Nya saker hemma hos mig

Fick jätte fina parfymplaskor från Ikea som är vintage inspirerade, så fina! De fungerar om man vill hälla över nån parfym, rätt stora flackor dock så man lär dock behöva lite parfym. 


Sen köpte jag en ny ansiktskräm här om dagen som är väldigt poppis i Norge, ca 100-lappen och den fungerar utmärkt för mitt snustorra ansikte. Du hittar den på apoteket


Ett besök på golfbanan

En lazy söndag, lovely precis vad jag ville ha. Jag tog sovmorgon, kaka till frukost och sen en trip längst history lane när jag gick igenom gammla papper och skolböcker från högstadiet. Vilken ambitiös ung dam jag var, saknar lite de dagarna eller kan det vara pga att man inte alls vet vad man har att förvänta sig i framtiden vilket gör att det gamla känns så tryggt? Senare for jag och mina föräldrar på en cykeltur till Sörfors Golfbana, det väckte tanken på om man skulle kanske ta och skaffa sig ett green card. Why not liksom, funderar på att åka tillbaka och pröva lite och se om det är roligt. Nu ska jag komma ifrån datorn och fixa lite efterrätt tror jag, hela familjen är sammlad för en gångs skull. Ha en fortsatt skön söndag!

 


Working girl

Helt sjukt vad jag tappar dagarna när jag jobbar, när man väl kommit hem och käkat middag så är det redan kväll. Usch vad fort tiden går, undrara om jag hinner ta körkortet i september (hoppashoppas*fingers crossed*). Det är iaf verkligen på tiden att jag gör det nu! Kolla på lite foton från i sommras, lite har man hunnit vara ute emellan jobbdagarna ändå. Tur det :) Any how, klockan är mycket och jag ska sova. Godnatt folket!

Jag och mina föräldrar på Brännlandsvärdshus från i midsammras


Effektiv dag

Vad duktigt jag har varit (till mesta dels) idag! Började dagen m övningskörning och sedan har jag sorterat och rensat i garderoberna, städat, monterat ihop nya fåtöljen, gått igenom bank/jobbpapper mm. Det tog längre tid än vad det låter som! Huvva, nu är jag dock en bra bit på vägen att få ordning i mitt liv men har mer att se fram emot att beta av efter jobbet imorrn. Nu ska jag skynda mig i säng, klockan är mycket och jag ska upp tidigt imorrn. Ha det gott!


Äntligen, en fåtöj som jag så länge saknat!


Hitta en poster under min röjning på de gammla pojkidolerna som jag fick av en kompis för länge sedan, hon visste hur mkt jag älskade dem. Åh, nostalgi! Vet inte om jag klarar av att slänga den knappt...


Nöjd efter städninig och doning *Mamma pose*


Har jag föresten berättat att jag har ny mobil? SII<3


Finally, some swedish Marvin Gaye with a twist


Imorrn ska jag chilla m töserna

Sen bestämde jag nu att inte äta socker på 7 dagar, får se hur det kommer att gå med tanke på den livsnjutare jag är... Puss godnatt, jag kommer vara galet trött imorrn -igen.


HP uppladdning!

Insåg att jag inte sett alla hp-filmer och imorrn ska jag se sista delen i serien på bio så måste se första elen på sista filmen så jag vet vart jag hamnar nån stans i handlingen imorrn. Föresten, är världens girlygirl idag. Imorrn blir väldigt kul iaf. Ciao! 


17072011

Skön dag, väldigt mätt och nu ska jag sova så jag orkar upp till jobbet imorrn. Såg filmen Paul ikv, sååå bra. Om ni har möjlighet så se den! De driver m religösa på ett mkt roande sätt och m Seth Rogen i en av huvudrollerna (han har rösten till alien) så vet man att det är en rolig film. Rullen avnjöts med chokladtårta, pringles och lite wiskey -fin afton må jag säga.

Btw, vet ni huuur mkt jordgubbar vi har?! Drunknar nästan, tur de är nyttiga iaf!




Jag väntandes på att brorn ska bli klar m köttet till middagen. Btw älskar klänningen, så skön!!


Lite ofin stiliben men smaken var det inget fel på


Jätte charmig film, se den!


diska, städa och lite sola, just det -gräsklippning också!

What up, halv taskigt väder vi har idag. Därav passa jag på att göra lite hushållssysslor. Det är verkligen behövligt, ser ut som skit här hemma! Men mitt underdagen så blev det ett hål i det feta molntäcket, SWEET. Då blev det en pause för att inviga nya bikinin i hängmattan. Nu är den luckan förbi dock och plikten kallar. Åh kan jag bara få ta en glas vin och räkor men får väl spara det tills lördag ist! Ciao for now!



20110713

Går dagarna fort nu eller vad, redan mitten av juli! Galet. För tillfället är mina dagar långa och krävande, upp 06.40 varje dag och hemma ca 19.30 igen efter jobbet. Då är man trött vill jag lova, speciellt när man lägger på ca 4 mils cykling på det! Trots timmens lunch så lyckades jag klämma in lite shoping också, tjacka en ny bikini för sicka 60 spänn (SCORE) och ett jätte fint diadem!

Ikv blev det dock ännu en "lill lördag" då jag har varit hos familjen Wikner och sett fotbolls VM Dam, tyvärr kunde inte Sverige konkurera m Japan ikv som var riktigt vassa men man får väl som den patriot man är, hoppas på brons ist!





En rolig överraskning hade Petra med sig hem från hennes tripp till IKEA också, jag bad henne överraska mig men "INTE köpa ett jävla gosedjur". Gissa vad jag fick? Dock älskar jag musen och humorn, ska döpa den snart!



Tack älskling :*

Vilken ska man välja??



VS.



Tills på fredag har jag bestämt mig!


Chilling 'n killing


Tennistorsdag

Hallå alla fina!
 Tänkte dela med mig om idag har jag spelat tennis (enligt tennistorsdag). Dock kan spela vara ett starkt ord, försöka kanske är mer passande. Angående spåren från förra helgens eskapader så får jag nog glömma mobilen, vi lär inte återse varandra. Så däröfr har jag nu kirrat ett nytt abonemang m surf och väger vilken mobil som ska få bli min nya lyckliga!

Men anyhow, goda nyheter... -Jag är ledig imorrn, SWEET! Softa, here I come. Har redant värmt upp ikväll men popcorn, glass och nyplockade jordgubbar från egna landet. Klagar inte. Nu ska jag sova för har numera sömnbehov om en pensionär. Xoxo.


Jag och Malin på hejdå fika för Sofia som lämna stan för grönare gräs ;) Btw, vi saknar dig!


Previoulsy

BAL





STUDENTEN



(bilderna är tagna av vänner)


Do you wanna go to paris with me?


Svacka

Oj vad jag har tappat det här m bloggandet, kom precis hem iaf efter att ha mött upp en snäll kompis som körde hit för att lämna mitt id, bankaoutomatkort och busskort som jag lämnade ifrån mig igår av nån anledning när jag var ute på krogen. Vaska ett maxmål gjorde jag också, stek. Nu hoppas jag bara att väskan m min mobil, ipod, wesc hörlurar, skor, tigerspary, somriga victoria secreat parfymen och smink finns kvar i ett säkert förvar i garderoben! Har typ en hel skattkista av mina favoritsaker i den väskan och allt smink jag äger så är den inte kvar så kommer jag att gråta. Nu ska jag sova, upp tidigt för jobb imorrn. Gud vad jag trivs på mios, välkommen in och säg hej nån dag!

Pussgodnatt!


Bild från tidigare utgång (dock var detta efterfesten ca 5-6 på morgonen)


RSS 2.0