Sommaren är slut

Nu känns det verkligen att sommaren är slut, det är mörkt, kallt och träden börjar sakta men säkert byta färg. Men med hösten kommer också pingisen och ikv hade vi vår första träning med fortsättnigsgruppen. Det låter kanske lite motsägelse fullt när jag säger att jag är sjuk och därför stannar hemma från skolan men åker ändå till jobbet på kvällen. Fast där är jag bara en timme så då går det bra, plus att jag mår bättre nu. Så SP3CF, ni behöver inte sakna mig imorgon! Dessutom får man en sånn energi av att vara där! De är helt underbara, små glädjespridare.


Pingis är inte bara för tjocka töntar!


Tuesday

Jag börjar bli orolig för min skolinställing, hittills har jag varit hemma 50% av all skoltid. Sen så har det ju bara gått fyra dagar så det är inte så farligt som det låter. Men är man förkyld så är man. När jag liks var hemma så passa jag på att beställa hem koft-ponchon från Ellos men när jag skickat iväg beställningen så ser jag att jag inte kommer få hem paketet fören den 25 novemver! Då är ju nästan december, ska jag frysa tills dess?!?! Jävla Ellos.

Förutom att hata på Ellos så har jag spanat runt lite på internet efter möbler och hitta en hel del fina saker, synd bara att jag inte har någon egen lägenhet än att ställa alla saker.






Det regnar idag

Vad är det för tråkigt väder som vägrar ge sig. Känns som det har varit mulet och regnigt non-stop över en veckan! I helgen har jag varit på sista Sommar Droskan (det var troligen sista helgen jag hade barbent också)och igår var det surströmmingsfest med hela byavägen. Låter väldigt boushigt men det var trevligt. Vi hade tänkt dra in på Corona sen men inget gick som det skulle så vi föll för grupptrycket och körde en hemmakväll ist. Det var ändå 20 igår och hade vi inte tagit oss in hade vi bara blivit sura så var lika bra att t det lungt hemma.

Nu ska jag fortsätta fixa på rummet, snart klart. Åhh så roligt det känns :D


Jag förra helgen, väldigt på topp som ses! Tack hilda för bild


Andra skoldagen

...Blev för mycket så jag stanna hemma idag. Eller inte, det berodde mest på att jag vaknade m ont i halsen och missade bussen, måste ha varit ett tecken. Gårdagen var fine, kul att se alla igen men den var lång!! Jag har ett helt år kvar gå i skolan (även om jag säkert kommer sakna den när jag gått ut) så en dag hemma tycker jag att jag förtjänar.

Nu när jag blev hemma så var jag dum nog att dricka upp mitt förberedda termoskaffe så kunde inte somna om, ist fick jag tid till att begrunda olika saker och ting. Typ som framtiden och mitt hår. Jag vill så himmla gärna klippa mig kort! Tycker det är så jävla snyggt och är så avundsjuk på alla som vågar. Tyvärr hade en sånn frisyr aldrig funkat på mig, skulle få tantkrull på håret och är alldelens för lat för att styla det. Orkar inte ens platta luggen på morgonen... Men man får ju alltid drömma!




Leker med tanken


Snart jobb

Men först lite fina tavlor som jag skulle vilja prydde mina väggar hemma! Jag har redan min fina, svartvita Marilyn Monroe tavla men den skulle behöva lite sällskap på väggen.





Favoriten är dock Andy Wharols Revolver tavla, i huvudtaget så gillar jag hans stil!


Äntligen söndag!

Åh, så dåligt man kan må. Är så glad att det är söndag så man får vila upp sig. Det blev lite väl mkt alkohol i helgen och känner mig lite trött efter inte så mycket sömn på tre dagar. Dessutom har jag fett ont i halsen och ingen röst men illamåendet och huvudvärken är så gott borta nu. Men hade jag roligt också, hitta en ny favorit öl på Pipes och fick ett tillfälle att använda min blåa kavaj.



Nu idag när jag låg i soffan, lite halvdöd och tyckte jätte synd om mig själv som mådde så dåligt och samtidigt hade två föräldrar som skällde på mig konstant sen jag kom hem så fick jag lite perspektiv när jag såg dokumentären, Katie - En förlorad skönhet. Så himmla gripande historia, ville se den när den gick på tv här om veckan men missa den. Se den!
Före                                                               Efter


Till hösten vill jag ha

Ett par fina, bruna boots och en ponchokofta att svepa in mig i! Och massa mer då, här lite kläder som är på min tobuylist.



Är det bara jag som är sugen på...

Dublin! Irland är väl ändå ett land som man måste åka till innan man dör. Så himmla vackert. Jag vill promenera på vidsträckta ängar och blicka ut över klipporna mot havet i en stickad ylletröja och dricka smoooth wiskey (eller något mindre gubbig/stark dryck) på en gammal pub. Andra Europeiska storstäder som lockar är London, Paris, Berlin, Rom och Riga bla. Snart är det dags för mig att sätta sprätt på mina hårt förtjänade pengar och någon utlandsresa hoppas jag på iaf!




Tigerr

Ikv chilla jag framför tv:n och vad passar bättre då än att måla naglarna! Jag har haft leopard i olika färger och Zebra tidigar på mina naglar men nu blev det tiger i äkta Tony-frostis anda! Jag orkade dock inte ta bort resterna som blev när jag målade utanför men det kände inte så noga.


Måndagmåndag

Idag så tänkte jag och Hilda lira lite tennis efter jobbet men när vi väl fyllt termoskopparna m kaffe och kört dit så är ju såklart tennisplanen upptagen! Två grabs ockuperade banan. Blyga och ofixade som vi var ville ingen gå fram och be dem flytta på sig men tillslut gick jag farm för att fråga hur länge de hade tänkt spela. De såg inte så snygga ut bakifrån m deras inte så muskulösa ryggtavlor men såklart hade jag fel och där står jag i min fulaste Prolympia overall och luktar ko sedan jobbet... De hade ett set kvar men jag har ju ingen aning om hur lång ett tennis set är (själv är jag nöjd om jag får över tio bollar i rad) utan får förklara att jag är lite ny på tennisfronten och frågar om de kan vara lite mer specifika. En konstig blick och ett svar på 40min så kan jag skynda mig därifrån. Hade inte tänkt föreslå att vi delar plan, jag saknar game om vi säger så ;)

Istället tog jag och Hilda våra koppar kaffe och njöt av solen på den lokala stranden ist, ytterst trivsamt! Tennisen tar vi igen en anna gång.



När jag ändå la över bilder från mobilen så hitta jag några misslyckade bilder från i fredags. Det var en rolig kväll med ett skönt gäng och när man kan få ta limo framför taxi till krogen så säger man ju inte nej.



På väg till krogen, jag var faktiskt inte så skabbig som jag ser ut som på bilderna!


Poledance

Jag kom precis hem efter en att ha prövat på Pole dance med Josse. Det var en riktig kul upplevelse och man får verkligen en förståelse för vilket jobb/konst det faktiskt är! Känner att jag har saknat gruppträning nu när fotbollen är över. Får se om jag fortsätter eller inte... Lite taggad är man ju, synd bara att en stång går på 3300 kr. Dyrt om man vill träna hemma dvs.

Videon är från hon som starta gruppen, Zaida när hon var med i Talang på tv4.


10.08.2010

Nu är det gjort, igår vare vi ett litet gäng som såg The human centipede. Visst var den lite äcklig och man var rädd ibland men inte så att man skulle spy när man såg den! (Spoiler alert!)Den kändes lite för orimlig för mig, en kille med så hög utbildning och duktig innom kirurgi borde veta att två personers avföring inte har tillräckligt m näring för att livnära en tredje person! Bla...

Idag blev det  en runda på stan med Anna och jag fick givetvis med mig några fina saker hem också. Efter shopping och pankakor så var vi ett gäng som titta på Tove Styrkes Skansens framträdande, hon var jätte bra. Jag blir lika sugen varje gång att åka till Sthlm och se det IRL så att säga, när jag ser Skansen på tv. Det måste göras innan jag dör iaf!





Fuuuckk

HAr kaffe i mobilen, nu har den laggt av och lag och laggar. Drick aldrig kaffe m grytlappr, än hur varmt koppen må va!! Plus att mitt vita tunika nu har ett par osmakliga fläckar... Tråkigt slut på kvällen!


Koffein!!

Guuud så sugen jag är på latte eller bara en kaffe men det är ingen vits att ta en kopp nu, måste liks gå och lägga mig om jag ska orka upp på jobbet imorgon men kan lova att imorn blir det kaffe första jag gör!


Här är dom

Detta är några exempel på kvinnor som ser riktigt bra ut! Det är ingen rankning från snygg till snyggast utan tog namn som jag kom på. Det finns många fler som förtjänar en plats här men det kanske blir en annan gång isf för nu håller jag på att somna framför tv:n.

 Alicia Keys
 Rihanna
 Hayden Panettiere
 Natalie Portman
 Kate Beckinsale


Silver

När vi var i Östersund i helgen så var vi in och tjuvladda min mobil på Indska en snabbis och så kan jag inte lämna butiken utan att handla något. Stackars Jossan och Petra fick sitta och vänta medan jag gick igenom hela butiken men så kom jag där ifrån med dessa tre skönheter.


Nu ikv så har jag suttit och satt ihop egna skor på Nelly, rätt kul faktiskt. Påminner mig lite om sims ;) Så här blev resultatet:

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Lite mingel från Trästock 2010







Yran avklarad

Hem ljuva hem säger jag bara, nu har jag frysit färdigt i tält på ett tag! Trots att det regna rätt flitigt stundvis så gjorde det inte så mycket utan det fick mig bara att uppskatta mina stövlar mer. Artisterna kunde man inte klaga på och vårt tält var av den lyxigare varianten med mycket plats så förutom brist på sömn kan jag inte klaga. Fler bilder kommer lite senare, både från nu och förra helgens bravader men nu ska jag få lite välförtjänt sömn. Har drivit runt i ett halv-vaket tillstånd sen jag kom hem så tror det är dags att sova nu.





Godnatt!


RSS 2.0