28.02.10

Nu är mammi o pappi hemma igen som ger blandade känslor. Det kommer bli skönt att slippa oroa sig för skjuts osv men kommer sakna att ha huset för mig själv. Men det är nog bra att de är hemma nu, har ätit alldeles för onyttigt den här helgen -Usch! Cidd, dricka och massa snabbmat, jag som skulle äta nyttigt och veg. Gick ju sådär ;)

Just nu är det så himmla typiskt också att när man väl ska spara pengar så hitta man hur mycket saker som helst som man vill köpa! Tex hitta jag massa skor, smycken och en läcker klänning på Nelly bl.a. 


I like fast hade helst sett en urringning på den också men om jag inte minns fel så hade den det på ryggen och det är ju ännu hetare.


Jag har letet ett par leopardklackar också men får se hur jag  gör, känns tråkigt att ha både sneakers och klackar i leopard ;P Men tror att kilklackarna skulle göra sig snyggt till min svart shortsdress en skön sommarkväll. Mmm vad jag vill ha värma nu!




Åhh vad jag taggar vecka 10, inte bara för Åre (kommer bli kung) utan också för att då börjar Svenska Hollywood Fruar, säsong två!! Kan knappt vänta




Här är en liten repris på min favorit av de tre fruarna från första säsongen, Maria Montazami.







A just det, det här har jag att se fram emot i vår...

  1) Mars -  v.10 drar vi ett gäng till Åre!!!
 
2) April -  Den 3:dje fyller jag  18 i Borga 
                                                                -  24-26 är det 100% Partykryssning för mig och Petra som gäller, Woho!
                                                 3) Maj   -  Då drar jag och Josse till Cypern, Aiya Napa i en vecka innan skolan slutar så vi blir bruna         
                  och fräsha ;)



Så det är ju bara att börja leta sig en Bikini nu, försöker hitta en härlig rosa som gör sig så himmla rätt till en snygg brunbränna.

Nu ska jag försöka rycka upp mig ur min lilla lazy-svacka och göra klart min argumenterande analys till svenskan. xoxo//Kissthefist


Kvarglömd på stan...

Tjatja!

Idag är det fredag, lovely, och eftersom det är de så unnade jag mig själv en sovmorgon och va inte på skolan förens 13.10, lagom till spanska provet. Huvva, det tänker jag inte ens gå in på.

Any how, sista lektionen (andra för mig) hade vi skidor. Rätt kul men är ju inte snygg efter, håret var ett kaos men jag hade ändå bestämt mig för att gå en liten snabbis på stan ändå. Jag hade gjort det jag skulle när jag stöter på Petra och jag blir erbjuden skjuts hem (hurra!), hon skulle ringa mig vid efter fem typ så vare bra. Toppen tänkte jag, då får jag tom en bussresa över om jag skulle vilja in till stan på kvällen. Vid klockan sex hade hon fortfarande inte ring och jag började ana att  hon inte skulle ringa vilket sög för min del då nästa buss efter fem bussen är åtta bussen! Sen stänger affärerna också så det var ju inte så mycket att titta på. Jag döda några minuter på Åhlens innan jag gav vika för hunger och gick och köpte mig en latte på Wayns. På väg ditthoppa Malin ut ur en bil som en trevlig överraskning, hon skulle köpa godis till fredagsmyset. Gú så avundsjuk jag blev, tur att hon var så snäll och bjöd mig på lite godis så jag blev lite gladare haha. Det var timeat att jag köpte en tidning idag iaf så jag inte behövde känna mig så mobbad ;P
Det drygaste avr ändå att jag var hemma vid halv nio, då är det försent att dra någon stans för alla har dragit och jag har ingen att bjuda hit för som sagt, då har man redan nått på G. Det får bli en chillkväll med brorsan som är hemma från sthlm ist.

Men jag kom inte tomhänt från stan, jag hitta en par riktigt fräcka solisar och ett par skor som jag är lite osäker än på om jag ska behålla dem lr ej? 


 
Solglasögon - Lindex




 Skorna från H&M, har som inte bestämt mig en men är lite fäst i dem ändå.




Just det, något jag ska tipsa om är nya upplagan av Chic. I den får man nämligen Loréals hårspray, StudioLine: Silk&Gloss. Fett värt för mig som behövde en ny flaska!

 Tyvärr är bildkvalitén inte dne bästa men mina mobilbilder måste duga så länge mamma o pappa har jameran nere i Sälen...

Nej nu ska jag ut och skotta snö *är så vuxen när jag har huset för mig själv*, lev och må// Kissthefist







21.02.2010

Idag kan jag berätta att jag stått på loppis! Det var rätt roligt bitvis men det blev lite småsegt ibland av att stå ensam vid samma bord hela tiden (skulle stått med min mor men hon banga pga förkylning). Det är helt sjukt vad en del köper skräp, ifs så var jag var lika dan själv när jag var liten. Haha, faktiskt därför jag inte fick gå på loppis längre för min mamma. Så sist jag själv var på en loppis måste ha varit i typ trean då jag följde med en kompis och hennes familj. Nog för jag behövde gå upp innan nio men det vare värt, fick lite klirr i kassan iaf ;)
Jag är så himmla dålig på att uppdatera när jag är ute och handlar så tänkte faktiskt ta och göra det nu, var nämligen på en shoppingtur med mina äldre bröder Anton och Andreas nu i lördags.
Idag hade jag min härliga flanell-skjorta från Vila, köpt på D&D
Älskar den här, ska nog ha den med mc-tightsen från gina snart. Dom tillsammans gifter sig!
Bacis, men sånt behöver man alltid
Fräsiga strumpor
Antingen stretchiga jeans eller jeansleggings, inte ritkigt säker faktiskt var gränsen går :P
Just det, sen köpte jag bla en vårjacka men den har jag ingen bild på tyvärr och nu orkar jag inte fota något mer (A). Anton och Andreas handla också lite kläder så nu har dom blivit riktigt snygga och fräsha. Nej nu måste jag göra lite plugg, stanna tom hemma från träning för det.
Hoppas ni hade en bra helg // Kissthefist

Torsdagsbak!

Nu sitter jag här vid ett mjöligt bord, propp mätt efter två feta semlor. När jag kom hem idag och mamma och pappa fortfarande inte köpt semelbröd blev jag less och bakade själv! Tog sissådär 3 timmar, frågan är hur smart jag disponera min tid när jag både har spanska, svenska, stresshantering och massa annat att göra. Till mitt försvar så har jag fått lära mig av min stresshanteringa är att när man är stressad (som jag var) så ska man göra något man tycker är roligt och avstressande. Så då blev det semelbak till musik för min del, funkar kanon.



Dom var utsökta!


Nu ska jag kila, take care*


18.02.2010

Huuh, jag förstår inte varför de har det så kallt på biblioteken. Sitter där nu och fryser i ett försök att få lite skola gjort, det går dock inte så bra. Istället leker jag med håret och kollar vodka mm på taxfree. Idag har jag varit på en mässa med skolan om utbildningar och karriärer. Det var riktigt trevligt, trots den iskalla promenaden dit. Jag fick faktiskt några spännande tips på bla studera utomlands och som hudterapeut. Det hade varit ritkigt kul att få studera antingen utomlands som tex London eller Sveriges egna storstäder som Göteborg, Stockholm eller Malmö! Sen så blev vi matade med både popcor, godis och massa annat. Tex stressbollar och tandborstar ;)
Hmm, jag funderar på att packa ihop snart och leta en klocka istället. Skulle vara skönare om jag inte hade min stora och tunga trunk att släpa på...
Just det, köpte en mascara igår. Har ju egentligen min andra från Loreál + nån vattenfast  osv men den är så besvärlig så ville testa en ny plus att jag fick min på extra pris. hehe.

 

Använde den idag, oväntat bra då jag egentligen hatar gummibortsar. Kanske lägger upp en bild senare hur den ser ut på.
Igår så gick jag även på bio med Josse och såg Snabba Cash men tyckte faktiskt inte den var så bra. Tur att Jonas är så snygg att man hade lite ögongodis iallafall ;)
Nu måste jag fokusera lite på skolarbeta innan min dator dör helt.
xoxo//Kissthefist

15.02.2010

Jahapp, då var allahjärtansdag slut för iår men inte ska man vara ledsen för det. Fettisdag imorgon ;)

Idag kändes det som att det skulle bli en allmänt sucky måndag men så efter spanska lektionen så kommer gulliga Josse och ger mig en ask gelehjärtan, det gjorde verkligen min dag!<3
Efter skolan så har jag som vanligt jobb på måndagar som pingistränare. I vanliga fall så är vi 2 tränare på ca 11 elever men idag så var jag ensam med 15 stycken... Men jag var faktiskt rätt imponerad med mig själv, lyckades både instruera 3 nya, bolla in, fixa nät och trösta missbelåtna elever osvosv och allt på 7 bord. Jag är rena supertränaren kan man nästan säga!
Nog för att många har anmärkt det men tillskillnad från många andra så tänker jag inte berömma Sibels Redzep sminkvanor! När jag var i Södertälje i maj hos några vänner så såg vi henne på vägen in till Sthlm vid tunnelbanestationen. Att man märkte att det var hon var inte så svårt, hennes ögon var totalt svarta. Kajal på både inre och yttre franskanten plus massa svart ögonskugga. Personligen tycker jag det är liite mkt med svartsotade ögon mitt på förmiddagen vår vår/sommaren. Sedan kan hon ju varit på en photoshot lr liknande, det vet man ju aldrig. Det har jag dock svårt att tänka mig om man tänker vad hon hade på sig, det såg inte så stylich ut...
Sibel på Finest awards men hennes smink är bara för mycket!! Det ger ett intryck av tvättbjörn mer än het partymake.
Absolut ska man våga sminka sig lite exakt när det är fest men då ska man veta vad man gör också! Ser ju ut som Sibel har fått en blåtira i övre ögonvrån.
Nu ska jag vårda min träning verk efter 1 timmes hårt gymande idag ;)
xoxo/kissthefist

Immunförsvar = noll

Här sitter jag och är förkyld, igen!

Tur att jag har datorn iaf, snubbla över en viodeo om Världens minsta midja. Helt sjukt, den har samma diameter som en CD:skiva!!




Atm håller jag på att leta ett par nya tygskor att ha nu i sommar/vår. Har ju redan mina bruna moca men de är så väder känsliga. Jag har hittat några som jag är sugna på, de ena är ifrån DNA shoes men kan tyvärr inte få någon bild på dem och de andra är ifrån ellos.

Jag är nog mestinne på leopardskorna, de tillsammans med ett par korta slitna jeansshort på festival i sommar känns lyckat!

Ifs så kulle man ju kunna matcha zebra skorna men, tja varför inte ett par zebra glajjor ;)


 
Frågan är dock hur bra man ser i dem?

Nu ska jag kila vidare, XOXO - kissthefist

Ny frisyr?

Jag borde egentligen plugga men jag känner mig så ofokuserad, ska nämligen klippa mig nu på tisdag och jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig. Tror det kommer bli en lång lugg igen men som sagt vet inte, är lite less på mitt bena nu. Får se vad frisören tycker också. Iaf, jag försökte hitta lite inspiration så jag hitta en jätte rolig sida där man kunde ladda upp en bild på sig själv och "pröva" olika kändisars frisyrer.
Känner ni igen mig?
HAha, sen hade jag några smått mindre seriösa bilder också...



Jag är sugen på mörkbrunt hår men jag färgade det bara lite mörkare i helgen, får se om det blir några ändringar i framtiden.
XOXO

Tjock söndag

Mmm söndag, en del hatar den men jag gillar verkligen söndag. Man får sova ut och ta det lugnt hela dagen, love it! Idag har jag verkligen fått ett bakryck, har redan hunnit baka tre olika saker. Dvs scons till frukost, "nyttiga" chokladbollar och Subway kakor! Väldigt hurtigt  och onyttigt av mig kan jag säga. Till mitt försvar så har jag faktiskt mensvärk och då tycker jag det är okej.

Det är ju såhär att min pappa är i Kalifornien för tillfället och då insåg ju jag att det är ett ypperligt tillfälle att han kan handla på forever21 åt mig :D Här är några exempel på vad jag hoppas pappa kommer köpa med sig hem:
Haha det var några av dem ;) Sen hitta jag några som jag inte ritkigt bestämt mig om, tex...
Frågan är ju vilken som är snyggast, tror dock jag är lite mer för den svarta.
Nu ska jag lägga mig tillbaka under filten igen-  XOXO /kissthefist

01.02.2010

Då är det måndag men jag är faktiskt ovanligt pigg fäör att vara jag och speciellt efter att jag satt uppe till två för att göra klart min Sammanfattning till svenskan och få lite gjort på spanska redovisningen. Atm har jag geografi lektion men man kan säga att den blev inställd m frånvarande lärare. Istället sitter jag och kollar på kläder som jag dels haft ögat på länge och någon ny favorit!

Tex en het tantjacka från H&M under 500-lappen
 Lagom lappad  jeans i min smak!

 Snygg skinn detalj

En helt underbar sommarklänning som funkar precis lika bra på våren :)

/xoxo Kissthefist

Avatar är trenden

Det har blivit lite av en hajp kring filmen, det måste erkännas men samtidigt så är den ju sååå bra! Själv har jag sett den 2 ggr på bio, en gång vanlig och en gång 3D. Lika underbar bägge gångerna. Nog för den var rätt uppenbar på endel ställen men det kan man bortse ifrån :]

Att det är fler än jag som älskar filmen märks tydligt, tex så har man i Kina börjat en turism vid berg som de säger har inspirerat till de flytande bergen i filmen. Det var också en kostnär som gjorde en Avatar-docka till sin dotter som blivit kär i filmen och sedan så har vi ju också Jean-Paul Gaultiers vårvisning som påminner väldigt mycket om Avatarerna både till hår och sminkning.





huangshanhuangshan2 Dessa är ifrån
Huangshan i Kina

zjj5


zjj1zjj3
 Och här är bergen i Zhangjiajie, likhterna finns där. Helt klart!

Nu ska jag dra mig mot sängen och göra lite spanska och svenska innan jag somnar vid köksbordet, godnatt :*

RSS 2.0