Är som sugen


Men har man inte redan för mkt smycken... Fast samtidigt, kan man det?


Här sitter jag och myser

I min lila morgonrock efter ett varmt bad. När man tar sig tiden så är ju bad bara underbart. Snart blir det sängen och välbehövlig sömn.
Pussgodnatt!


(diggar fiskbilden, haha)


Jävla bigbrother

Eller ska jag säga jävla Petra som har fått mig hooked på det, har inte tid för mer tidsfördriv... Av det jag har sätt så kan jag bara säga hejja norrland och go Simon, klart man håller på hemma laget.

Vad gäller helgen så blev det fest i Vindeln på fredagen för att fira Frida som fyllde 19 och minneslyckor på lördagen, haha nä men hade roligt men orkar inte gå in mer än så. Kanske slänger upp bilder senare om jag får tag på några och låter dem tala för sig själv.


Klickat hem

Åh jag behöver smakråd, mamma och pappa är inte till så stor hjälp så slutade m att jag klickade hem två potentionella balklänningar. Men vilken bör man satsa på, mink eller röd?!

Sen beställde jag studentklänningen också, åh hoppas att den är fin!! Och såklart var jag tvungen att klicka hem lite blingbling också, kan inte få nog av smycken alltså.


What a babe

Att Rihanna ser bra ut är ingen nyhet men hon gör sig ju så himmla bra på tidingsomslag också! Älskar hennes röda hår också, kul med folk som vågar sticka ut.



HAHAHA, äntligen!

Fick en gammal film jag gjorde till Linnea för länge sen som en kul grej för hon fyllde år. Fick en till film men vet inte om jag får lägga ut den, vi ser väl ;)

Men tills dess, fiest your eyes on this


tjockt beteende

Åhhhh så mätt jag är! De som känner mig vet att jag har en tendens att trycka mer mat än vad jag behöver och idag blev det för mycket och nu känner jag mig alldelens tjock och ångesten kommer krypande. Inte dirket så att jag kan ta en runda och springa av mig det, nej blir att jäsa i soffan ist, brrr. Men det ska erkännas att det var gott. Problemet är bara att imorgon lär ju inte bli bättre då min pappa fyller år och tårta mm kommer att vara givet. Blir bara att investera i gymkort så fort gipset är av. Men just nu ska jag ta en paus från ångetsen och läsa nya nr av Solo och lyssan till Lisa Miskovsky, kändes lämpligt innan jag ska ska göra lite skola.

Bacio!


Söndag då

Så har snart hela vecka 11 gått också, tiden bara rinner iväg ju! Bara 17 dagar kvar m gips om det läker som det ska, hurra! Helgen som har gått så var jag på Petras födelsedags middag i fredags och sedan utgång på Five. Måste säga att Five har tappat det men hade ändå en rolig kväll, trots kryckor. Var rätt intressant att många inte ens märkte att jag hade gips,haha känns väl skönt att folk inte fokuserar på det iaf. Fast måste erkänan att ibland kände jag mig som ett skadat djur som sågs som ett lätt byta bara för jag inte hade så lätt ta ta mig där ifrån haha.
     På lördagen var jag och Emma och fikade på Waynes på dagen och det var riktigt trevligt. Även om jag gled iväg och hamna i min egen värld och säkert prata på för högt om pingiselever, empirismen och annat som är rätt ointressant för andra människor att lyssna på. Efterråt tog vi en liten runda i det fina vädret som ett ett par gamla tanter, passar lillgamla jag :) På kvällen blev det ingen festande för mig, utan skjuts så komemr jag tyvärr inte så långt. Blev en lugn afton hos Petar istället och lite Life dokumentärer ist och ja, jag uppskttar dokumentärer! Ska nog dit ikv med men då blir det inget utbildande utan en film ist, håller tummarna för att det blir Buried m Ryan Renolds. Den killen är ju lätt en 10p.



Ryan Reynolds och klaustrofobikänsla, som gjord för mig


Så fint


Fluga är så snyggt, ville bara få det sagt


Sista skolåret börjar närma sig sitt slut

och jag börjar titta på klänningar till:

studenten



Balen



studentskivan


Lika bra att beställa hem dem ikv så har man det säkrat iaf om man inte hittar något bättre :)


What do I have to be proud of, Everything

Rita Heyworth


Audrey Hepburn

Marilyn Monroe


Hon gör det och hon gör det bra


Såå, melodifestivalen

Jaha, nu har jag äntligen sett melodifestivalen. Känns som man måste se ett avsnitt av det iaf och då valde ju jag och Nea rätt som såg finalen. Kan ju inte påstå att jag blir direkt stolt över svenska låtskrivare och artister när jag ser progamet. Men av de som tävlade så tippade vi och valde ut en favorit. Lotten föll på Danny men tyvärr så vann ju inte han som vi hade hoppats utan Sveriges svar på Rydback korsat m typ N*sync, dvs Eric Saade tog hem det ist. Det var ju ingen Manboy som han ställde upp med iår men man får ju hoppas att hans utseende håller i Europa också.

Ussch, känns fett otaggande att det är söndag imorgon och sedan skola. Så mkt man måste ta tag i, vill inte. Nu ska jag se Solsidan innan jag ska sova och glöma plikter för en stund.

Xoxo


Danny

Eric Saade


Så ser det ut

Jag skulle försöka beskriva ett halsband som jag köpte igår men gick inte så bra så sa att jag skulle lägga ut den i bloggen istället. Jag köpte både halsband och skorna på Nelly. Lite synd är bara att halsbandet har en spricka i en av träkulorna så tror det blir byte på den. Skorna däremot är jag väldigt nöjda med! 129 pix, väl spenderade kronor. Ser fram emot att traska runt med dom i sommar!


Onsdag på tc

I onsdags så var vi ett gäng sköna brudar som förfesta och sedan drog ut på tc. Fan vad kul vi hade, god mat, vin och saltapinnar! Har blivit en liten intern grej nu att jag har med mig det i äkta Ove Sundberg-anda! ;) Jag var lite orolig hur det skulle gå att festa på kryckor men det gick galant. Eller visst, jag är inte direkt lika smidig om vi säger så men jag klarade både av ta buss, hoppa till efterfesten som var i en lägenhet på tredje våningen (utan hiss kan tilläggas) och hoppa hela vägen från stan till Böleäng vid sådär 4-5 på morgonen. Är rätt nöjd med min insats måste jag säga. Åh vad jag har saknat utgång, den här onsdagenskvällen var välbehövlig!

Lite så här var kvällen


och så den långa färden hem


It's the little things that you miss


Purple

Yes, idag var jag inne hos ortopeden för att få andra gipset och denna gång tog jag lila! Valde mellan lila och gul men tänkte, kan jag hinna m 3 färger på ett brott så gör jag ju det! Det som var sjukt läskigt var hur mycket muskelmassa jag har tappat på två veckor! Min höger vad är ungefär hälften så stor som den var och det såg så himmla äckligt ut i kontrast med mitt andra ben, kul att jag kommer att tappa ännu mer muskler tills det läkt klart... Kommer att bli hårdträning sedan så jag inte behöver skämmas på studenten. Efter det obehagliga besöket hos ortopeden så satte jag mig en stund i solen, himmla skönt. Kanske tom hinner få lite fräknar innan lovet är slut ändå, får jag iaf ut nått av det här lovet ;) 




Taggar utgång med gips




Rebecca & Fiona – Bullets
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
Ontario – Ey Shuno
Fatboy Slim – Weapon Of Choice 2010 - Lazy Rich Remix





Baka kaka och lite annat

Ojojo, detta är ingen positiv trend. Blev mycket fika idag med. Först lyxade jag till frukosten m lite överblivet godis från gårdagen, sedan övarraskade Malin med Wienerbröd till pluggstunden och på kvällen hade jag Elsa över för lite kaffe och kakor. Känner mig väldigt husmoderlig, bakade alla kakor själv! Blev gaffelkakor och kokostoppar, hur enkelt som helst och jätte gott! Skön variation mot den eviga kladdkakan. Lägger upp receptet så kan ni pröva själv så blir pappa glad. Kokostopps receptet står på baksidan av kokospåsen.

Tid: 25 minuter, varav 10 min i ugnen
ca 50 st

Ingredienser:

  • 200 g smör
  • 4 msk strösocker
  • 1,5 dl havregryn
    • eller 1,5 dl kokosflingor
  • 3 dl vetemjöl

Gör så här:

Skär upp smöret och lägg i en bunke och låt stå framme en stund så att det blir mjukt. Dela gärna smöret i mindre bitar så går det fortare. Häll på sockret.

Rör ihop smör och socker till en jämn smet med elvispen.

Tillsätt havregryn eller kokosflingor samt vetemjölet. Rör ihop till en jämn smet med elvispen.

Rulla smeten till bollar och fördela på plåtar med avstånd mellan bollarna.

Tryck till varje boll med en gaffel. Tänk på att det ska vara lite avstånd kvar mellan kakorna eftersom kakorna flyter ut lite under gräddning.

Grädda mitt i ugnen i 200°C ca 8-10 minuter till gyllengul färg.



06.03.2011

Idag har varit en ruskigt onyttig dag med massa tårta o mycket mer för att firas mammas födelsedag, så det är väl lika bra att fortsätta på det spåret. Därför sitter jag här med en fet påse karra och ser på chicflick m soundtrack av Taylor Swift, passade perfekt för min söndag. Början på Letters to Juliet var inte så lovande men nu är jag hooked ändå. En bidragande orsak kan vara att den manliga huvudrollen ser ut som Heath Ledger fast med en brittisk acksent! Det gillas

Nu ska jag fortsätta att hålla tummarna för det givna slutet, fortsätt trevlig kväll till resten av folket!


För de som inte sett videon än


Spinner vidare på tattoo:s








It's meant to be


Sitter med Petra och diskuterar ink, har kommit på min önske tatuerin och från ingen stans... tror ni inte låten paperplanes kommer upp! It's meant to be!! 

03.03.2011

Egentligen så vet jag inte varför jag sitter och tittar på Spiderman 3, så jävla dålig film! Ressigören borde skämmas. Dessutom blir jag lack över hur Mary-Jane kan välja Peter Parker framför Harry Osborne?! Harry har allt, enda Peter har är en irreterande röst.

Idag var jag tillbaka på jobbet som pingistränare kan jag glatt meddela! Eller tillbaka och tillbaka, kan ju inte direkt spärra med eleverna men känns skönt att hitta tillbaka till vardagen iaf.

Nu har jag fotat några av presenterna jag fick från USA, haha asså mamma och pappa. Älskar dom men att köpa presenter är inte deras starka sida om vi säger så. Tex så vet mamma att jag gillar päls och djurinspirerade smyckensom typ mitt guldiga, krokodilarmband osv och då tänkte hon, jag köper en strassig grodring som ser ut som simgorgarmärket! Close, but no cigarr ;) Men som sagt, de försöker och det är ju tanken som räknas.


Den gröna apan...

Strassiga grodan

En magisk tröja, jämför m nedre bilden

One size, fits them all!


Welcome home!

Idag återvände mina föräldrar till Svearike, skönt. Med sig hademina gulliga päron endel vältänkta och en del mindre vältänka presenter, ex en tavla av en grön apa med mitt Kinesiska stärntecken. Uppskattar skesten men är väl kanske inte riktigt något som går ihop med inredning om vi säger så men det är tanken som räknas!  Idag var också första dagen m skoltaxi också, fett skönt! Risken är att jag kommer bli alldelens för van m skjuts till dörren som kommer att leda till en svår väg tillbaka till buss när foten väl är hel igen.

Nu när mami o papi är hemma igen så är ju kameran tillbaka, oh how I missed it! Därför kan jag nu uppdatera med de snygga örhängena jag fick av mamma (tyvärr är jag inte så fräsch med en dags gammalt smink men så fick det bli) och finfina bilder på foten och vad jag hoppar runt med hela dagarna.



Det är fint!


Bokrea

Vem hade trott att skolan skulle få en på bättre humör? Det blev iaf uppsvingen ur min lilla svacka, tur jag har så goá klasskamrater gör en glad. Att sitta isolerad hemma är inte ett liv som funkar för mig. Pratade om just det här idag om att ha en klass. Hon jag snackade med går ett extra år och har därför inga klasskamrater och kan tänka mig hur tråkigt det är, ingen att hänga m på hålen, plugga ihop eller låna anteckningar av och det var ganska så hon beskrev det. Dessutom så ringer vännerna och lockar med på spontana och roliga saker men då sitter hon i skolan, inte så kul. Det är skönt att kunna ha gemenskapen som en klass ger helt enkelt.

Idag efter skolan så åkte jag och min bror (han har typ blivit min extra hjälp för tillfället) på bokrean, tänkte att om jag nu inte får åka skidor på lovet så ska jag iaf ha något att läsa iaf! Fick med mig hem bla Carolina Gynnings Ego Woman. Tror den är bra, hon verkar ha ett rätt händelserikt liv. Funderade på att ta Elsas mode av Sofi Fharman men den lockade mig inte, känns som den romanen är rätt upprepande.



RSS 2.0