa som jag rekomenderar alla att pröva om ni är och hälsar på där någon gång. Jag måste säga att det var väldigt skönt att inte vakna upp bakis imorse, ingen huvudvärk eller illamående. Hurra för det!




Står det hoe?!

Igår blev det Five ändå, gött m gratis. Det var blackandwhite party som om tjejer var klädd i vitt  och killar svart så var det frittinträde. Fast jag r'äknades inte när jag hade mina svarta leggings på men de åkte lätt av för att spara 100 spänn och tur var väl det för jag hade glömt mitt kontantkort haha. Fick leva på att ragga drinkar den kvällen.

Nu sitetr jag här och är jätte kluven, vet inte om jag ska chilla m vänner eller spåra på fest ikv. Hmmm, åker in till stan iaf och får se hur det blir helt enkelt! Då får jag ett tillfälle att ha mina nya kläder jag köpte idag!







Shoppat






Lillördag

Idag började inte så bra då jag dränktes i en regnskur på väg till skolan, blev blöt in på underkläderna och fick frysa resten av dagen! Tro ni att man blev lite glad då man träffar Elsa och Verrorna på väg hem. Det blev en skön kväll med en otroligt smaskig, hemmagjord pizza, öl och masage. Sällan varit så avslappnad som ikv, blev min räddning för dagen. Tack för den gurrls.

Dålig inställningpå mobil men den var så snuskigt god! Avundsjuk på Elsa som fick resterna.
Kyss


Tillskott på skohyllan

Vad upptäckte jag idag på hålet, jo att Bianco har utförsäljning. Givetvis fick jag med mig några par hem. Frågan är ju dock om man man behöver mer skor men när man får ett par klackar som gick på 700 för 200 kr så måste man ju bara slå till! Får se om jag inviger dem i helgen ;)

Jag är fortfarande stark på the animaltrend ockås kan jag meddela och utökat zoo:et bland mina smycken med ett par fina örhängen från H&M. I like it!

Nu behöver jag uppiggande musik så jag orkar ta tag i skolan också, peace.










Vad gör jag med mitt liv?

Åh orkar inget just nu, därför fördrev jag lite tid med att titta på en massa gammla bilder. Haha säger jag bara, vad fort tiden går!







osvosv


12.09.2010


Jag har haft Die antword på hjärnan hela kvällen, kul låt. Går bara inte att sluta sjunga på refrengen. Kom ihåg när jag hörde den första gången och då var jag inte så imponerad men den växer på en. Sedan är ju videon kul också, annorlunda är ordet. Fast man får hoppa över de första 40 sekunderna för att komma direkt till låten. Åh jag är så trött, tror jag kommer somnar bums ikv. Helgen tog, satan vad jag nojjar inför skolkortet. Ska typ inte ens fösöka va fin imorgon, då kan jag ändå inte misslyckas!

Godnatt!



Bilder från i fredags


I know we're cool

Då är man tillbaka på landet igen efter helgen i stan. Det är så skönt när brorn åker bort så jag kan passa på och låna lägenheten. Det är en jävla lyx att kunna gå hem och ha nära till allt. Luv you Haga.

Atm sitter jag och är bakis i mina softiskläder. NÄR SKA DET SLUTA SNURRA?!?! Haha, har aldrig sluddrat så mycket som igår kväll och hade ingen kontroll på vad prata om. Fast så brukar det ju va ;) Oj så sliten jag är, har typ sovit totalt 5-6 timmar på hela helgen och jag har klassfoto imorgon! Hur ska det gå? Det får bli en papperspåse över huvudet haha.  
 


Fika m gurrlsen

Idag när självaste Josse fyllde år så passade jag och några tjejer från klassen att fira allas våran favorit rödtott med en fika på Waynes. En latté och muffins fick det blir, alltid lika slående kombination och Josse verkade nöjd m hennes drinkkit hon fick :)
Today has been a good day



Tack Malin för bilderna!


Grattis Josse!!


Crocodile

Innan jag tog bussen hem idag så hann jag på Skatbot och köpte mig ett väldigt snyggt krokodilarmband, kul variation mot alla ormarmband som börjat komma nu.

Innan jag hugger in på Jurudikboken så ska slänga upp några av mina favoritlåtar just nu. Fler sköna låtar hittas på min Spotify playlist, enjoy!



Busybusy

Skola, jobb, vänner och födelsedagar, fullt upp helt enkelt. Hittils har jag lyckas disponera min tid rätt bra, hann köpa Josses och Emmas födelsedagspresent idag tex! Jag var nöjd med köpen och Emma också, får se vad Josefin tycker om sin present... Hade jätte gärna velat läggau pp bilder på dem men det blir ju lite spoilervarning och de skulle hitta hit till det här inlägget.

När jag ändå var på stan så handlade jag lite till mig själv också, gjorde några grymma fynd på Glitter idag bla. Favoriten är dock ekorrhalsbandet från H&M, love it! Lägger några av de senaste köpen.

Nu ska jag se om jag lyckas ställa larmet på mobilen (den har inte riktigt blivit den samma efter den åkte i toaletten i helgen, eheh) och ta mig i säng, förstår inte hur det kan ta en sånn tid varje gång.

Sov så gott alla därute!






Jag hjärta naglar

Glömde ju lägga upp bilder på mina naglar som jag fixade igårkväll! Det blev lite Heidi inspirerat, fast utan blingblinget. Fast lite cred ska jag ge till Alice i Underlandet som också varit inspiration.







Fortfarande förkyld

Åh så tråkigt att vara hemma, jag som hade tänkt hinna en sväng på stan idag men det var ju bara att glömma. Fast det är lika bra att jag vilar upp mig nu, måste vara kry till fredagen. Vill ju inte missa kräftskivan. Önskar bara att mitt halsont kunde försvinna.

Idag har jag känt mig ganska begränsad (for obvious reasons) men lyckades hålla mig sysselsatt ändå. När jag blivit less på att sitta framför datorn och tv:n så målar jag gärna naglarna, slänger ihop lite smycken, läser tidningar, fixar med rummet och sorterar bland kläder och papper. Har man ork så är det alltid trevligt att dra ihop lite muffins eller en kladdkaka men om man har ont i halsen eller bara känner sig lat så är glass den ultimata förkyldnings snackset.

Sen måste jag säga att en tidning som jag fått upp ögonen för är amelia. Vistt man märker ju att kläderna är tänkt för äldre och stilen men själva tidningen är bra med roliga repotage om inredning, mode och lite kändisar. Innan visste jag inte att jag faktiskt var intresserad hur Carina Berg bodde men tydligen så. Eller så kanske det är för att jag uppskattar omväxlingen från Solo, Cosmo och VR som gör amelia så bra. Hur som helst, sno den från din mamma och tjuvläs den!








När blir det för mycket?

Från böcker till filmer, trosos, dildos och barbies. Hur mycket kan man suga ut ur Twilight innan folk börjar ledsna? Jag tycker absolut att man borde se Twilight filmerna men personligen börjar jag mest tycka att alla är så gnälliga. Då är ju True Blood bättre, det är smutsigare och mer spännande. Dock så har ju True Blood också börjat spåra nu så får se vad jag kommer titta på nu framöver...









RSS 2.0