River en vacker dröm

Denna  mini-weekend kan beskrivas med ett ord, -MAGISKT! Fan vad grymt vi har haft det. Fika, shopping, gott käk, Håkan fucking Hellström, Indie klubb, lite mer shopping och frukostbuffé. Love it. Men trots att jag vaknade bakfull med rödsprängda ögon efter några knappa timmars sömn så gjorde det ont i hjärtat att lämna huvudstaden idag.

På Håkan var stämningen bland det bästa jag upplevt, tror hela Hovet lyftes. Det var ös hela vägen igenom, alla sjöng med och Håkan blanda sina nya låtar med de gamla guldklimparna. Han gav oss vad vi ville ha. Bästa stunden var sista låten, vi två 17 år då publicken fortsatte att sjunga med kärlek till Håkan trots låten var slut och alla dansa av lycka. Det var bara jävligt bra helt enkelt!

Kvällen slutade dock inte där utan efter konserten så drog vi vidare till Ace som spelade extra mkt Håkan kvällen till ära. Åhh så kul vi hade, favvo My var där och vi körde på tills stängning. Jag hatar Umeå för att de inte har någon Indieklubb, musiken gjorde stället! Älllska indie, skönt att få lite variation men samma gamla slingor som körs här hemma.

Givetvis så brände vi pengar på kläder och annat roligt i några av Sthlms många affärer. Tyvärr så hann vi inte gå så länge på stan men vi hann ändå de flesta butiker som vi ville gå på. Förutom Top shop då, vart fan ligger det stället?!?















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0