Jah, blire dansgolv imorrn då?


Så vackert!

Åh vad jag vill till Indien! Ska börja se Bollywood filmer, så annorlunda mot de västerländska. Omväxling förnyar :) Sen hur vacker är inte deras kram i slutet?! Tänk om ens liv vore som e bollywoodfilm m en massa smycken, färg och killar med mustasch? Så vill jag ha det!
 
 

Kan inte komma över det

Hon är typ hetaste tjejen alive, damn girl.
 

Zup

 

20121127

Oj så tjock man har blivit på kinamat ikv, inte ok. Tur man ska på gymmet imorrn. Shit så saker kör ihop sig, känner inte riktigt som att man hinner m all men jag tänker inte göra det ännu värre genom att ge mig själv en massa ångest för det, de är bara bet av listan. Förhoppningsvis så är jag isäng innan 00.00 ikv så det får jag väl nöja mig med I guess.
 
Godnatt folket!
 

Bildbomb från helgen!

 
 
 
 
 

Mhhh

Minns hur jag lyssna på den här som knodd, visst blir man sugen på kaffe och hattar när man tittar på videon? Ev ett glas rött, störtskön är låten iaf!
 
 
 

City

Bra dag idag, fortfarande a fricking lot som jag inte har fått gjort men samtidigt så äre mkt som jg har fått gjort så känns a okey. Nu ska jag ladda in för nya tag imorrn och den stundande helgen. Ciiiao
 
 
 
 

Åhh så mysigt

Tänk så härligt att traska runt m en sånn här mössa nu i vinter? Mmmhmhmhmmh
 
Navajo KBW-615 MultiNavajo KBW-615 Multi

20121121

Åhh typ trött men framförallt mätt! Jag o Killermillan körde på stormiddag och avslutade m alldeles för mkt kladdkaka. Antar att man får trösta sig m att man bara lever en gång ;)
 
Any how,borde sova right about now. Tänkte försöka hinna m rätt mkt imorrn innan jobbet. Typ köpa ett nytt läppstift (tänker mig typ ett blått, grönt?) samt alkohol inför helgen :D
 
Vi syns under stjärnorna!
 
 
 

Klättring!

 
Idag så har jag varit på gymmet, jajjemen! Riktigt nöjd m mig själv, även om det inte blev världens monsterpass så var det världigt roligt iaf :) Det var jag och Pammela som körde på bland alla bitiga människor. För Emma som är som enliten pt så är det ju lungt. Sjäv så är jag typ mer som en flåsande tomat haha.  Känner mig dock lite bättre klättringsmässigt, ser fram emot nästa vecka då vi kör igen :)
 
Nu ska jag laga lunch för morgondagen och en äre sängen som gäller.
 
 
Godnatt alla fina katter, XOXO

Så där!!


C'est la vie said the old folks


Gillar't


"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man"

Så här ännu en helg kommit och gått, varför går tiden så fort när man har roligt? Snart är man ju fan gammal ockås... Bummer.
 
Förlåt men SERIÖST, hur gott äre inte m falukorvsmacka?! *Njuter*
 
Iaf, lite bilder från helgen då.
 

Känner inte ni också att sömn är lite över skattat?

HAha, hitta ett klipp hos killermillan som jag tycker beskriver mig när jag dricker. Både som Barny och Marshall, heeeee.
 

ahhh, KAN ICKET SOVA

Därför bjuder jag på lite hamlet och en sweet låt. Varsegod!
 
BÄST:

Hamlet; Ha, ha! Are you honest?

Ophelia; My lord?

Hamlet; Are you fair?

Ophelia; What means your lordship?

Hamlet; That if you be honest and fair, your honesty should admit

no discourse to your beauty. 

 


She's think she's made of candy

 
Asså man borde sova men har alldeles för mkt moderskänslor över min vackara sambo just nu. Måste vaka över henne som en hök. Lr egentligen inte men vill känna mig viktig. Tihi! Har ni sett paranormal activity 2, typ lite så är jag fast på avstånd från min säng... ;)
 
Asså, jäklar så rastlös man får va. Vill nån m ut på en kvälls jogg?  Äre gym imorrn lrrr, niet. Men på lill fredag, jarrå! Då äre ord och inga visor. Siktar mot toppen, kul ordvits när man snackar om klättring (ja, jag och pappa-skämt går hand-ihand) Nu ska jag sova så jag kan laga en god måltid till min skönhet imorgon,
 
XOXOX
.

Sheldon, när ska vi sluta spela svår och bara omfamna varandra??


Är du ärlig, Är du skön?

Hade en riktigt sweeeooot fredag igår, världens kanon dag. Så jäkla lyxigt att vara ledig. Orkar inte vara så specificerad så låter bilderna tala för sig. Btw, inne i Hamlet just nu, sicken lirare.
 

Sköning

Är det inte lite sånt här som bara är NICE?
   Hade jag varit en snubbe så hade hon varit min grej, mjau. Go M.I.A, din sköning
 

Yes, early morning commin up!

Asså jag borde sova för länge sen en kom igen, Sverige-england. Klart man är en patriot och ser Sverige kick some brittish buts! Ok men nu blire sängen, ska banne mig upp halv fem imorrn. Huvva. Tjarro, xoxo
 
 
 

Har ni sett min talangfulla sambo?

Gilla henne på youtube, för att hon är världens sötaste!
 
 

Nattmacka mm

Sitter upp här i natten och kan icket sova, så då passar jag på att käka lite ist. Mhh. Men det är lungt, ska börjaträna snart (A) Tror dessutom att vår kyl är trasig (den kyler inte oavtill :S ) så jag kan ju liksom inte  låta gott kött gå till spillo!
 
Här är lite pics från förra helgen då jag och mina gussar gjorde stan. Helgens bilder har jag inte pallat lägga in än. Jag är sjuk lat, jag vet
.
 
 

True


ÅååhhÅåhhÅååke

Haha asså Hilda, efter hon sa att refrängen låter som att de sjunger Åke så är det allt jag hör nu när jag slår på Alexandra Stans Mr Saxobeat (vi spelade nostalgimusik ikv). Lyssna sj!
 
 

Tja!

 
Shit vilken sweet fredag, mysmood hela vägen men guuud så mätt jag är. Kan ha ätit typ 1-2kg sushi. Worth it though and I'll do all over again osvosv ;) Men hörrni, klockan är mkt och jag måste sova så vad gör jag uppe. Jo jag kollar på bilder och hittade bla den här från nu i höstas då jag hade begravningsöl m Expert. R.i.p, de var tider! Men nu ser jag fram emot nya möjligheter, allt känns så kul just nu! Wiie
 
XOXO
 

HAHAHAHAHA


lyssnar på just nu

Mmmh, friday. Today is going too be a good day! Är i ett sånt härligt mode just nu, ska bara ta hand om mig ikv och ha den mysigaste fredagen ever.
 
Puss på er
 
 

Asså nu spårar jag på youtube

Här kommer ett litet internskämt från när jag var på besök i Sthlm, haha jag döör.
 
 

Var bara tvungen

DAMN säger jag

Skyfall

Alltså, jag är ju som en tolvårigpojke ibland. Det är nästan löjligt hur mkt jag älskar action filmer och specialeffekter. Sitte som ett fån i biostolen m mitt stoked-face on. Jag hade dock inte förväntade mig något från den nya Bond filmen. Hade bara hör medieåkra saker om den och att han drack Heiniken (WTF?!), not ok liksom. Men redan i introt så väcktes samma känslor som Sean Connery gav mig som 5-åring.  
 
Åh jag bara älskar Skyfall iaf. Castingen är fenomenal, scensättningen=amazing, spännade story och detta tillsammans m Adeles otroliga stämma är ju ett segrande koncept!  Han som spelar skurken är så jäkla skicklig, tänk vilken kontrast det är mellan hans karaktär som mästerskurk i Skyfall och som den älskvärda, mörka främlingen i Eat, pray, love. Han får en guldstjärna i min bok. Kul m lite skandinaviska stjänor också, även om Rapace bara hade en mindre bi-roll utan repliker. Tänk vilken kul grej att ha på cv:t.
 
Så om det inte har framgått ännu så rekomenderar jag er att se den, NUUUU. Jag ska se den minsten gång till på bio. Men se så är jag lite smått nördig också. Önskar typ att jag vore Bond<3.
 
 
 
 

Varvar ner

 

20121101

Jag är visst lite sömnig kände jag nu men det är inte så konstigt, det har varit mkt att ta in idag. Har ett nytt projekt att styra upp Veromodas lager vilket känns galet roligt men det går ju som segt nu i början innan man fått nån struktur och översikt på grejerna. Det bästa m jobbet är nog människorna som jobbar där, de är verkligen super trevliga! Men det är ju klart att jag saknar mina mates från resturangen men det går ju alltid att hälsa på :) Enda nackdelen m nya jobbet är att kläderna väcker ett stort ha-begär som kan bli dyrt för mig ;)
 
Just nu sitter jag och försöker dricka upp resten ut min pressogryggare. Hade Hanna här  och så skulle vi dricka kaffe efter maten. Dock så lagar jag alltid mat och annat för en familj typ så gjorde 1L kaffe, det var som lite mer än vad vi behövde...
 
Asså måste bara säga att jag älskar teknik. Har synkat min dator m min mobil via bluetooth så jag kan föra över bilder, så sjuk smidigt!!  Och om jag inte har tillgång till internet och inte vill föra över mitt simkort till min tab så kan jag bara använda mobilen som router så har ja internet på båda! Hur awsome är inte det liksom.  Invigde min mjölkskummare ikv också, en sånn underbar maskin. Tar typ 15 sek att få perf skummad mjöl att hälla i kaffet så har man helt plötsigt en latté lr cappuccino. Sweet.
 
 
 Jag innan utgång i lördags, skjortan var inte en del av outfiten utan mer för att jag skulle slipppa den svinkall kvällen!
 

RSS 2.0