Aladdin bord sökes

Hur svårt ska det vara att hitta ett mässing bord?! Har saknat ett brickbord i flera år nu, känns som jag aldrig kommer att hitta det rätta! Atm är jag så himla inredningssugen att det sticker i fingrarna. Önskelistan på saker är lång, fast helt ärligt så känns det lite tråkigt att önska sig ett satin påslakansset i julklapp när jag inte ens har flyttat hemifrån än...

Aladdin
Villhavillhavillha!


Julmarknad

Nu har jag precis kommit hem från Umeå Cs julmarknad efter 3,5 timmar i -16 grader! Kan ju säga att jag var glad att jag hade mina skoterskor på, även om jag såg ut och kände mig lite som en elefant haha. Det är väl då man förstår att man börjar bli lite gammal då man väljer att klä sig varmt hellere än snyggt ;)

Trots kylan så var det värt att stå där, vi fick sålt alla strutar utom 10 st och med lite varm choklad så hölls humöret uppe. Så nu är vi en tusenlapp närmare Danmark och 14 left to go, haha. VK titta förbi också och ville knäppa lite kort. Nu är vi nästan på snudden av VK-kändis, Odain Rose får se upp! Bilderna har jag tagit från VKs hemsida och det finns fler där om man vill se mer.






Natten är ung och så är jag

Eftersom det är fredag så håller jag på att fixa mig inför utgång och medan jag väntade på att mina naglar skulle torka så kollade jag runt lite på bloggar. På Hildas blogg så hade hon lagt upp en film som vi och linnea hade gjort i 8:an. Hahah, gud jag höll på att dö! Kändes kul att veta att hela hildas klass hade tittat på den tsm ;) Så mycket pinsamt but if you can't laught at your self, haha. Tvungen att lägga upp den jag med, se och njut av första klassig humor.


AC-toppen 21 november

Hade ju inte lagt in bilderna sen i söndags då mina eminenta elever briljera på AC-toppen i Umeå och som jag trott så blev det en pallplats! Så stolt jag var alltså, tänk vad långt de har kommit på knappt ett år då de inte ens kunde racketfattningen. Det var svårt dock att inte hejja på för mycket, man ska ju helst inte låta så mycket alls från åskadarbänken i pingis men det är svårt! Tror jag fick både magsår, hjärtsvikt och blev gråhårig i förtid men det var lätt värt det. Förutom att alla vann minst en match (vilket är väldigt stort på första tävlingen) så vann David också pris för bästa matchanda eller fairplay vad man nu kan kalla det, vilket han helt klart förtjäna! Nog för att alla andra av mina elever uppförde sig exemplarsikt också :} Haha nu ska jag sluta, blir alldeles för mammig över detta men fett kul var det iaf för deras skull iaf!




Every man dies, not every man really lives

Nu har jag gråtit färdigt till 3 timmars tragisk drama om William Wallace liv. Fy fan vilken bra film asså, kom ihåg när jag såg den första gången. Kan inte ha varit mer än typ 6-7 år och tyckte redan då att den var mäktig. Dock så grät jag inte alls i samma mängd som jag gör nu men nu fårstår man ju själva filmen lite bättre också. Jag trodde inte att det var möjligt men de som inte har sett Braveheart måste verkligen göra det! Se den innan ni dör iaf, lova? Sen så var han ju lite snygg också, innan han blev galen och grå typ.




Damn

Nu är jag hooked ännu en gång, Gossip girl har blivit spännande igen. Gav som upp på serien för et tag sedan men nu när Jennie är tillbaka så väcktes intresset, intrigerintriger!

Denna dag har jag spenderat i Dorotea med släkten och det har varit riktigt kul faktiskt! Eller var det martinin som gjorde det? Haha nej men det var roligt att få träffa farmor, farfar, kusiner osv igen. Det är så extremt sällan jag träffar släkten, en del har jag inte sett på ett par år eller mer. Nu måste jag sova, klockan är alldelens för mycket för mig som ska upp 07.10 på en söndag!! Vad hände egentligen m att skippa alkoholen, gick ju sådär haha. Tagga AC-toppen nu, välkommen dit och se mina elever briljera för de som inte sover då dvs.

Kyss


19.11.2010

känns som att jag kommer att spricka atm, inte helt ovanligt mig haha. Har nämligen nyss smällt i mig hembakade subwaykakor men de var riktigt goda kan jag meddela. Ikv har jag bara jobbat och tagit det lugnt, har varit riktigt skönt. Insåg att det var bäst att hoppa över alkoholen ikv eftersom jag ska på julbord imorgon i Dorotea med släkten. Det är en tillställning som man inte vill vara bakis på. Plus att jag måste upp 08.00 på morgonen vilket känns lite jobbigt. När jag tänker på det så kommer jag inte att få någon sovmorgon alls i helgen då det är AC-toppen på söndagen och givetvis ska jag vara där och stödja mina elever! Ca 11-12st ur vår grupp som tävlar och känner på mig att en pallplasering inte är bortom räckhåll.

Kom föresten på att jag helt och hållet glömt att lägga in bilder från Umeå fashion weekend, får kanske göra det i helgen om jag hinner. Nu ska jag städa undan lite i köket så det ser ut lite mindre som ett slagfält.

Pusshej!


Good times

Sen när blev en sådan här tomtemor? Ikv har jag gjort kanderade äpplen! Lite stolt är jag, fast det kanske är att ta ut segern lite i förskott eftersom jag inte har smakat dem än... Men de blev glansiga iaf!

Nu ikv har jag varit helt såld på Conelius Vreeswijk, han är fortfarande stor tycker jag. Ser verkligen fram emot att se filmen om honom som går på bio just nu, tror den är jätte intressant! Han har så sköna låtar, favoriten är Balladen om Fredrik Åkare och den söta Cecilia Lindh. Otroligt vacker, vill bara sitta i en tjock, stickad tröja och med ett glas vin i utebyggnaden när jag hör den, mmh så trevligt! Haha vad pensionärs-aktigt det lät men jag har mina charmiga "tant"-drag och jag är okej med det.





Go nuts

Tänkte bara visa de kanderade mandlarna jag så duktigt har svept ihop ikv! Måste nämligen provbaka tills vi ska stå på skyltsöndagen och sälja för att casha in lite till projektarbetet som vi har. Mandlarna såg bra ut och smaka gott, än är de lite sega men hopaps att de stelnar på sig. Mamma fick provsmaka och tyckte det var gott men hon tycker också att jag är söt i utåtstående öron så vet inte om jag liter så mkt på henne... Nu ska jag börja dra mig mott sängen, godnatt :*



Music baby

Dessa är mina top tracks atm, måste fortfarande hylla fransmännen och deras musik. I like it, tre bien. Fast nu ska vi inte understatta svensk musik (eller någon annan för den delen), speciellt på house så tycker jag det har blivit ett uppsving. Nu måste jag slita mig från datorn, Enjoy!




Bussvärdinna för en kväll

Ikväll har jag, Malin och Sofia agerat "bussvärdinna" åt en skara människor från olika delar av Sverige som jobbar innom Hållbarhet. Vi bjöd på snittar och champange. Dock så var det en spännande utmaning då vi skulle göra detta när bussen rulla och samtidigt trängas i en minimal busskorridor. Det gick bra iaf och det var roligt :) Desssutom få fick vi var sin pälsmössa som vi skulle ha på oss vilket var väldigt passande då det var ca -10 grader ute! Den värmde bra och gick ihop med jackan, får kankse dra fram den några fler gånger i vinter.

Nu ska jag hoppa ur mina obekväma jeans och göra lite skola tror jag, är på tiden att jag tar tag i den saken.

Ciao


Smile

Helgens naglar!



Lite mera Håkan

Från i lördags och här är det inte ens som vildast. Detta är kärlek folket, You gotta luv it!


River en vacker dröm

Denna  mini-weekend kan beskrivas med ett ord, -MAGISKT! Fan vad grymt vi har haft det. Fika, shopping, gott käk, Håkan fucking Hellström, Indie klubb, lite mer shopping och frukostbuffé. Love it. Men trots att jag vaknade bakfull med rödsprängda ögon efter några knappa timmars sömn så gjorde det ont i hjärtat att lämna huvudstaden idag.

På Håkan var stämningen bland det bästa jag upplevt, tror hela Hovet lyftes. Det var ös hela vägen igenom, alla sjöng med och Håkan blanda sina nya låtar med de gamla guldklimparna. Han gav oss vad vi ville ha. Bästa stunden var sista låten, vi två 17 år då publicken fortsatte att sjunga med kärlek till Håkan trots låten var slut och alla dansa av lycka. Det var bara jävligt bra helt enkelt!

Kvällen slutade dock inte där utan efter konserten så drog vi vidare till Ace som spelade extra mkt Håkan kvällen till ära. Åhh så kul vi hade, favvo My var där och vi körde på tills stängning. Jag hatar Umeå för att de inte har någon Indieklubb, musiken gjorde stället! Älllska indie, skönt att få lite variation men samma gamla slingor som körs här hemma.

Givetvis så brände vi pengar på kläder och annat roligt i några av Sthlms många affärer. Tyvärr så hann vi inte gå så länge på stan men vi hann ändå de flesta butiker som vi ville gå på. Förutom Top shop då, vart fan ligger det stället?!?















Hurra!

Imorgon blire Mario i äkta 8-bitars anda, tagggad. Behöver en gamenight, tjejer lanar för lite? Ok nu gör jag bort mig för tvspel är inte lan, fast vi har ju internet på PS3an. Gills det då? Any how, jag är inte så insatt men det ska bli kul med lite nostalgikänsla. Att få jaga stjänor och sparka sköldpaddor på arga svampar, det var tider de.

Sedan så klockan 11.35 på lördag lyfter jag och Nea  från Umeå mot Sthlm. Yey, kommer bli fett. Jag har paxat fönster platsen också. Man blir aldrig för gammal för fönsterplatsen. Nu är jag trött, time to sleep.

 Ciao






den var ju bara rolig! HA


Bitter

Har suttit nu varje kväll sedan i söndags med att ordna med polisanmälning och bankpapper osv pga denna jävla skimning, jag har inte tid för det!!! Dessutom har jag behövt springa till bank och polis också utan resultat, fan vad trött jag är och irreterad. Så mkt bortkastad tid och nu har jag en knapp budget att leva på i Sthlm på de pengar jag har kvar för det kommer dröjja innan jag får tillbaka min stulan pengar. Just nu hoppas jag att den jävla tjuven hängs!! (fast det menar jag inte egentligen, är emot dödsstraff*).

Ska sova  nu, upp fem för körlektion. Life is not so sweet. Tur jag har helgen att se fram emot.

Godnatt:*


08.11.2010

Misstänker nu att det var Konsum i MVG som skimma mitt kort, fick veta av min goda vän Nea idag att en av deras kassaos hade fått deras kortläsare fixad så den skimma kort. Så har du handlat där innom två veckors period så kolla ditt konto snarast! Polisen misstänker att det är samma som fixade kortläsaren på Ålidhem också, fast där åkte han ju fast. Man kan bara hoppas att det är samma snubbe. Vilken obehaglig människa som gömmer sig i butiken och övernattar där tills de öppnar på morgonen så han kan smyga ut igen. Hoppas han får skaka galler!

Till muntrare saker. Nu ikv så har jag bestämt mig att inte äta godis och inte driska läsk (om det inte behövs i en drink dvs) på 7 dagar. Kommer bli intressant, tror dock (pepparpeppar ta i trä) att det kommer att gå bra eftrsom kakor osv är okej, just godis o dricka som jag ska dra in på. Jag har börjat bli orolig för mina tänder men ser det också som ett kul expriment :D Får ser hur det går, ska ju flyga nu ihelgen och det gör jag sällan utan godis. Sockerberoendet måste tyglas, önska mig lycka till!







Panik att det här kan bli jag, usch!


Läskigt!

Usch vilken obehaglig överraskning jag fick när jag skulle göra lite transaktioner nu ikv. Jag hade loggat in tidigare idag för att koll saldot och då stämde allt som det skulle men när jag gick in nu så saknades det ca 20 000kr på kontot! Det var 5 olika utlands uttag gjorda idag, då jag varit hemma och städat. Så vi fick ringa till banken för att försöka stoppa uttagen. Troligen så hade mitt kort blivit skimmat när jag varit i Sthlm och nu hade någon i Mexico dragit de pengarn. Tur va att banken redan upptäckt det och avslutat det kontot och jag ska få pengarna tillbaka. Nu måste jag gå och reklamera kortet fortast möjligt och vänta på ett nytt. Lite trist men det var framförallt obehagligt! Sen kanske det är lite dumt att traska runt m över 20 tusen på personkontot men har inte hunnit öppna mitt kapitalkonto än och då hade jag otur att få mitt kort skimmat på den tiden.

Det är sånt här man ser på nyheterna men aldrig tror kan hända en själv! Vet inte om jag kommer fortsätta m kort asså, fy fan vad äckligt det var att se att nästan alla pengar var borta!


Smycken

Jag älskar smycken, satt och sortera lite idag i mina smyckesaskar och -skålar som har blivit fulla. Det här är några av favoriterna just nu...


07.11.2010

Yes, då var helgen slut alldelens för fort igen. I fredags så var det vinkväll, lite för mkt vin, som avslutades på teg och igår så var det Rave i Toves ära. Fan vad ful jag kände mig men är det rave så är det ;)  Pratade m Nea idag också om detaljerna inför Sthlm i helgen. FAN SÅ TAGGAD jag är, flyg (älskar att flyga), shopping, Håkan fucking Hellström och hotellfrukost! Vill bara dra nu på en gång fast nu så har jag ju något att se fram emot i veckan ist. Sedan så ryckades det om att det ev blir Mario-lan på fredag och det hade jag ju inte sagt nej till :D Veckan känns lovade, smockad men lovande!

FREDAG






LÖRDAG





Pics

Haha, fan vilken tjock dag. Har redan hunnit med chokladbollar och brownies. Blir chokad om inte hela min släkt dör av diabetes. Känns bra att veta att jag ska kalasa på pizza ikv också, mmh så gott och tjock. Gäller att dra hem det där gymkortet snart asså.

Tror jag ska bada nu, kändes som en lockande tanke. 


Greve - Dracula, extra lagrad. Klockrent! haha :D


"Kom och se väldens sämsta skepp!" , haha

Kramar från Norrland




Haircut

Har ju klippt mig, glömde jag säga. Blev väldigt bra och frisöeren var rolig. Vi hade bla ett intressant samtal om löshår, smink osv då jag sa att det måste vara läskigt om man tex följer en tjej hem men väl där så börjar hon plocka ur sitt hår osv. Lite av en besvikelse kan det bli? Han svara med att som kille så är man beredd på att de ser lite "annorlunda" ut när sminket har åkt av. Haha, så sant!

Han var hur skön som helst, jag hade inte så mkt till röst heller pga lördagen och lyckades kraxa fram att jag tappade rösten i helgen. Han svara att han tappade minnet, haha då vet man att man har haft roligt ;) Så fick jag håret fönat också, riktigt nice. Blev alldelens bouncy och fint. Tyvärr knäppte jag de här bilderna på kvällen så håret hade tappat lite av sin fina form.

Ok nu ska jag sova, på riktigt. Night :*



Sova snart

Sitter framför tv och orakar inte riktigt pallra mig upp till sängen but I'll get there. Medan jag liks sitter här så har jag rensat min saklåda (lådan i hallen där allt skit jag inte orkar he nån stans hamnar) och tittat på bilder från helgen. Vad bra jag har haft det, dock så är jag sjuk trött nu men det vare värt. Kan ju säga att jag kommer uppskatta att flyga ner nästa helg!

Köpt



Pannband

Ring

Sjalar

Byxor


RSS 2.0