Måste bara säga

Vart gick det fel? Stackars tjejen är bara 17 år men ser ut att vara 37 och som pricken över i:et så är låten skriven av en herre som också äger en chokladfabrik! Det är ju nästan för bra för att vara sant, haha. Det är som om hela landet är som ett stort dansband i en idyllisk sagovärld..


30.05.2010

Vilken bra helg det här har varit även om det inte blev någon brännboll alls för mig under Yranhelgen men den hade lagom fylla, mycket skratt och underbara människor. På fredagen stoppade det tråkiga vädret en mysig grillkväll och tråkigt nog var också Vita björnen avständ för dem som inte btalat 400 kr för inträde till kajen så då gjorde jag och Hanna stan ist och gratislyssna på både Haddaway, Johnossi och Slagsmålsklubben. Jag är så glad att man inte betalade för att gå dit, tydligen så tyckte de som var där att det var pengar åt skogen.

På lördagen var det Corona, såklart när Timbuktu och Promo spelar. Tyvärr är jag ju duktig att virra bort mig på min egenhand och då var vi ändå ett stort sällskap, tur att jag lyckas ha kul ändå! Dessutom hitta jag de flesta i slutet, om inte det hitta mig dvs haha. Synd bara att det inte fotades något under lördagen, hade varit kul att se.

Idag så är det ju morsdag som jag hoppas ingen har missat men kanske framförallt Elsas födelsedag! Nu har den skönna donnan sina 18 år fyllda och stod för en riktig kalasmiddag aftonen i ära. Tiden bara rann iväg och jag tror att jag har ätit mat för en vecka nu. Sedan så har jag ramlat för första gången iår på cykel, pinsmat nog när jag skulle gå av den... Värsta var att jag typ tippa men orkade inte kämpa emot så nu är jag full av blåmärken haha. Det som återstår nu är hets skrivning, sista rycket för att få klart det tills imorrn. Får se hur det blir med den saken..


Mitt alterego Maudis .

Det finns totalt två personer som heter Ekorre och två som heter Iller i hela Sverige

Och jag försökte inte ens...





Ända bilden från lördgen, en dragen jag på toaletten



Den förföriskt goda tårtan jag bakade till mamma som hon absolut är värd! Hon fick mer än bara en tårta också ska jag tilläga :)

Elsas mogna present, vald med kärlek

Min stackars fot efter cykelolyckan, det såg värre ut irl + att den är svullen nu :(


27.05.2010


Åhh jag sitter och försöker skriva en krönika men det går inte alls! Jag vet inget jag vill ha sagt, inget intressant iaf. Nu hardet tom gått så långt att jag har tagit en paus hos sitter just nu och tittar på melodifestivalen med lite vattenmelon. Det känns ju lite konstigt att visa melodifestivalen på en torsdag men det är väl delfinaler antar jag. Aja, tänker se till Sverige och sen börja jobba. Om jag orkar så länge, de är fan inte bra iaf.

Det här föredrar jag att lyssna på
 

(Sen kan jag ju inflika att jag hade dålig koll på datumet igår och såklart är det 27 maj idag och inte igår)


27.05.2010

Idag köpte jag tillslut en biljett till Corona, det fick räcka med lördagen eftersom jag fortfarande inte vet hur jag vill göra på fredagen. Lördagen tror jag iaf på, vädret kommer ändå inte vara nå vidare i helgen så då kan man lika gärna vara innomhus!

Brännbollsfesten



Det regnar i Umeå idag

Efter alla fina, soliga dagar vi haft nu så kom regnet idag. Tur att jag var förberedd med paraply, synd bara att det var  trasigt... Fast om jag ska vara ärlig så är jag rätt glad för lite sämre väder ett tag,  behöver lite svalka.
Fast det här dåliga vädret har lika dålig in flytning på mig, har inte gjort något vettigt idag och istället för att plugga just nu så tex, kollar jag på skor och ser film ist (Tummen upp för Ironman). Inte så produktivt så nu ska jag ta mig i kragen lite och gå ifrån datorn.
Tiao!


Somriga lack!

Det här är mina 6 favorit nagellack just nu som kommer passa perfekt till en bränna i sommar.


Puuppy

Jag vill så himmla gärna ha en hund, en liten som kan följa med på det mesta och enkel att ta med sig om när man flyttar in till stan. Bland de sötaste två raserna är Samoyed och Papillon, helt klart! Lapphund ska också nämnas i den kategorin.


Samoyed


Papillon

Lapphund

Lapphund


På gång!

Nu är rumsrenoveringen äntligen på gång på riktigt, jag har jobbat mycket med mitt rum under hela lång helgen. Det tog betydligt längre tid att flytta ut saker och möbler än vad jag trott. Nu så är iaf den gammla tapeten borta och jag har börjat slipa väggarna vilket är bland det jobbigaste jag gjort, speciellt när det inte ens syns att jag har slipat! Ingen lön för mödan. Jag väääldigt mkt slipning kvar men får spara på den ett tag till, har alldeles för mkt att göra just nu. Det är massa prov och inlämningar som ska göras i veckan, en riktig mardrömsvecka.




Nu

Sen kan jag ju faktiskt meddela att min vegg vecka går riktigt bra och jag har bara två dagar kvar till en helv vecka har gått utan kött. Jag är lite överraskad hur bra det gått förutom på morgonen då, jag saknar skinkmackor! MEn det gäller bara att hitat substitut, tex tofu. Idag åt jag bla en himmelskt god sallad som jag drog ihop själv med vad som fanns hemma. Tur att vi hade hallomi kvar sedan helgen, en riktig smakhöjare som får mig att minnas soliga Cypern.

 
Den ser kanske inte så grön ut men man kan skymta salladen där under.

Mango on the side, en av mina absoluta favorit frukter!

Nu ska jag fortsätta skrivandet på min uppsats som ska vara klar tills kvällen och jag är inte ens nära på avsluta den, riktigt synd att jag har en sådan dålig framförhållning fast jag tycker mer om att kalla mig själv för tidsoptemist!


14.05.2010

Ikv blev ju inte som planerat, klassfesten fick skjutas på så då blev det bio med tjejorna ist! Vi såg Iron man 2 som var förvånads värt bra måste jag säga. När jag hade sett trailen så var jag rädd att det bara skulle vara en massa explotioner och nån dåligt oneliners som ska vara rolig men i själva verket är mest pinsam. Turligt nog hade filmen humor, den kanske inte passar alla men jag skratta iaf. Sen så var filmen väldigt snyggt gjord också, skådespelarvalet var inte dåligt det heller ;) Någonting som är sämre är att jag är ju en såndär som skrattar väldigt högt åt de dåliga skämten, typ redonkyless-skämtet från Shrecktrailern innan filmen. Det var jag och en tjock farbror som skratta i hela salongen typ... But, I'm okey with it.  

Andra filmer som jag ser framemot är Sex and the City 2, Shreck 4 (tror jag det blir), Twilight 3, Prince of Persia
 och The A-team. Något att se fram emot dvs. Synd bara att det är så många premiärer under sommaren, då ska man ju inte gå på bio! Då ska man grilla och bada!


Homemakeover

Nu håller jag på att röja undan i mitt rum, dvs städa unde, plocka bort möbler och sammla ihop saker så jag får väggarna fria. Sen är det bara slipningen, målningen, städningen och möbleringen/monteringen kvar! Fast jag har inte bestämt mig än för vilken nyans av vitt jag vill ha på väggarna än men det lär bli någon varmare nyans. Det är bara jobbigt att det finsn så otroligt många att välja på! Nu måste jag fortsätat så jag hinner jobba lite innan Linnea kommer så vi hinner fota innan klassfesten som blir ikväll.



Xoxo // Kissthefist


Veggovecka och en liten moralkaka

Idag är den första dagen på min vegetariska vecka som jag har bestämt mig för efter att ha ätit två goda vegetariska rätter i helgen. Återstår att se hur det kommer gå dock, att motstå en köttbit till helgen kommer inte bli lätt. Hittills så har det gått riktigt bra (har ifs bara gått en dag) och jag har redan planerat massa goda rätter som tex pasta och tomatsås, broccolibiffar, vegetarisk pizza och tofusallad. Efter den här veckan kanske jag har blivit bättre på att äta grönsaker och sen får jag se det som att jag gör miljön ett litet bidrag genom att inte äta kött på en vecka!
 

¨
Vegetariskt gynnar både kossor och miljön! Ett litet steg i rätt riktining.


Back från Sthlm/Sundsvall

Asså fy faan vilken otur vi hade med vädret, det var svin kallt!! Vi var på högvakten på Regement 1 och sen slottet från 09.00 på morgonen till ca 13.00-14.00 och gud så jag frös, trots jag hade vinterjackan. Det var dock värt det, en upplevelse plus att min bror är grym på ridandepolis!
 Vi åt en väldigt god lunch iaf på Kryp in i Gamla stan som jag kan rekomendera, sedan tog jag och min andra bror Anton fel bro och virrade runt på Södermalm i två timmar innan vi var tvugna att gå hela vägen tillbaka för att ta oss till den norra sidan och de bra affärerna... Jag får iaf vara glad över att om inte självaste Storstadspojken (Bellas pojkvän) cyklade förbi och vad som såg ut att vara Blondinbellas rygg. Sen var det någon till också fast nu har jag glömt vem det var, säkert nån b-kändis som inte är ihågkommen imorgon.

Dåligt väder och hets hem för pingisavslutning gjorde att vi for på kvällen mot Sundsvall där vi handla loss på IKEA. Gud vad jag älskar IKEA, är så himmla sugen på att skaffa en egen lägenhet så jag får inreda den! Vi handlade det sista idag, jag köpte bla en liten ljuskrona till mitt rum och sedan var det skynda hem till Umeå igen och pingisavslutningen. Den gick bara fint men jag saknar dem redan, kanske bra att jag får en paus nu då så man inte blir för fäst. Får ju faktiskt se dem till hösten igen så det är ju inte hejdå.



Är så himmla stolt att jag har en bror som kan galopera och fick vara den att hålla fanan på slottet! :)
                                           Storebror Anton

                                           Mitt favvo-linne och läppglans för tillfället

          Min nya ljuskrona kommer göra sig bra på rummet, kan knappt vänta tills jag hinner packa upp allt!

                 Så var det slut för sesongen, vi fick ett bra avslut på en bra termin med underbara elever

                                             Dags för mig att sova nu, XOXO //Kissthefist
                                                                       Godnatt!

04.05.2010

Idag var jag och lämnade min bärbara dator på lagning, så jag hoppas att jag slipper ominstalera den och jag måste ha tillbaka den i helgen! Annars kommer jag att få väldigt tråkigt till och från Sthlm.

Sen så har jag köpt nya underkläder också, våriga och underbara. Frågan är ju bara hur länge dom kommer att vara gula. H&Ms spetsunderkläder har ju en tendens att tappa färgen väldigt fort, typ första tvätten fort men jag hoppas att dom här håller länge än en tvätt.



Imorgon så blir det Teater med familjen, vet dock inte hur taggad jag är på det men det är mysigt iaf. Lite tråkigt är det ju att det är jag och pansionärerna där men vem vet, kanske så hittar man en fräsh 60-åring -Hahah! Nej usch, nog med sånt. Nu ska jag plugga så jag får något gjort denna hektiska vecka och lyssna på musik medan så det inte känns lika jobbit.

xoxo//Kissthefist





02.05.2010

Maj är här, snart sommar. Vad fort tiden går. Iaf så var det valborg i fredags och den firades hos Hilda men har inga bilder därifrån atm så det får vänta. Roligt var det iaf även om jag hade lite klädkris. Jag är fortfarande lite förkyld men hoppas den är borta till helgen då jag åker till Sthlm m familjen. Andreas har högvakt då så vi ska titta på den och jag hoppas hinna med lite shopping också när man väl är där nere.

Jag fick hem min beställning från Nelly nu i helgen också, förutom ett trasigt halsband och ett förstort linne så är jag nöjd. Även om jag inte är helt hundra vad jag tycker om nätskorna så är det iaf väldigt bekväma. Får se om jag beställer något mer också men man har gratisfrakt.



Nu ska jag återgå till lite UF-skrivande och lyssna på musik. Här är ett exempel på vad jag lyssnar på ikv:
Elias & The Wizzkids – Mr Right Guy
Lee Dorsey – Give It Up
Jace Everett – Bad Things - Soundtrack Version
Simon & Garfunkel – Cecilia

xoxo//Kissthefist


RSS 2.0