Kryssningen


Största överraskningen : Shean Banan (är det bara jag som är lite rädd för han?)
Godaste drinken: Kommer inte ihåg vad den hette men den var grön och och fruktig-mums!
Kryssningens tråkighet: Jag fick en geting i min latté, ifs så var det i Riga så det gills inte föresten
Kryssningens bästa citat från den charmigaste wingmanen: "Han är inte bara snygg, han har sjukdommar också"



 
Mysigt värre i Riga, ortoligt vacker stad. Kan absolut tänka mig att fara tillbaka dit.




Tyvärr glömde vi kameran på båten när vi var i Riga så det fick bli mobilbilder ist, där av den dåliga bildkvalitén


Tillbaka i Stockholm, lite smått slitna


Sliten, stel och slö men rätt nöjd ändå

Jag är hemma från kryssningen i ett stycke och det var kul men visst blev man lite sliten, speciellt min hals. Har knappt någon röst kvar. Därför stannade jag hemma idag från skolan och återrhämta mig lite. För att fördriva tiden så har jag gjort smycken vilket var exremt länge sedan sist och tittat en heeel del på True Blood. Sjukt galet bra serie, gillar speciellt när Alexander Skarsgård pratar svenska lite då och då. JAg skulle valt han framför Bill, alla gånger. Jag vet inte hur jag ska orka vänta tills i sommar på sesong 3 och det är den amerikanska premiären!




Hela släktskapet Skarsgård får mig att känna mig stolt över att vara svensk, det är så kul att de går så bra för dem!


Smyckena som jag gjorde idag, två halsband, 2 armband och 2 par örhängen.




Jag uppdaterar om kryssningen senar med liter bilder osv för nu ska jag dricka te för min onda hals.
xx//Kissthefist


Jag vill ha en sånn


Idag far jag!

Det är bara en frågan om timmar nu innan jag far till Sthlm som första stoppet innan kryssning på lördag. Det blev lite kaos under kvällem då jag insåg att man är tvungen att ha pass för att kunna gå på båten och mitt hade gått ut för ett år sedan! Inte så smidigt så jag ska vara åtta hos polisen imorgon och köpa ett tillfälligt pass så jag får traska runt i Riga.

Höjdpunkten idag var när min söta granne, barndomsvän och kollega, Emma kom förbi med en sen födelsedags present och så hon ace:a den! Jag blev så himmla glad, inte nog med att hon lyckades pricka in mitt absoluta favoritgodis utan hon hade dragit fram en bild på oss när vi lekte som små! Aww så hjärtat smälte, tänk att man har varit så söt en gång i tiden.


Packat och klart, allt man behöver! Nästan iaf... OBservera tandborsten och deo:n Malin!


 Fick med bakis inför kryssningen också, Emma är så omtänksam :)


Emma til vänster och jag till höger och vi var kanske fyra-fem år på den bilden?
Älskar mössor som vi hade, min hade en boll på toppen.

Vi hörs efter kryssningen, xx //Kissthefist



Paris 09

Sitter och ordnar med bilder på den stationära datorn för en gångs skull, ojojo säger jag bara. Jag både skrattar och gråter när jag tittar igenom dem, minnen*suck* :) Bla så har jag tittat igen bilderna från Paris förra året och jag blir så himmla sugen på att åka utomlands igen.



Jag blev kär i deras lycktstolpar

Några japanska turister och jag

Broar, lycktstoloar, hus, ALLT är vackrare i Paris!
Mina söta föräldrar

Jag och mamma vid en krog i Notre Dame




En ful turistbild är obligatorisk



Jag vill ha... hatt!

Jag vill ha utsläppt hår, shorts och hatt i sommar! Helst en svart eller en grå tror jag men frågan är ju om man vågar traska runt i den. Fast det har jag nog inga problem med så länga jag hittar rätt hatt, vilket tyvärr inte är det lättaste att få tag på. Men sugen på en är jag iaf.


Lepard

Okej, nu har jag suttit och målat mina naglar alldelens för länge! Får se det som min  förtjänst efter två kvällars intevsiv plugg och två avklarade prov. Skönt att ha det gjort. Nu är det kryssningen som jag ska förbereda mig inför. Bussbiljetterna är bokade nu, är pirrig i kroppen av spänning!

Som ett steg för att förbereda och göra mig i ordning för kryssningen så ingår det att fixa naglarna så det har jag iaf fått gjort idag. Hoppas bara att de håller nu tills helgen.


Jag började med mitt superkitt jag fick av Josefin när jag fyllde år. Först tvätta jag händerna med en speciell tvål, smörjde in med lotion och fila. Naglarna blev jätte blanka bara av att fila dem!




Slutligen lackade jag dem och jag är nöjd med resultatet. Tvärr orkade jag inte ta bort nagellacksresterna nar jag tog bilderna men det får man leva med. På sista bildden syns också min ring jag handla idag. Klassisk ring som funkar till det mesta.


Rack och örhängen

Då var det måndag och bara 4 dagar kvar tills kryssningen! Jag är både taggad och lite nervös men det ska bli kul att få använda mina nya klackar och sedan kanske jag och Petar hinner shoppa en sväng på måndagen också om vi inte är alldeles för bakis dvs haha.

Idag när jag fördrev tid på stan medan jagväntade på jobbet så hittade jag ett par jättefina örhängen från Glitter. Fast måste nog köpa till "öronhängsploppar" med som en platta så inte örhängen hänger för mkt och inte syns.




Efter en liten sväng på stan så var det pingisträning som gällde. Det roliga är att jag alltid är trött innan jag åkt dit men efteråt så är man alltid pigg och glad! Det är så kul att ha en massa barn som ser upp till en och att de tycker det är så himmla kul att spela pingis också! Ifs så kanske det beror på att jag och Emma är sånna grymma tränare, hehe. Jag ser fram emot hösten då vi ska följa med dem ut på tävlingar. Haha jag kommer vara helt vild, jag är den där tränaren som står och skriker på sidan på sidan och får hjärtattack av allt.

Nu litet skönt musik tips från det svenska 90-talet. Det är ett litet härligt intro på videon med lite försnack m låtskrivarna men det kan man skippa. Man kan ju undra varför inte Jim Jidhed vann men han fick ge efter för Carola med fångad i en storm vind (onödigt vetande) men han fick iaf en odödlig låt. Som en kontrast till Jims muntra toner är Placebo och deras cover på Running up that hill, alla som sett Vampire diaries känner nog igen den. Frågan är dock om Kate Bushs orginal är vassare än Placebos version?

  



xoxo// Kissthefist


Okej, jag har faktiskt inte börjat städa än

Åhh jag orkar inte börja städa, kändes bara jobbigt. Ist har jag jag suttit och tittat på Annoying Orange, funny shit. Ska titta poå de nästa gång jag är riktigt trött eller lite full, ojoj så jag kommer att skratta!


Skogasm

Jag har länge älskat skorna från Balenciaga bla Mary-Kate också gör, tyvärr var och är är de en aning för dyra för mig och framförallt svår at få tag på. Så jag köpte ett par snarlika från Dinsko ist som kom ut förra sommaren men de tog ju såklart slut på en gång så jag fick inte tag på ett par förens i höstas/vintras? Det närmaste det gick att komma. 


       



Som man kan se nu på de flesta bloggar så har jusåklart Modekungen fått in ett par som ser absout mer lika ut, inte lika snygg som orginalet såklart men nästan så nära man kan komma. Dock så är Sam Edelmans kopia snyggare om man frågar mig men den kopian är troligen dyrare också, ca 3500kr går dem på.



cash-vs-charge-balenciaga


Skulle jag skåla varje gång jag lyckas så skulle jag bli alkholist, det är ju inte bra

Så var det en ny dag här i den vackra, lantliga idyllen. Själv så ska jag snart städa lite här i huset så det blir rent och fint men först, Guldfeber med Erik och Mackan. I det här avsnittet besöker de extremsidåkaren Jon Olsson, igentligen så är det ett lite gammalt avsnitt men jag har inte hunnit sett det än så då är det tur att det finns playfunktioner. Dagens rubrik är inpirerad av Mackans kloka ord som jag tror alla kan ta lärdom av!




// Kissthefist


Fredagsmys!

Idag har varit en bra dag! Eller förutom att jag glömde mina kläder hemma idag upptäckte jag när jag skulle byta om efter gymmet på morgonen... Men det gjorde inte så mycket för  jag hade tur och fick låna Petars gymtights och fick bra tips på hur jag skulle lyckas klä mig med två linnen men det gick faktiskt bra, ingen som såg att jag hade glömt mina kläder.

Efter det så har dagen bara bra, god lunch, slutade tidigare, hann gå på stan där jag hitta en ny klocka (äntligen) och ända ta 15:25 bussen hem. Men inte nog med det utan nästan hemma så hoppar jag av i Klabböle och får skjuts hem m en gammal klasskompis och hans pappa så jag slapp släpa min sjukt tunga trunk hela vägen hem. Jag kommer hem till vacker sol och vad hittar jag i min brevlåda om inte nya Solo-tidningen. Så jävla kung!!

Nu ska jag börja laga mat snart, det blir pizza. Jag har inte ätit det på evigheter så är as taggad sen ska jag njuta av resten av kvällen med en chillkväll i Sörfors. To day is a good day!

Shoppat idag:

 
Har haft mina ögon på den länge men nu är den min! Äntligen har jag jag en klocka igen, har känt mig så tom på handleden.


Jag föll för en romatisk sommarklänning! Jag ville igentligen ha den svart modellen men den var slut men det kanske var lika bra, annars hade jag ju inte tagit den vita. Ödet?


Malin höll mig sällskap ett tag och vi föll bägge för de här coola örhängena så vi dela på ett par eftersom vi bara ville ha ett, perfekt!


Så kommer man hem till rolig läsning, pricken över i:t!

Nu är jag omsvidad i myskläder och funderar om jag ska ta en promenad innan jag börjar med maten. Det bestämmer jag så fort jag sett klart Vampier diaries.

Nej nu blev jag hungrig, promenaden får vänta.

Ha en trevlig helg! xoxo - kissthefist


NY HEDDER

Titta, en ny hedder! Vad tycks? Jag gillar den men har fortfarande inte riktigt behärskat blogg.se's stilmallar så looken är inte compleat men det närmar sig.

Sen ville jag slå ett slag för Kate Nash nya singel, Do-Wah-Doo. Var länge sedan man hörde något nytt från henne så det var på tiden. Sen gillar jag hennes musikvideo också, drömmer ju själv om att bli flyvärdinna så den känns tilltalande för mig.




100% livsnjutare

Idag när jag gick ifrån Draggen till Mimer så kunde man verkligen känna att det är vår. Guuud så vart det var! Ändå hade jag bara på mig ett långt linne, stickad kofta och skinnjacka men svettades nästa ihjäl.  Tror att jag ska stoppa undan de stickade tröjorna snart och dra fram sommarskorna, snart ;)

Atm så sitter jag och slötittar på tv och käkar digestives, mhh så jag älskar att inte göra någonting ibland! Lite synd bara att jag hade tänkt äta nyttigt idag, gick inte så bra haha. Men jag tror att jag helt enkelt är lite för mycket livsnjutare för att bara äta nyttig mat.

¨


Nu ser jag jätte mycket fram emot helgen, jag ska bara ta det chill och göra mysiga saker som att baka, promener, laga mat och se film! Måste nämligen ladda upp betterierna inför partykryssningen nästa helg. Har inte fattat riktigt än att vi jag ska fara men det kommer bli sjuk kul och mycket alkohol iaf!



xoxo// Kissthefist


Favvo filmen

De som känner mig vet att jag gilalr Hugh Jackman och det har jag gjort ända sedan Van Helsing, en av mina favoritfilmer i 3:an-4:an. Såklart blir jag ju glad av att Sexan visar den ikv men när jag nu sitter och tittar på den så inser jag att den kanske inte var så vattentät jag trodde men den är rolig att titta på iaf! Sen är ju Hugh väldigt snygg också vilket såklart väger upp.




Sen tänkte jag passa på att berätta vilken duktig dotter jag har varit idag, inte nog att jag lagade middag åt familjen när jag kom hem utan jag bakade en kladdkaka till pappas väg-möte ikväll så du skulle ha något extra att fika. Vuxen poäng till mig.



Filmen börjar igen, måste gå! xoxo// Kissthefist


Glimtar från18 årsdagen

Jag har inte laggt upp några bilder från min födelsedag i förra lördagen men hade inte hunnit fixa bilder tidigare, ska passa på att säga tack till Malin som var snäll att snicka några till mig från krogbesöket :) Såklart var jag inte bara på krogen utan jag körde en 10 mils skotertur dessutom från Borga, till saxnäs, till Klimpfjäll och toppstugan hann vi bland annat så jag fick minsann ut det mesta av dagen.


Jag fixar till mig på kvällen och min kusin håller mig sällskap


Sköna brudar

En varm drink, nytt för mig men den var god och stark haha

Malin

Lova

och lite vin(smurf) läppar på det

Jag är så himmla party av mig


Det var en riktigt bra kväll men pricken över i:et var ändå mitt första gurkträd som jag fick av Malin och Lova i födelsedagspresent. Den var så fin att man knappt våga äta den!


Typ det finaste gurkträdet någonsin :)


Underbara vår!

Eftersom vi inte längre har matte B när vi är klara med nationella så har vi en riktigt lång lunch istället så idag så passade vi på medan det var vackert väder att ta oss en kaffe (jag tog en latte, såklart) och sätta oss vid apberget några i klassen eller det var nog ca hälften när jag tänker efter. Vi var 6 st sen kom fler också så det stämmer rätt bra, klassen är inte så stor...



Sedan så har jag varit på en liten photoshot idag för ett nytt tvättmedel som jag skulle vara ansiktet utåt för. Eller så var det väl inte riktigt, jag hjälpte Hilda och Emmy med deras svenska uppgift om reklam  men jag känner mig ändå hedrad att de fråga mig till deras låtsas reklam =)


Nu tänkte jag börja på min 2 sidor långa håsaarbete som ska in imorgon, behöver lätta upp stämningen med musik! Fransmännen har mycket bra musik att komma med, väcker många vår känslor!

xoxo// Kissthefist


Slut på ledigheten...

Det känns riktigt bittert att återvända till skolan imorgon, hade lätt kunnat varit ledig en vecka till! Over all har det varit ett riktigt skönt lov som gick väldigt fort men tiden gör j udet när man har roligt! Det blev några sköna dagar i Borga, stan, vänner, mys och några trevliga utekvällar. Det kommer väl några bilder på det men just nu måste jag nog sova om jag ska orka vara trevlig imorgon i skolan.

xoxo // Kisthefist


Min älsta bror Anton följde med, tyvärr inte Andreas som fick vara kvar i Sthlm hos hästarna.


Farbror, faster och bror


SOL, äntligen!


Min kusin Ingela och är dessutom stolt mamma till Gry


Åhh, tror inte att det finns något sötare barn!


Jag passar på att njuta av solen medan jag pimplar

 
Älskar den här bilden, den är så rolig och gullig! Gry ser ut som en yttepytteliten skoterförare fast det kanske bara är jag som ser det, haha


Ovärt tidsfördriv

Helt ovärt igentligen att jag sitter uppe och sträckser serien när jag kan sova. Måste skärpa mig nu. Tänkte att jag lägger upp en länk på det roligaste avsnittet hittills som alla andra redan har sett (för dom har fler än 4 kanaler) och sen går jag och lägger mig!

http://www.kanal5play.se/program/play/datinginthedark-s01e04



Fylleslagsmål!

Varit på myskväll tsm med Hilda och Petra ikv, samma dag som jag läste en artikel i VK om krogsslagsmålet i Borga där jag, Malin och  Lova var i lördags för att fira 18-årsdagen. Igentligen känns det (som vanligt) ganska uppblåst som det står i tidningen. Jag minns bara att jag var i kön till toaletten och att utanför så var det slagsmål och pepparspray men reagerade inte så mycket över det förtillfället. Lite slagsmål är ju inte så ovanligt på fest. Man märkte inte ens av inne där vi satt.
Men ni kan ju läsa själv om den dramatiska händelsen...

Polis fredade sig med pepparspray



Blått eller korall?

Jag sitter och kollar en massa bilder på datorn och blir såå himmla sugen på sommar och passande nog hittade jag fina skor att ha en fin sommardag! Frågan är ju vilken färg man  vill ha, gillar båda lika mycket. Får nog bli sten,sax eller påse om dom...


Påsk i Borga

Glad påsk i efterskott! Jag hade tyvärr inget internet när vi var uppe i fjällen så jag har kännit mig väldigt vaskuren från omvärlden men det var roligt att komma hem till lite gratulationer på fb efter min födelsedag nu i lördags. Lite besviken är jag på vissa som INTE har grattat mig ännu, ni vet vilka ni är, men tänkte att jag ger dom iaf tills lördag på sig ;)

Haha nä men jag har haft det väldigt bra, lyckades tom bränna mig i ansiktet riktigt väl så nu är det väldigt rött och ömt men det blir bättre hela tiden.

Eftersom jag inte hunnit fixa med alla bilder än från årets påskäventyr så  orkar jag inte heller skriva så mkt mer, får uppdatera lite bättre sedan. Petra har lurat ut mig på en promenad ikv då jag skrämde lr skrämdes ihjäl av min granne och hans flickvän som ocksåvar ute och gick. Men faktiskt, vem är ute och promenerar efter ett på natten?!



Såklart bidde he myche skoter... ;)


Mitt üüübersöta kusinbarn Gry!


Borga<3

Nu måste jag verkligen sova om jag ska orka packa upp imorgon.
XX / Kissthefist


Snart packat klart!

Fan vad dåligt allt går, är iaf nästan färdig packad nu (halv tre på natten) men mina tryfflar jag skulle göra idag för att ge bort sket sig. Typ som tjockare chokladsås, vår se om dom stelnat på sig imorgon.
Nu ska jag bara fixa film och musik till Ipoden sen får det räcka för ikv!
Godnatt:*
Spana in min kusins blogg också, du har säkert inte något bättre för dig ändå när du läser det här ;]
http://therez.se/


RSS 2.0